5/06/2015

Pavasara/vasaras- 2015 modes tendences

Šogad modē ir sievišķīgs šarms, kas, iespējams, var būt gan izteikti romantisks un maiguma pilns, gan tieši otrādi seksīgs un pat nedaudz skarbs. Šajā rakstā aplūkosim svarīgākās modes tendences ko ir vērts ievērot!

ZIEDI. Pavasaris ir gadalaiks, kurš nav, iedomājams bez ziediem un plaukstošas mīlestības. Tieši tādēļ tie šogad ir aktuāli arī apģērbā. Pavisam noteikti tavā šī gada pavasara un vasaras garderobē jābūt ziediem. 

Modes tendences 2015-ziedi

Pavasara/vasaras- 2015 modes tendences 

Lieli, daudzveidīgi, spilgti un krāšņi, tie rotājas visur, gan kleitās, biksēs, apavos, svārkos gan dažāda veida aksesuāros. 

   


KLEITAS. Šīs sezonas top tendence pavisam noteikti būs tā dēvētā kreklkleita. Tā izskatās kā pagarināts krekls, bet tai pašā laikā ir ļoti sievišķīgs un skaists ikdienas, svētku apģērbs. Šāda veida kleitas var kombinēt gan ar elegantām augstpapēžu kurpēm, šādā izskatā vari doties uz darbu vai pat randiņu un izklaidēm, bet kombinējot to ar ērtām laiviņām un tik ļoti aktuālajām baltajām kediņām tu iegūsi brīva stila izskatu un vari doties ikdienas gaitās, ērti un vienkārši. 

Kreklkleita

Kleitas ar ziedu  motivu mode 2015

Kleitas ar ziedu  motivu mode 2015

DŽINSS. Šogad džinss būs ļoti aktuāls, jo tajā būs viss sākot pat ar mēteļiem līdz pat apaviem un somām, un citiem aksesuāriem. Šogad modē parādās interesantas džinsu bikses, kas būs apgleznotas, izrotātas ar dažādiem dekoriem, jo īpaši balinātas, batikotas vai plēstas un visādi citādi apstrādās, nevis vienkārši parastas un tik ļoti ierastās klasiski zilās krāsas džinsas. Šāda veida bikses ikdienai spēs piešķirt vēl interesantāku piesitienu. 

Džinsu bikses mode 2015



Džinu auduma vasaras kurpes

Džinu auduma rokassoma

PLATAS BIKSES 
Uzmanības centrā - platas bikses. Šī tendence iezīmējās rudens kolekcijās un turpinās arī šosezon. Bikses var būt dažādas - sākot ar hipsteru modeļiem no plāna džinsa auduma, stilīga tvīda un zamšādas, beidzot ar pidžamas stila biksēm no zīda. 

Platas bikses vasaras mode 2015

Platas bikses vasaras mode 2015

Platas jogu bikses

ĀDAS APĢĒRBIaktuālā modes tendence .
Pārgalvīga un efektīga ir dizaineru piedāvātā tendence valkāt gan ādas, gan zamša izstrādājumus viscaur – no galvas līdz kājām. 

Aktuāla modes tendence
Zamšs

Visas zamšādas mīlētājas sarosās, jo šogad ir jūsu laiks, lai izceltos. Tieši tā — zamšāda ir atpakaļ ierindā. Modes nami "Gucci " un "Luiss Vuitton" to lieliski pierāda. Sākot no brūnas zamšādas līdz asins sarkanajai. Īstas septiņdesmito gadu pērles.
 
Brūnas zamšādas kleita

Brūnas zamšādas apavi
Zamšādas rokassoma
Līdz ar septiņdesmito gadu stilam iederīgajām hipiju bohēmiskajām apdrukām, trapeces veida svārkiem un biksēm ar paplatinātiem galiem modē atgriezies arī nepelnīti piemirstais zamšs. Tā vērtība slēpjas unikālajā smalkumā, elegantajā tekstūrā un faktā, ka ikviens zamša krāsojums izskatās bagātīgs un tonis – dziļš. Vieglāka un izsmalcinātāka ādas versija, īpaši vasarai. 


Par glamūrajiem un dekadentajiem septiņdesmitajiem gadiem atgādinās zamša trencis, svārki līdz ceļgalam, kovboju stila žaketes, skaru klātbūtne un ierasti – brūnie, pelēkbrūnie un smilšu krāsas toņi. 

RŪTIS. Šosezon rūtis pavisam noteikti top modes tendence. Lielākas, mazākas un krustotas, kā arī dažādās krāsās. Tās parādās gan kleitās, blūzes, svārkos, gan protams arī aksesuāros. Lieliska šī sezonas modes tendence, kas piemērota gan darbam, gan ikdienai. 



MILITĀRAIS. Ne vienmēr militārajam stilam jābūt puiciskam, tas lieliski iederas arī sievišķīgas sievietes garderobē. Starp citu, militārais stils tavā garderobē iederēsies gan pasākumiem brīvā dabā, gan arī dodoties uz darbu – tas tiešām ir daudzpusīgs! 

 


AUGSTPAPĒŽI JĀAIZMIRST!
2015. gads aicina savienot izteiktu sievišķību ar vienkāršību, pat nevīžību. Tomēr pat ar šādiem neiespējamiem salikumiem ir iespējams akcentēt savu ķermeņa siluetu un izveidot pareizus uzsvarus. Nebaidieties no dažādām, no pirmā acu uzmetiena nesavienojamām lietām. 


Daudzi modes pazinēji iesaka – izvēloties romantisku kleitu, nebaidieties pie tās pievilkt kurpes bez papēža vai masīvas kurpes ar biezu zoli. Modes dizaineri uzsver, ka šogad aktuālas ir kurpes bez papēžiem arī pie kokteiļkleitām. 

Vasaras- 2015 modes tendences 


vasaras- 2015 modes tendences kurpes

Vasaras- 2015 modes tendences 

Apaviem ir jābūt ērtiem, ar oriģinālu dizainu. Vienbalsīgi tiek uzsvērts, ka vasarā aktuālas būs sandales, balerīnas, sporta kurpes un jebkas, kam nav papēžu. 

Vasaras- 2015 modes tendences sandales

2015 modes tendences sandales





KĀDAS KRĀSAS MODĒ PAVASARA/VASARAS SEZONĀ 2015!



2015.GADA KRĀSA – SARKANA. Šajā sezonā aktuālā krāsa ir tumši sarkans tonis ar anglisko nosaukumu – Marsala. Jā, šī krāsa vairāk līdzinās latviešu karoga krāsai, bet lai nu kā šī krāsa ir pasludināta kā 2015.gada top krāsa. Jūsu garderobē vēl nav šādas krāsas apģērbi? Uz priekšu pēdējais laiks iegādāties, šī krāsa pieejama gan apģērbos, gan aksesuāros.
Marsala- Pantone 2015 

Marsala 2015

 Tirkīzā krāsa – akvamarīns un mint tonis.
Tirkīzā krāsā ir iedvesmojusi dizainerus visā pasaulē. Šī atkal ir šī pavasara – vasaras sezonas top krāsa! No tirkīzās krāsa par 2015. gada pavasara-vasaras toņiem dizaineri ir izvēlējušies akvamarīna un “mint” toņus. 

Tirkīza tonis




Akvamarīna tonis ir maigāks un mierīgāks tonis, nekā “mint” tonis, tas lieliski piestāvēs pavasara krāsu gammai. Apģērbu un aksesuārus šai tonī var kombinēt monogāmi, izvēloties vienas krāsas toņus, bet par 1-2 toņiem tumšākus vai gaišākus, kā arī var kombinēt ar citiem pasteļa toņiem un visiem zilajiem toņiem. 

Akvamarīna tonis


“Mint” toni gan labāk izvēlēties vasaras garderobei – tas Jūs atsvaidzinās ne sliktāk kā “Mohito” kokteilis. Šai gadā “mint” toni moderni kombinēt ar brūnajām, rozā un bēšajām krāsām.

Citrona dzeltenais. 

Citrona dzeltenais tonis 



Dzeltena rota mode 2015


Sezonas izvēle – zemeņu saldējums.

Nav runa par desertu! Nomainīt bēšos toņus, steidz krāsa, ko dizaineri ir nosaukuši par “zemeņu saldējumu”. Tas ir bēšo un sulīgi rozā toņu sajaukums.


Tas ir delikāts un sievišķīgs tonis, kas ir iekarojis meiteņu sirdis visā pasaulē. Šogad modē ir visa šīs krāsas toņu gamma – no paša gaišākā, tik tiko atšķirama, līdz piesātinātam tonim. 
“Zemeņu saldējuma” krāsu dizaineri ir sākuši izmantot pat lietišķos kostīmos, tā kā savā ofisa stilā varēsiet ieviest oriģinālas lietas, kas piešķirs koptēlam gaumīgu modernumu! Šī krāsa lieliski kombinējas kopā ar bēšajām, sarkanajām un melnajām krāsām. 





 Kaislīgi sarkanais
Sarkanā krāsa izsauc daudz un dažādas asociācijas: karstā Spānija, kaisle, seksapīls,... Sarkanā krāsa vienmēr pievērš uzmanību! Šogad izteikti sievišķīgo, košo un sulīgo krāsu dizaineri nav aizmirsuši un radījuši milzīgu daudzumu drosmīgus un košus tērpus un tēlus.


2015. gada pavasara-vasaras sezonā pievērsiet īpašu uzmanību tērpiem un aksesuāriem, kuriem ir sarkans fons, kas kombinēts kopā ar tumši zilo un melno krāsu. 


Sarkana rokasoma mode 2015






Sezonas rota - safīra zilā krāsa.
Vēl viena krāsa, kas ir favorīts vairākas sezonas pēc kārtas – piesātināti zilais. Taču šajā sezonā no šīs krāsas, dizaineri ir izvēlējušies tīru safīra ūdens toni, kas izmantots daudzās modes skatēs un visdažādākajos apģērbu modeļos. Šis tonis ideāli saskan un kombinējas kopā ar visām 2015. gada pavasara-vasaras top krāsām, kuras pieminējam jau iepriekš. 

Safīra zilā krāsa
Pavasara/vasaras- 2015 modes tendences 

Pavasara/vasaras- 2015 modes tendences 




Klasika – melnbaltais
Šai gadā dizaineri nesāka strīdēties par to, kura krāsa labāka: melna vai balta? Viņi vienkārši tās apvienoja, dodot priekšroku, klasiskiem sprintiem. Atkal bodē ir visu iemīlētie melnbaltie punktiņu, zosu kājiņas un ģeometriskie printi.




Šādā izpildījumā lieliski izskatās gaisīgas kleitas un kostīmi. Bet, ja vēlaties paeksperimentēt, tad sakombinējiet melnbalti punktotu blūzi ar safīra zilām biksēm vai dzelteniem svārkiem un Jūs iegūsiet spilgtu koptēlu! 

Pavasara/vasaras- 2015 modes tendences 


Pavasara/vasaras- 2015 modes tendences 

Melnbaltas rotas Mode 2015
BALTĀ. Baltā ir izteikta tīrības krāsa un tas nozīmē, ka pavisam noteikti šī krāsa ir pavasara un vasaras aktuālā krāsa. Modes dizaineri to iesaka izmantot gan apģērbā, gan aksesuāros un kombinēt to ar citām krāsām vai izvēlēties pilnīgi visu baltu. Šogad modē arī garas baltas kleitas, gluži kā līgavām, bet kāpēc gan ne? 


Garas baltas kleitas


Lielas baltas rotas

Pavasara/vasaras- 2015 mode

Romantiskais Boho stils

BĀRKSTIS. Bārkstis šajā pavasarī pavisam noteikti izbaudīs savu vietu uz modes skatuves, tās aktuālas gan mežonīgas, minimālās un pat pavisam trakas. Tās šogad varēsi sastapt gan svārkos, kleitās un protams arī dažāda veida aksesuāros. 

Romantiskais Boho stils mode 2015

Boho stils mode 2015

Boho stils mode 2015

Boho stila rotu mode 2015
Boho stila rotu mode 2015


Boho stila rokassoma mode 2015
Boho stila soma mode 2015

Boho stila rokassoma mode 2015
Boho stils soma mode 2015

Boho vasaras kurpes mode 2015


Boho mode vasara 2015



Nav komentāru: