8/23/2014

Veseliba

Veselību.
Slimība uzliesmo, ir cilvēks, kas saistīti ar kļūdām un grēkiem. Kļūdas un grēki - ir augļi pārmērības un bezdarbību, kas padara, nevis realizējot to būtību, un neredzat patiesos cēloņus. Tā ir ills. Cilvēks pārkāpj likumus un pretrunā ar patiesību. Lielākā daļa cilvēku ir vienisprātis, ka mūsdienu farmācijas zāles nodarbojas tikai ar mūsu slimību, ne veselības aizsardzību.
Jebkādu reālu palīdzību no narkotikām, ko iegūst ķīmiskas sintēzes, skaita pieaugums fizisko, garīgo, psihisko slimību, tai skaitā dzīvībai bīstamas (masu alerģija medikamentiem un ķīmiskajām vielām, ko izmanto darba vietā un mājās trūkums), ir stumšanas, lai atrastu risinājumu. Cilvēki beidzot sāk saprast, ka nav narkotikas, bet tikai pētījums par dabas likumiem, pilnīga atveseļošanās no visa ķermeņa fiziskas metodes (gaismu, gaisu, ūdeni, pārtiku, pārvietošanās) un netradicionālo ārstēšanu (masāža, adatu terapija, cauterization, Cji Gong terapija, vakuuma terapiju, utt) palīdzēs viņiem iegūt un saglabāt patiesu veselību.
Vispilnīgākā sistēma diagnosticēšana un slimību ārstēšana ir izveidota seno civilizāciju. In seno Ķīnu, slimība tika uzskatīta par procesu, kas rodas traucējumi normālas attiecības gan ķermeņa, un starp cilvēka ķermeni un dabu. Par to, kā līdzsvarota uztura pastāvēšana un cilvēka veselība ir atkarīga no tā. "Ikviena slimība ir traucējumi visu organismu, tāpēc jums ir nepieciešama visaptveroša ietekmes dabiskām metodēm. Ja Jūs jūtaties sliktāk, nav skriešanās, lai narkotikas, labāk pievērst uzmanību viņu uzturu.
Pēc tam, kad mēs veidojam savu ķermeni par to, ko mēs ēdam, un tas ir atkarīgs no mums, kādi materiāli ir šis, labdabīgi vai nē. Mūsu fizisko izskatu un psihisko stāvokli, morāles, izlūkošanas, veiksmes un neveiksmes lielā mērā ir atkarīgi no pārtikas. Mūsu galvenās bažas ir, ka pārtika ir svaiga, tīra, labas kvalitātes, pareizi sadalījusi visu šūnas ķermeņa un viegli asimilē tos. Bet mums ir ne tikai lejupielādēt ķermeņa, bet arī tīri no izdedžu, atkritumi no daļiņām, kas kavē būvniecības un šūnu atjaunošanai. Uzturvērtības jārada veselīgu šūnas visu ķermeņa orgānu, it īpaši tiem, kas ietekmē dzīvības procesus, un saskaņotu attīstību organismā.
"Ko cilvēki nespēj saprast, tāpēc viņš nezina," - teica Gētes. Tādējādi, lai kļūtu un palikt veseliem, mums ir saprast principus, uz kuriem labas veselības, ir uzbūvēta. Virs Millenia, ir radīta daudz filozofisku sistēmu un veselībai, bet galvenais sasniegt seno domātāju un Austrumu bija izveidot visai pasaulei par sevi un apkārtējo vidi. Pārskatīšanā medicīniskie aspekti vispirms saprast šos jēdzienus, kas nav Eiropas praksei, taču plaši izmanto Austrumos.
No seniem laikiem cilvēki izmanto, saknes, augļi, lapas, stublāji, miza un augi, gaļas un kaulu dzīvniekiem, ne tikai pārtiku, bet arī, lai ārstētu kaites. Cilvēki vienmēr ir rūpīgi jāsaglabā un tur vecās receptes. Oficiālā medicīna ir vēlams medikamenti, bet pēdējos gados tā ir arī sāka rādīt interesi par dabas līdzekļiem - minerālu, augu, metālu, uc Tāpēc ir vērtīgi zāles daudzus gadsimtus pieredzes Austrumos, lai uzlabotu veselību cilvēkiem.
Mācīšana par pārtiku, kā arī citi tradicionālie ķīniešu vingrinājumi un ārstēšanas metodēm, pamatojoties uz pamatregulas noteikumiem Oriental Medicine - jēdziens usin, Yin-Yang, Bo-se, būtiski enerģija Qi. Saskaņā ar koncepciju usin, visas visuma parādības ir raksturs no pieciem elementiem (Koks, Uguns, Zeme, Ūdens, metāla), kas ir savstarpēji savienoti un ir pastāvīgi kustībā. Zeme - ir augsnē augiem, ūdens - pārtikas augiem un dzīvniekiem, uguns - siltums. Visas parādības visā pasaulē klasificē pēc analoģijas ar piecu elementu īpašības. Jo usin ietver jēdzienu piecu pirmavotiem, kas ir galvenie informācijas avoti, emocijas, skaņas, pārejām uc Pamatojoties uz šo izveidota klasifikācija pamatelementiem.
Lai līdzsvarotu pieciem elementiem jūsu ķermeņa, jūs varat veikt iekšēju izmaiņas saskaņā ar ieteikumiem par mainīgajām dzīves un ārējām izmaiņām, saskaņā ar Feng Shui ieteikumiem. Ielieciet diagramma ba-Gua, lai jūsu māja vai atsevišķā telpā (sk. "astoņstūra ba-Gua").
Elements
Orgāni
Uguns
Sirds un tievo zarnu
Zeme
Kuņģa, liesas un aizkuņģa dziedzera
Metāls
Plaušas un liela zarnas
Ūdens
Nieru un urīnpūšļa
Koks
Aknas un žultspūslis
Uzmanīgi izlasiet jūsu mājās vai birojā, kas meklē kaut ko, kas var būt saistīta ar novēroto nelīdzsvarotība vienu no jūsu pozīcijas. Dažreiz šī daļa nav skaidrs, bet jūs noteikti atradīsiet kaut ko.
Pieci elementi: Zeme, Metāls, Ūdens, Uguns, Koka - arhetipi, ka nāk simbolisks atveidojums no visās dzīves jomās. Cilvēks un visu dzīves lietām - no vismazākā subatomisko daļiņu uz lielāko rotējošu galaktikas - iet cauri daudziem cikliem: dzimšanas, miršanas, saullēkta, saulrieta, ziemas-pavasara-rudens un vasaras uc Visi šie cikli var tikt pārstāvēta kā rezultātā mijiedarbības piecu elementu.
Izmantojot teorija pieci elementi var noteikt, kuras orgāns vai cilvēka ķermeņa sistēmas šūpošanās līdzsvaru, tāpēc tas ir ļoti efektīvs diagnosticēšanai un pašattīstības. No pieciem elementiem, papildus fizioloģiskās funkcijas organismā ir saistīta arī emocijas, psiholoģisko īpašību un personības iezīmes. Tādējādi, izmantojot teoriju piecu elementu var vienlaicīgi diagnosticēt ķermeņa, prāta un garu.
Zemāk ir definīcijas katram no pieciem elementiem. Pirmajā ailē ir aprakstīta iespējas situāciju, kad viens elements nav līdzsvarots, vai kad organismā un orgāni tiek pakļauti pārmērīgas slodzes, otrā - situāciju, kad viss ir līdzsvarā un darbojas optimāli. Lūdzu, izlasiet šo informāciju un domāt par to, kuras no turpmāk minētā attiecas uz Jums. Izveidojiet sarakstu ar jautājumiem un elementiem, kas ir nepieciešams atbalsts. Tātad, ja jūs bieži nozvejas saaukstēšanās, pievērsiet uzmanību gaismas un metāla, kā arī uz zemes un tās saistību ar imūno un limfātisko sistēmu.
Elements
Nav līdzsvarota
Balanced
Ūdens
- Problēmas ar nieru, urīnpūšļa
- Bailes / fobijas
- Sāpes muguras, išiass
- Impotence / aukstums
- Pievienots lietas
- Neapmierinātība ar gaitu savu dzīvi
- Bieža urinācija
- Ēnas, maisiņi zem acīm
- Nespēja nodot auksti
- Workaholic
- Nokavējums ūdens organismā
- Traucējumi centrālās nervu sistēmas
- Apmierinātība ar dzīvi
- Spēja uzticēties likteni
- Dzīvotspēja
- Quick pielāgošana
- Spēcīga būs
- Laipnība un maigumu
Koks
- Problēmas ar aknu, žultspūšļa
- Dusmas, viņa pilnībā trūkst
- Nepacietību, vājo garu
- Vienmēr sliekšņa
- Problēmas ar acīm
- Problēmas ar līdzsvaru, kustību koordināciju
- Problēmas ar cīpslām
- Elastīguma trūkums
- Man rīcības
- Krampji, īpaši plecu
- Muskuļu spazmas
- Rūgtums mutē
- Neregulāra periodi
- Pacietība
- Garīgā un fiziskā elastību
- Spēja organizēt, plānot un pieņemt lēmumus
- Spēja darboties sarežģītos apstākļos
- Skaidrs Domāšanas
- Noteikšana un drosme
Uguns
- Problēmas ar sirds, tievo zarnu
- Sirds
- Bezmiegs
- Trauksme, aizmāršība
- Paaugstināta jutība pret
- Overexcitation, nepieciešamība stimulantu
- Pārkāpumi runas
- Pārmērīgs vitalitāti valsts un depresiju tikai
- Nežēlības, nejutīgumu
- Sāpes krūtīs
- Apmierinātība ar dzīvi
- Lively
- Charisma
- Entuziasmu
- Spēju izjust ritmu iet
- Zināšanas par savas spējas
- Mīlestība un pieķeršanās
Zeme
- Problēmas ar kuņģa, aizkuņģa dziedzera
- Pastāvīga trauksme
- Problēmas ar imūnsistēmu
- Gremošanas problēmas: vēdera uzpūšanās, atraugas
- Nespēja koncentrēties
- Problēmas ar limfātiskās sistēmas
- Gausa zarnas
- Anēmija
- Hemoroīdi
- Liekais svars vai svars
- Pastāvīga domas par pārtiku
- Overeating
- Neņemšana
- No trampling vienas vietas sajūta, nespēja virzīties uz priekšu
- Pamatīgums, miers
- Laba iztēle
- Dziļa izpratne un līdzjūtību
- Spēja ilgi iet bez pārtikas
- Spēja rūpēties par citiem, neaizmirstot par sevi
- Līdzjūtība
- Laba gremošanu
- Spēja deleģēt
Metāls
- Problēmas ar plaušu, resnās zarnas
- Skumjas
- Vientulība
- Cinisms
- Astma
- Ādas alerģijas, slimības
- Siena drudzis
- Šaurība viedokļu, atzinumi
- Skaidrība
- Optimisms
- Organizēto
- Sapņotājs
- Courage
- Spēja radīt, lai no haosa
- Labi skābekļa apmaiņu
Nelīdzsvarotība Ūdens Element.
Lai neitralizētu stūrī, izstaro noslēpums bultas, varat izmantot spoguļus, kristālu un vīteņaugi. Jo vairāk Jūsu mājas tinumu līnijas un mīksto malas, lai saskaņotu tās atmosfēru. Vēl viens rezultāts augsto dzīves mūsdienu pasaulē - virsnieru slimība, ir saistīts ar nesaskaņotu elementa Water. Alerģijas, bezmiegs, nogurums un nespēja koncentrēties - galvenie simptomi šī traucējumi.
Nelīdzsvarotību, no koka.
Traucējumi, aknu - struktūrvienība Tree - ļoti izplatīta. Tas ir saspringta, pārāk aktīva dzīvesveida un augstu patēriņu tauku un piena produktu, kā arī narkotiku un alkohola. Līdzsvarošanas postenis koks, jūs varat izmantot potted augiem vai zaļa. Secret Arrow un cita veida negatīvās enerģijas Sha Qi var izraisīt agresivitāti un dusmas - emocijas, kas saistītas ar koku un aknās. Diemžēl arhitektūras pilsēta lielā mērā dominē taisnā leņķī un līnijas. Mājās, kurā mēs dzīvojam, lai mūsu sabiedrībā burvju un agresīvu, traucējot līdzsvaru Cji.
Līdzsvara elements Fire.
Līdzsvara elements uguns izpaužas kā traucējumi gremošanas sistēmas trūkums, vitamīnu un minerālu elementi. Struktūrām Uguns, attiecas arī uz sirds. Šodien sirds slimība ir ļoti izplatīta. Uguns ir saistīta arī ar vielmaiņas un cirkulācijas meridiānu un seksualitāti (hormonu sistēma).
Līdzsvara elements Zemes.
Locītavu sāpes un artrīts, kas saistīti ar nelīdzsvarotu liesa - orgāns, kas atbilst elementam zemes. Izmantojot Feng Shui var izņemt no savas dzīves apstākļi, kas rada bažas (saistīts emocijas). Ja jūs dzīvojat pie mājas, kas ir lielāka un vairāk nekā jums, jūs varat sajust, ka jūs nomāc lielāko kaimiņu.
, Uzstādot spogulis Feng Shui, kas atspoguļo enerģijas augsts ēka, jūs atbrīvoties no nemiera, ko rada apspiešana jūsu chi. Dziedāšana ir saistīta arī ar Zemes. Cilvēku organismā, kas ir pārāk daudz vai pārāk maz no Zemes, ir dziedāt tik bieži, cik iespējams pie katras izdevības. Citi līdzekļi trauksme ir mūzika un dziedāšana putniem. Cilvēkiem ar artrītu jāizvairās no negatīvā Sha enerģijas nāk no mitrās pagrabtelpās un stūriem.
Nelīdzsvarotība metāla elementu.
Ja tikai ārpus priekšā durvīm jūsu mājā sākas siena, jūsu chi ir bloķēts, un jums būs pieredze, trūkst garīgo spēku. Saskaņā ar teoriju, piecu elementu vājo garu, kas saistītas ar nelīdzsvarotību, no metāla. Trūkums vai metāla sagraut plaušu un resnās zarnas - struktūrām, kas saistītas ar metāla pārpalikumu. Mēģiniet pakārt pie sienas jebkuru ainavu vai spoguli, lai radītu ilūziju par dziļumu. Astma (plaušas), kas saistīti ar neatbilstību no metāla un bieži vien ir saistīta ar skumjas un plaušu emocijas.
Ir veidi, ar kuru palīdzību jūs varat samazināt nelīdzsvarotību.
Līdzsvarošana elements Water.
Meklējiet pazīmes stagnācijas akvatorijas ba-Gua: haoss, kas sadalīti lietas, nepabeigti projekti, dubļu, ne aizvērt durvis un / vai nepareizas santehnika visā mājā. Par neatbilstību cēlonis var būt arī pārlieku stimulācija vai ūdens izmantošanas šajā jomā: lielo akvāriju, strūklakas, fotogrāfijas ūdens vai no zila pārpilnību. Lai atbrīvotu ūdens enerģijas, mēģināt iemācīties zīmēt, dejot vai jebkuru citu darbību, kas saistīta ar pārvietošanās un nekliedē bažas. Novērtē savu karjeru.
Jūs esat apmierināts ar virzienu, kurā jūs pārceļaties? Lūgt atbalstu un iemācīties pieņemt visu kā ir. Arī glabāt nieres un zemākas atpakaļ silts. Nedzeriet kafiju - tas ir ļoti spēcīga ietekme uz virsnieru dziedzeri. Nelietojiet pārspīlēt sāls, un dzert tikai tad, kad slāpst. Atbrīvoties no sāpīga nosacījums ir vienkārši: vienkārši instalēt jūsu mājās vai birojā, strūklaka vai akvāriju. Jūs varat atgulties un klausīties nomierinošas skaņas ūdens akvāriju.
Līdzsvarošanu koku.
Meklējiet stagnācijas koku. Noņemiet to no objektiem, kas sniedz iespaidu par nekustīgums un neelastīgums, piemēram, smagie mēbeles. Aizstāt tos ar vieglākas un elastīgāku objektiem. Vislabāko materiālu izmantojumu šajā jomā - bambusa. Uzzināt vairāk viegli pieeja dzīvei un atpūtai. Tas palīdzēs jums regulāri masāžas un gaismas izmantošanu.
Garās pastaigās var arī palīdzēt mazināt elementu koku. Atbrīvoties no dusmām, nav jābūt unforgiving. Turklāt, ierobežot viņa uzturs uz veģetāro diētu un palielina apjomu, augļu, dārzeņi un labība. Izvairieties no taukskābju pārtikas produktus, pārtikas produktus ar augstu holesterīna un alkoholu, jo tie ir ļoti smags aknās. Dažreiz ļauj sevi mazliet ir dažas jautri - tas dod ļoti labu terapeitisko iedarbību.
Līdzsvarošana elementu Fire.
Meklējiet pārmērīgas stimulācijas Fire: augsta koncentrācija vienuviet elektroierīces - TV, gaisa kondicionētājs, TV-kabelis, uzkrāšanu durvīm; sagrozījusi pārdomu objektu, attēlus darbību. Pievienot šo jomu mierīgs attēlus un objektus, kas iedvesmo un apstiprināt. Lieliski piemērota skaistas gleznas un citi mākslas darbi. Cita starpā izmantojot Feng Shui, kompensējot trūkums uguns, ietver kamīni un krāsnis, kā arī dekoratīvus priekšmetus ar asiem iezīmes. Izveidot ritms jūsu dzīvē, padarīt to procedūru, izvairīties no visiem argumentiem līdz beigām un nav rokturis jaunu lietu, kamēr esat pabeidzis iepriekšējo.
Saprotam, ka apmierinātību ar dzīvi ir tikai panākt, ja līdzsvarotu pieeju to. Paiet tai chi, lai saglabātu fizisko un garīgo līdzsvaru. Marka laiks lasīšanai un citām darbībām, kas sniedz jums baudu. Ēst mājās un vienkārši sēdi. Izvairieties no stimulantu, jo kafija un alkohols. Nelīdzsvarotība elements Uguns var novērst, piemērojot attiecīgās jomās sarkans, kas Ķīnas uzskata, ka tas ir ļoti auspicious. Kas slimo ar sirds un asinsvadu slimībām, vienmēr jākonsultējas ar ārstu.
Līdzsvarošana elements Zemes.
Meklējiet summēšanu objektu jomā Zemes. Atbrīvoties no visām lietām, kas vairs izmanto. Tīrīšana māja - lielisks veids, kā līdzsvarot zemes. Tīras jomā un ļaut enerģijas, lai pārvietotos. Pārliecinieties, ka guļamistaba un dzīvojamā istaba ir līdzsvars telpu un mēbeļu un cita aprīkojuma. Ja kaut ko vairāk - izņemt daļu no tiem. Organizē: pabeigt visas iesākto darbu un projektiem.
Iemācīties pieņemt: ja kāds piedāvā labu, ņemt to ar pateicību un nedomāju, ka jūs tagad bezcerīgi parāda. Mēģiniet visu, lai pabeigtu. Set priekšā viegli sasniedzamiem mērķiem un veicina paši pēc saviem sasniegumiem. Noteiktajām robežām un pieturēties pie tās, iemācīties deleģēt. Rūpēties par sevi, kā jūs rūp citiem un mīlēt sevi. Iesaistīties sporta vai kādu citu fizisko aktivitāšu, kas sniegs savu ķermeni ar vajadzīgo fizisko aktivitāti.
Līdzsvarošana metāla elementu.
Meklējiet metālu, kā arī visā mājā, pārāk kalsns, auksti vai pasūtīt preces. Pievienot jautri, krāsu un komfortu. Izvairieties no attēliem, kas izraisa doma par vientulību, un aizstāt tos silta un priecīga. Jo metāls ir saistīta ar ierobežojumiem un cietība, pievienot rakstura elements Ūdens, kas padarīs lietas mobilāku un mīksts. Nelietojiet pārspīlēt to balto un kompensē tās siltā terakota krāsu vai citas krāsas zemes un ūdens elementus. Saprast, ka dzīve vajadzībām spontanitāti un prieku. Cilvēki, kuri pieredze apgrūtināta elpošana, vajadzētu izvairīties no tumšās un neviesmīlīgs vietās, radot sajūtu vientulību un aukstumu.
Mēģiniet krāsu jūsu guļamistaba jebkurā krāsā mīkstās nokrāsa. Iemācieties baudīt kustību plūsmu. Baudīt savu dzīvi, skatīties komēdija ar draugiem. Vairāk laika pavadīt kopā ar citiem cilvēkiem, īpaši bērniem. Ļauj sevi ir neaizsargāti, un izteikt dziļu jūtas. Katru dienu, berzēt visu ķermeni iemērc karstā ūdenī ar mīkstu kokvilnas washcloth. Izmantošanu, kas ietekmē plaušas un sirdi. Ļoti efektīvs joga poza no tilta. Ēd pārtikas bagāta ar hlorofilu - sulīgs zaļumi, zilganzaļi aļģu, lucerna.
Ar palīdzību austrumu medicīnas un Feng Shui, jūs atjaunot līdzsvaru organismā un vidē, bet vissvarīgākā lieta, jūs varat darīt - pateikt sev, ka šajā ļoti brīdī jums ir labā kārtībā. Savu īsto dabu, ir perfekta. Nu, ja persona vēlas uzlabot savu fizisko un emocionālo stāvokli, lai dotu acīmredzamu savu iekšējo pilnību. Bet par labāko Feng Shui - mīlestību, cieņu un pieņemt sevi, lai kas jūs esat.
Ar jēdzienu usin Austrumu pareizticīgo ārsti ir pierādījuši, ka, lai saprastu miniatūra, kas ir cilvēks ar viņa būtību, ir vienots veselums, un nav nošķirama no makrokosms (visu veidu). No visums un mikrokosma ietekmē viens otru, ir nenoliedzams.
Jēdziena Yin-Yang pamatā ir princips, harmonijas viņu attiecības. Ja jūs pārkāpt harmoniju Yin-Yang ir dzīvs organisms var runāt par savu patoloģijas. Ārstēšanai patoloģijas valstis Austrumu medicīnā, vispirms veidojam ķēdi attiecības, pamatojoties uz usin, atrast tajā nelīdzsvarotību Yin un Yang, un tikai tad sāk tieši ietekmēt pacienta orgānu vai funkcionālās sistēmas. Viens no attieksmes arī kopumā BU-ce, kas nozīmē: pievienot (BU) - aplaupīt (CE).
Galvenais jautājums, ko izskata Austrumos kā galveno būtību iestādes - vitāli enerģija Qi (kas nozīmē, gaiss, vitalitāti, gars, enerģija, garīgās stiprums uc). Ir iekšējās chi, cirkulē iekšpusē vīrs un ārējo Qi - ārpus tās, tas ir, pēc būtības.
Slimības tiesības un Qi enerģijas.
Par palpē ādas var atklāt mazu sāpīgas jomas, ko sauc par "ļoti punktus". Jebkāda ietekme uz šiem punktiem (masāža, cauterization vai punkcijas) sniedza dziedināšanas efekts. Vēlāk atrašanās šiem punktiem tika konstatēts secībā - punkti tika likts uz atsevišķām līnijām, ko sauc par meridiāniem, vai kanālus. Papildus divpadsmit regulāri meridiāniem, ir identificētas vairāk nav pastāvīga, veidojas patoloģiju vai apriti Cji pārkāpumiem vairākās regulāri meridiāniem. Viņi ir bijuši mudinājumi brīnumains (ir astoņi).
No Cji apgrozībā divpadsmit regulāri kanāli ir uz vienu nakti, ti, 24 stundas Qi iet pilnu apli, kas cilvēka ķermenī, un katrs meridiāns ir tās maksimālo un minimālo spriegumu Qi divu noteiktā stundu laikā. Ietekme uz reflekss zonās, un norāda visu organisma augstākais aktivizēšanas laikā meridiānu iestādei, kas ir ļoti svarīgi.
Daži apgalvo, ka Feng Shui ir paredzēts tikai zināt, kā pareizi izvietot ēkas un viss tajā ir nodrošināt vislabvēlīgākos plūsmu Qi. Tomēr patieso nozīmi šā mākslas ka tas ļauj harmoniju trīs galvenās sistēmas pasaulē: Heaven, Zemes un Man. Cilvēks ir diriģents, absorbē gaismu, Janské enerģijas Heaven un tumšs, Yin enerģijas Zemes tās standarta kuģi, to struktūra.
Man ir enerģijas struktūra, kas ir apstrādāti ar enerģiju no ārpuses. Šī struktūra ir sarežģīta sistēma, tīkla enerģijas līniju, vai meridiāniem. Ir divpadsmit galvenie kanāli: desmit meridiāniem, kas regulē darbību galveno orgānu cilvēka ķermenī, un divi savieno kanālu.
Maksimālā jauda tiek sasniegta ar divu stundu intervālu meridiānu, ti, pilna cikla, ir viena diena. Šis cikls atbilst uz harmoniku modulāciju Heaven. Līdzsvarotu plūsmu Qi, kas par orgānu meridiāniem sniedz enerģiju un uzlabo viņu saskaņotu darbību. Ja šis plūsmu apturēt vai mainīt ķermeni un tā orgānus vairs saņemt nepieciešamo enerģiju. Tas ir labi attīstīta sistēma, veselības uzturēšanā, manipulējot to enerģijas organismā. Tās pamatā ir principi Feng Shui: līdzsvara uzņēmuma patieso māja vīrieti - savu ķermeni, palīdz izveidot līdzsvaru apkārtējā rezonanses sistēmas, Debesis un Zemi.
Cilvēka ķermenī, Cji ir plūsma saskaņoti un slēgtā ķēdē. Veidā, vai arī elektrisko līniju, kurā tā sākas sauc par meridiāniem. Šajās līnijās, ir daudz virpuļplūsmas punkti, kas darbojas tāpat rezistori ir shēma, kas mainās ātrumu un plūsmu Qi apjomu. Tas ir šajos punktos ietekmē ķermeņa speciālistiem adatu terapija. Pēdējos gados Eiropas zinātnieki nonāca pie priekšgalā pētījumā Cji. Viņi ir izstrādājuši īpašu instrumentu, lai noteiktu kvantitatīvo raksturojumu Qi. Tādējādi Vega Testa metode "ir sarežģītu tehnoloģiju izpēti Bioenerģētiskā stāvokļa persona, kas izmanto elektroniskas ierīces.
Šī metode ļauj izmērīt plūsmu Cji uz orgāniem, meridiāniem un smalks enerģiju lauki cilvēka ķermenī. Vega tests arī pasākumi, elektriskā akupunktūras punktiem vadītspējas atrodas uz meridiāniem. Parasti ir ļoti liela atšķirība starp elektriskā pretestība akupunktūras punktus un apkārtējo ādu. Elektrisko parametru punktiem vērtības mainās atkarībā no stāvokļa cilvēks. Ar izturību pret dažiem punktiem pārmaiņu varat diagnosticēt dažādas slimības un slimības. Elektronisko vadītspējas mērīšanas punktos Akupunktūra meridiāniem sniedz bagātīgu informāciju par pacienta veselības stāvokli.
Turklāt, izmantojot metodi Vega Test "var noteikt, vai pastāv saikne starp ķermeni un Feng Shui vide traucējumi. Šī tehnika ļauj atsevišķi ietekmes geopathic zonu zemes no elektromagnētiskā lauka, ko rada elektriskās ierīces, elektrolīniju un transformatoru sekas. Šīs ārējā ietekme var ievērojami uzlabot, izmantojot Feng Shui.
Ietekme uz elektromagnētisko lauku uz cilvēka veselību
Lai gan elektromagnētisko lauku iedarbību uz cilvēka ķermeni nav pilnībā izpētīta, mēģiniet, lai samazinātu jūsu kontaktu ar viņiem mājās un darbā. Daži pamata zināšanas par elektromagnētisko lauku raksturu un to ietekmi uz cilvēku palīdzēs jums atklāt to esamību un tādējādi aizsargāt sevi. Visiem ir elektriskais lādiņš, maksājumi ir pozitīvo un negatīvo, kā arī šo pamatprincipu. Elektriskā strāva - kustību maksājumus; nemainīga strāva plūsmu vienmērīgi, maiņstrāvas - nevienmērīgi, mainot virzienu 60-120 reizes sekundē.
Katru elektriskais lādiņš ieskauj elektriskā lauka. Kad šajā jomā sasniedz objekts ar tādu pašu maksu, tas atgrūž, objekts ar pretējo maksu - piesaista. Elektroni pārvietojas elektriskā strāva ap diriģents rada magnētiskā un elektriskā jomā. Ja tas ir DC - tā, piemēram, kā cilvēka ķermenī - tad lauks ir relatīvi stabils. Ja pašreizējā mainīgais lielums, jo daudzās ierīču jomā ir nestabils. Magnētiskie lauki, ko rada elektriskās ierīces, izraisīt elektriskās strāvas visi ir savā teritorijā vadītāju, ieskaitot cilvēka ķermeni.
Tādējādi nelabvēlīgo ietekmi jomā var veikt DNS molekulā. Bērni ir īpaši neaizsargāti. Viņu ķermenis ir strauji attīstās, tādēļ ir daudz šūnu nestabilā stāvoklī dalīšanas un DNS reproducēšanu. Par iedarbību uz cilvēkiem, un citās jomās nav nekāda sakara ar ierīci. Šajās jomās, ko rada dabas formas: pazemes upes, derīgo izrakteņu un ģeogrāfisko anomāliju - un ir daudz lielākas briesmas, un jūs varat pārvietot datoru vai TV, bet tikai mēģināt pārvietot māju!
Tā rezultātā cilvēku pakļaušanu elektromagnētisko lauku, ir pārkāpums vienveidību plūsmas Cji pa meridiāniem un akupunktūras punktiem, kas izpaužas kā plašu traucējumiem un slimībām. Pārkāpumiem aprites Cji, kas saistītas ar elektromagnētisko lauku iedarbība, vai jebkādi citi faktori, iespējams diagnosticēt un noteikt, izmantojot teoriju piecu elementu Feng Shui.
Enerģisks, pamatojoties uz labu veselību.
Izmantojot Feng Shui var uzlabot savu veselību un labklājību. Bloķētie chi savā vidē bloķē Cji savu emocionālo un jūsu fiziskā ķermeņa. Jo tradicionālā ķīniešu medicīna, pareizu pārvietošanos Qi, vai būtiski enerģijas gar meridiāniem, vai kanālus, institūcija uzskata atslēga uz labu veselību. Ja šī enerģija ir nemainīgs vai nav līdzsvarota, ir slimība. Jo Feng Shui tiek uzskatīts, ka cilvēka veselība ir atkarīga arī no rakstura kustības Cji viņa mājās vai darbavietā.
Bloķēta, vai, gluži pretēji, pārāk aktīvi chi istabā var negatīvi ietekmēt veselību cilvēkiem iekšā. Kā noteikt, vai plūsmu Qi? Analizēt Jūsu jūtas. Pazīmes labu veselību, ir uzņēmums solis, skaidri acīm, optimismu un enerģiju. Sāpes, muskuļu krampji, nogurums, galvassāpes, gremošanas traucējumi, depresija un nemiers liecina, ka chi nav līdzsvarots vai tekošie tālu no harmoniskas.
Tradicionālās ķīniešu medicīna, kuru vēsture ir vairāk nekā četrus tūkstošus gadu, - viena no senākajām tradīcijām sistemātisku apstrādes pasaulē. Viens no tā galvenajiem mērķiem - novērst slimību, tā izskata cilvēku kopumā, nevis atsevišķiem simptomiem. Adatu terapija, augu izcelsmes zāles, qigong un Dao-Jiņ - visas šīs metodes ir kopīgs mērķis, proti, līdzsvarot Cji, kas meridiāniem un ķermeņa daļām.
Izraisa slimību.
Tradicionālās ķīniešu medicīna samazina cēloņi cilvēku slimību iekšējo un ārējo. Iekšējais cēlonis parasti ir ierobežots līdz septiņiem emocijas, kas noved pie slimībām: prieks, dusmas, bēdas, papildinājumi pārdomas, skumjas, bailes, teroru. Šī emocionālā aktivitāte - fizioloģiskās reakcijas uz ārējo vidi. Jebkurš emocionāls stress no ierosināšanas vai inhibīciju sagraut iekšējos orgānus un izraisa to slimībām. Jo īpaši pēkšņas dusmas var izraisīt aknu funkciju pārmērīgu prieks - lai darbības traucējumi sirds, bēdas un palielinātu pārdomas - traucējumi, liesā, skumjas - plaušu slimība, šausmas - pārkāpums nierēm.
Slimībām, ko izraisa anomālija no septiņām emocionālo radīt organiskās izmaiņas. Dusmas izraisa aknu Qi, lai pārvietotos izkropļota uz augšu, un kā rezultātā ilgstoši dusmas var sūtīt līdz pat uzbrukt smadzenes un izraisīt garīgās slimības. Ciešāka pārdomas var izraisīt apspiešanu un plūsmu chi pārkāpumiem, kā rezultātā traucējumi liesas un kuņģa. Bēdas var novest pie nevajadzīgiem izdevumiem chi. Garīgām ciešanām, ko izraisa pārkāpumi plaušās, pēkšņas šausmas var izraisīt pārmērīga nolaišanās no Cji, kas noved pie nepareizas darbības nieres un izraisīt urīna nesaturēšana un bailes var novest pie traucējumiem no Qi un izraisīt satraukumu par prātu un emocijas, izraisot tahikardiju, pārmērīga prieku var novest pie lēni un Qi plūsma un izraisīt elpas trūkumu.
Emocionālais depresija var traucēt funkcionālo aktivitāti Qi un stagnācija - izraisīt ugunsgrēku, ko sauc par "ugunīgais sindroms, ko izraisa traucējumi piecu emocijas." Fiery sindroms "var aizdedzināt šķidruma raksturīgo struktūru un izraisīt liesmu zem uguns (asthenic uguns). Mūsdienu medicīna uzskata, ka 50-80procentiem no slimībām, kas izraisa nervozitāte, piemēram, vēzis, plaušu slimības, aknu slimības, hipertensija, sirds slimības, čūlas, uc
Ārējie cēloņi slimību parasti attiecas uz sešiem laika izmaiņām četrās sezonās - vēja, aukstuma, vasaras karstumu, mitrumu, sausumu un ugunsgrēku. Šie seši veidu dabas faktori veicina izaugsmi un visās attīstības uz Zemes, un radīt apstākļus, kādos persona uzskata, ka pastāv. Tomēr, ja laika apstākļi mainās dramatiski un nenormāli, tad ir slimība. Šie seši neparastu laika faktorus, kas izraisa slimības, sauc par "seši apdraudējumiem. Tā ir ar to ietekmi uz cilvēka ķermeņa, seši dabas faktori, izraisīt slimību.
Šī ietekme ir tieši proporcionāls adaptīvo spēju cilvēka ķermeni un tā pretestība, ti imunitāti. Ārējie cēloņi slimības ir ne tikai neparasti mainoties laika apstākļiem, viņi arī dažu infekcijas slimību izraisītājiem, ko sauc par "burvju dabas faktori", kas ir cieši saistīti ar sešām apdraudējumiem. "Seši no kaitīgiem faktoriem, ne tikai ietekmēt cilvēku veselību, bet arī dot impulsu veidošanos un izplatīšanos" ļaunprātīgas dabas faktoriem. "
Ietekmi qigong terapiju.
Vāja reakcija. Chi-uzdevums var likt funkcijas cilvēka ķermeņa ievešanu valstī "vāja reakcija". Epidemioloģiskās teorija hipertensijas liecina, ka spriedze var ietekmēt dažu fizioloģiskos parametrus. Atmosfēras spiedienu liek organismam pielāgoties nepārtraukti, un tāpēc ir tā saucamās "spriedzes atbilde". Kā rezultātā palielinājās kateholamīnu presei: asinis cirkulē muskuļus grūtāk, asinsspiediena paaugstināšanās, ko papildina bieža sirdsdarbības un elpošanas. Tomēr "vāja reakcija" efekts ir pretējs. Tas vājina darbību somatisko nervu sistēmu. Saturs pienskābes artērijās samazinās, un metabolisms samazinās intensitāti.
"Sistemātika smadzeņu šūnām." Encephalogram normāls cilvēks rāda daudz augstfrekvences vāji negatīvu viļņiem ar vāju sinhronizāciju. Encephalogram labs qigong praktizējošs rāda daudz zemas frekvences viļņi pozitīvs laiks ir trīs reizes lielāks nekā vidusmēra cilvēks. Tas norāda, ka Qigong vingrinājumi var palīdzēt sistematizēt elektrisko aktivitāti garozas šūnas, kā rezultātā palielinātos funkcionalitāti smadzenēs.
Novērst slimības un paildzina dzīvi. Qigong, izmantošana var izraisīt pārmaiņas Centrāleiropas neirotransmiteru un endokrīno izdalījumi. Pēc vingrinājumi, blīvums prolaktīna plazmā palielinās, un tas nozīmē, ka darbība dopamīna kā centrālo neiromediatoru samazinās. Tātad, ir relaksācijas un miers sajūta. Turklāt, pēc skolas noteikumu cortin samazinās par aptuveni 50 procentiem, kas nozīmē, ka apmācību un stiprinot imūnsistēmu. Tādējādi qigong terapija pagarina dzīvi un novērš slimības.
- Relaksācija (relaksācija) un fiksētās (nomierinošo), izmantot var izraisīt smadzeņu garozā speciālās aizsardzības, letarģisks un noteikt ietekmi uz smadzeņu garozā regulēšanas un iekšējo orgānu reģenerācijas funkcijas.
- Ar regulu elpošanas funkcijas regulē veģetatīvo nervu sistēmu. Tātad slimība, ko izraisa traucējumi šīs sistēmas, piemēram, hipertensiju, gastrīts, čūlas, neirastēnija, sālītas un kontrolē. Ar palīdzību elpošanas vingrinājumi, celšanas, nolaišanas, atvērt un aizvērt arī var mazināt iekšējo sekrēciju, samazina holesterīna daudzumu, lai ārstētu sirds un asinsvadu slimības.
- Ar kontrole prātu un elpošanu var noņemt centrs, ko rada patoloģisks reflekss, lai izārstēt dažādām hroniskām slimībām, piemēram, sirds slimības, aknu, plaušu, liesas, neirozes un vēzi.
- Ar duālo raksturu dzinējspēku un atpūtas izmantot Qigong var palielināt sekrēciju žults, lai stiprinātu spējas attiecībā uz gremošanu.
Galvenais princips rehabilitācijas mērķis ir uzlabot plūsmu iekšējā dzīvības enerģijas Qi ar Qigong, vingrinājumi. Ja persona ir pietiekami iedzimtas Qi, tā tiks aizsargāta no kaitīgas ietekmes uz ārējiem faktoriem. Attiecīgos brīvā apgrozībā Qi skaits un var regulēt Yin un Yang par cilvēka ķermeni un stiprināt un attīra galvenos plūsmu Qi.
Laika Qigong vingrinājumi.
Mainot dabisko atmosfēras izmaiņām iekšējā stāvokļa cilvēka organismā. Iekšējās enerģijas plūsmas cilvēka ķermeņa divpadsmit meridiāniem saskaņā ar saviem likumiem. Meridiāniem ir saistītas sākuma līdz beigām, veidojot apaļu kanālu. Tradicionālā ķīniešu medicīna uzskata, ka dienas iekšējā enerģijas plūsmu meridiānu žultspūšļa no 23 līdz 1 stundai ar meridiānu sirds - 11-13 stundas. Gadā divpadsmit meridiāniem enerģijas ir definēta kā regularitāti.
Laiks
Meridian, kas sākas iekšējā enerģijas
23,1
Žultspūšļa
1,3
Aknas
3,5
Plaušas
5,7
Resno zarnu
7,9
Kuņģis
9,11
Liesa
11-13
Sirds
13-15
Zarnas
15-17
Urīnpūslis
17-19
Nieres
19-21
Sirds somiņa
21-13
Perednesredinny, zadnesredinny
Meridian, kurā iekšējā enerģijas plūsmu visspēcīgāk noteiktā laikā, ir lielāks par iekšējā enerģijas. Tā, piemēram, vingrinājumu sistēmu, lai nostiprinātu regulējumu elpošanas un chi, kas ir veids, un tas attiecas uz meridiānu plaušas, jāveic ar 3 līdz 5 stundām. Tā kā plaušu un resnās zarnas meridiānu meridiāniem ir sadalīti savstarpēji pāris ir arī vēlams, lai veiktu sistēmu Qigong Meridian plaušas 5-7 stundas. No 3 līdz 7 stundas iekšējā enerģijas plūsmas no plaušu un resnās zarnas meridiāniem. Plaušas ir atbildīgas par astringency. Šajā laika posmā no Rising Sun enerģija ir atbildīga par bērna piedzimšanas. Tādēļ visefektīvākais sistēma, lai regulētu elpošana un stiprinātu Cji veikt šajā periodā.
Kā uzlabot savu veselību ar Feng Shui.
Pat tad, ja par dabu labu veselību un stipru konstitūciju, ilgstoša uzturēšanās vidē ar izkropļota enerģijas vibrācijas, kas var būt saistīts ar dažādiem iemesliem, it īpaši, nepareizi izkārtojumu vai mājas izvietojuma persona, galu galā noved pie pasliktināšanos fizisko stāvokli organismā. Feng Shui var atrast avots nelīdzsvarotība vidē un piedāvā līdzekļus, ar kuriem jūs varat atjaunot līdzsvaru un sasniegt harmoniju.
Principi un pamatnostādnes par Feng Shui ir jāpiemēro, obligāti ņemot vērā individuālās īpašības, katra cilvēka unikālo pamattiesību biežums un vidi, kurā tas atrodas. Feng Shui un Austrumu medicīnu, šie divi komplekss māksla, ar pareizo pieeju var nodrošināt vislabāko dzīves un veselības apstākļus. Šeit ir vienkāršs līdzeklis ar kuru jūs varat panākt līdzsvaru un harmoniju savā dzīvē.
Iekšējos orgānus un to funkcijas.
Austrumu medicīnā jēdziens "iestāde", papildus anatomiskās struktūras izpratne Rietumu medicīna, tostarp īpašus fizioloģiskās un garīgās funkcijas (saskaņā ar mācībām Zang-Fu). Visām struktūrām ir sadalīti piecās Yin un pieci Janské, kā arī blīvs (Zang) un dobie (fu). Ar Yin-struktūrām (blīvs - Zang) ietver aknas, sirds, liesas, plaušas, nieres, lai Jan-struktūrām (dobi - fu) - žultspūšļa, tievo zarnu, lielo zarnas, kuņģa, urīnpūšļa.
Pieci blīvs iestādēm.
Sirds. Ietver anatomijas orgānu sirds, administrē asins un asins kuģiem, svīšana, un apziņa, domāšana, aktīva domāšana, regulē dzīvības spēku Cji. "Window" ir valoda sirds, "spogulis" - persona. Ja sirds funkcija ir normāla, personai ir skaidrs apziņa, piemīt ātrums domas un stipro alkoholisko stiprumu. Organismā ir "sirds" nozīmē somiņu - Heart maisā. Tās uzdevums ir aizsargāt sirds no ārējiem draudiem, kā arī apgrozībā. Lielākā daļa sirdī izmaiņas izpaužas somiņu (piemēram, iekļūšanu siltuma pastāv neskaidrības par garu). Tā kā orgānu "sirds" ir saistīta puisis Yin kanālu sirds, iet no rokas rokā ar viņu cieši Jansky kanāls tievo zarnu rokā, viņa dobi ķermenis ir pakļauts sirds.
Viegli. Šajā koncepcijas aiziet pats plaušas, elpošanas trakta, deguna, ādas, ķermeņa apmatojuma. Iestāde "viegls" kontrolē apriti dzīvības enerģijas un šķidrumu (sulas iestāde "), kas organismā, kontrolē elpošanas. "Window" ir gaisma deguns, "spogulis" - ķermeņa apmatojuma. Izmaiņu gadījumā plaušu funkciju ādas (sausums, nieze), ir klepus, elpas trūkums, un urinācija pārkāpumu, pietūkums. Ar viegli dvīņu Jansky kanāls (FU) resnās zarnas.
Liesa. Tas ir otrais "māte" par cilvēka ķermeni (pirmais "māte" - nieres). Jēdziens "liesas" ietver: anatomisko orgānu liesa, muskuļu, taukaudi un tās raksturīgo funkciju (transporta vadība, uzturs, pārstrādes un izplatīšanas, jaudas kontrole, kontroles asins un muskuļu kontrole). "Window" liesas - mutes, lūpu, "spogulis" - muskuļi ekstremitāšu. Liesas attīra asinis, un tās vitalitāti atbilstību novērš asiņošanu.
Tā warms piecas organizācijas - Noliktava Tsang (pieci cietie orgāniem), patur prātā, nosaka konstitūcija cilvēka un viņa fizisko spēku. Pārkāpjot liesas šķiet hematoma, smago menstruācijas, muskuļu zaudēt elastību un ātri "noguris", mainās garšas un ēstgribas, krekinga lūpu, pavājināta atmiņa un imunitāti. Liesa ir saistīta ar kuņģa.
Aknās. Tā ietver anatomijas orgānu aknas atrodas līmenī ar ķermeņa pusēs, kā arī raksturīgajām īpašībām: izplatību Cji katru orgānu (filtrēšanas un transporta, dažādu vielu izdalīšanās), glabāšana un asins sadali, žults izdalīšanās kontroli. Viņa zina saites (cīpslas, fascijas) kontrolē nervu sistēmu, vīzija un krāsu uztvere. "Window" no aknām - acis, un "spogulis" - nagus. Pārkāpums aknas izraisa izmaiņas mentalitāte, gremošanu, menstruālā cikla. Tas var izraisīt depresiju, depresija, skumjas, uzbudināmība, dusmas, viegla uzbudināmība, bezmiegs, reibonis, izmaiņas asins recēšanu, pavājināta redze, muskuļu spazmas. Aknas, kas saistīti ar žultspūšļa.
Nieres. Šajā jēdziens Austrumu medicīnā ietilpst anatomisko orgānu nieres, ausis, mati, kauli, uroģenitālā sistēma, muguras lejasdaļas, kā arī raksturīgajām īpašībām: vielas Jing uzkrāšanos, kas nodrošina spēju segt bērnus, pārvaldītu apriti izdalījumiem, asinīm veidošana, asimilācija locekļu organisma dzīvības enerģijas Qi, attīstību, kaulu smadzeņu un visa smadzeņu audi, valsts pārvaldes kaulu un matu, kontroles dzirdi.
Tiesības nieres ir seksuālā enerģija (vīrietis - spermas ražošana un auglību sievietēm - regulāri menstruācija, rašanos un grūtniecības attīstību), kā arī vitalitātes avotu kreisajā - iedzimts vara. Visi ginekoloģisku slimību, kas saistītas ar kreisās nieres. "Logs" ir nieres - ausīm, "spogulis" - matu. Nieres saistītās cilvēku būs (garīgo aktivitāti). Pārkāpuma gadījumā nieru funkcijas rodas nogurums, sāpes mugurā, troksnis ausīs, reibonis, tūska, bezmiegs, atmiņas kritums, lēna domāšana, zobu un matu izkrišana. Nieres ir saistīti ar urīnpūsli.
Pieci no dobu orgānu un trīs sildītājs.
Žultspūslis. Šī koncepcija ietver žultspūšļa, kas savāc žults, veicina gremošanu, un pārvalda psihe. Ja kāds no žultspūšļa funkcijas parādās dzeltena acis un ādu, rūgta garša mutē, vemšana, bailes, bezmiegs, intensitāte sapņi.
Kuņģī. Tā ietver kuņģa pats un tās tipiskās īpašības - uzņemšana un pārtikas, daļēja uzsūkšanās gremošanu. Pārkāpjot šo funkciju pavada slikta dūša, vemšana, ēstgribas utt zudums
Tievajās zarnās. Šī anatomijas orgānu tievo zarnu un tās tipiskās funkcijas - atdalīšana "tīrs" un "dubļaino" šķidrumu ("tīrs" daļa tiek nosūtīta uz liesa, "dubļaino" - resnās zarnas) un nevajadzīgu sirds izņemšanas (patoloģisku) vielas. Kad viņas slimība var rasties gremošanas un urinēšanu.
Colon. Ko iestāde ķīniešu medicīnā īpašu attieksmi. Tiek uzskatīts, spogulis cilvēku veselību, jo resnās ir projicē visu svarīgo orgānu cilvēka ķermenī. Resnās zarnas ir atbildīgs par absorbciju ūdenī, veidojot ekskrementi un izdalīšanos it out. Kad slimība traucē funkciju sadalījumu (caureja - ar tukšumu, aizcietējums - pie blīvums). Tādējādi, tajās jomās, kur sastrēgumi veidojas un sacietē izkārnījumi - toksikoze un ķermeņa cieš, projekcija, kas atrodas šajā zonā.
Urīnpūsli. Ietver urīnpūšļa un tā funkcijas - uzkrāšanas šķidruma un urīna izdalīšanos. Ja kāda no šīm funkcijām samazina skaita piešķīrumā urīna vai zaudējusi kontroli pār savu izdalīšanos.
Trīs sildītājs. Anatomija pārstāvis šo iestādi nav, bet funkcionālā loma tai ir liela. Augšējais sildītājs ietver plaušām un sirdi, ir atbildīga par elpošanas un cirkulāciju, pārrauga poras uz ādas, vidējais ietver liesu un kuņģi, kontrolē barības sagremošanu, jo zemāks ietver nieres, aknas, tievo zarnu un urīnpūšļa, viņš veic filtrēšanu, noņem no ķermeņa lieko ūdeni un nevēlamu vielu. Tādējādi trīs sildītājs sastāv no piecām blīva un pieci dobu orgānu un koordinēt to darbu.
Mijiedarbība ar blīvu struktūru.
Dobi un cieto orgāni ir cieši saistītas un veido vienotu organismu, kas homeostāzes (pastāvīgums iekšējo vidi). Zināšanas par to ciešo saistību tiesību aktiem ļauj ārstam atzīt slimību, izsekot tās, protams, noteikt ārstēšanas veiktu slimību profilaksi.
Sirds un plaušas. Gaisma ir atbildīgs par savākšanai vitāli enerģijas Qi, asins un sirds ir atbildīgi par tā parasto kustību. Ja ir nepietiekama Cji vājums sirds, un tāpēc, palēnināta asins plūsma parādās tromboze. Līdzīga tendence ir novērojama zema plūsmas skābekļa: var izraisīt sirds un plaušu mazspēju un stenokardiju. Ja sirds funkcija ir novājināta, tā nepalielinās, jo asinsvados plaušas, izraisot aizrīšanās un klepus (sirds astma).
Sirds un aknas. Viņi kopā atrisināt problēmu pārvietojas asinis. Ar asins trūkuma sirdī var rasties, un tā deficīts aknās, kas pavada reibonis, mirgo acis, trīce un ekstremitāšu utt Kopā viņi ir arī ietekme uz psihi un cilvēks.
Sirds un liesa. Ja kāds no liesas funkcija mainās piedāvājuma barības vielu daudzumu asinīs, ir sirdsklauves, vājināšanas atmiņas, vājš pulss, neveselīgs sejas.
Sirds un nieres. Sirds un nieru pastāvīgi uzrauga viena otru. Ja maz Yang no sirds, tad viņa uguns nepārsniedz, un neapstiprina siltumu nieres, un tās, savukārt, neveica funkciju pārvietojas ūdens augšu, ir sirdsklauves, tūska. Ar trūkumu nieres neatbalsta Yin Yin sirds, vājināta kontrole pār tās Jan-funkcijas, ir sirdsklauves, bezmiegs, pārpilnība sapņi. Viņi abi ir iesaistīti cilvēka garīgo aktivitāti.
Plaušas un liesa. Ja liesa funkciju traucējumi ar kustību šķidruma, tas nepalielinās, izraisot flegma, - tātad klepus un elpas trūkums. Savukārt, ja samazinās plaušu funkciju, tā izjūk šķidruma vai atsaukšanai, uzkrāšanai, tas negatīvi ietekmē funkciju liesā, izraisot pietūkumu, vēdera uzpūšanās, šķidra vēdera izeja.
Aknās un plaušās. Ja traucēta plaušu funkcijas, kas sastāv diskvalifikācija uz Cji leju, traucētas aknu funkcijas, kas rada nogurumu, vājināšanu balss, garastāvokļa svārstības. Gluži pretēji, ja pārkāpuma rīkojumu Cji no aknu pārmaiņas plaušu funkciju (sāpes krūtīs, klepus, bieži sausa, var tikt sajaukts ar asinīm).
Nierēm un plaušām. Tie ir kopīgi atbildīgas par apmaiņa ar ķermeņa izdalījumiem. Ja kāds no to funkcijas var būt ūdens aizture, elpas trūkums. Normālā plaušu funkcijas arī tad, ja dzīvības enerģiju chi (piemēram, skābekļa), audzēšana vielas skaits Jing Cji nierēs. Savukārt, normālo plūsmu Cji caur plaušām kontrolē nieres. Ar trūkumu nieru Qi Qi akceptēt sliktu gaismas, ir elpas trūkums, aizrīšanās.
Aknas un liesa. Liesa ražo un kontrolē asinis kustas barības vielu, un aknās uzkrājas tiem. Ja persona ir satraukti, traucēta aknu funkcija, tas noved pie razregulyatsii liesas funkcija - ir sāpes krūtīs, apetītes trūkums, vēdera uzpūšanās, no pārplūdes sajūta pēc ēšanas. Un otrādi, pārkāpjot liesas funkcija pasliktinās gremošanu, asinis ražošana ir novājināta, kas ietekmē aknas.
Liesa un nieres. Nierēs uzkrātās vielas Jing, kas tiek papildināts pēc dzimšanas personas rēķina barības vielu liesa. Tajā pašā laikā, konveijera funkcija liesas ir atkarīga no siltuma (Yang) no nierēm. Tādējādi nieres trūkums nav apkures Yang Yang un liesas, kā arī liesas Yang deficīta trūkums rodas Jan nieres.
Aknas un nieres. Aknas vāc asinis, nieres veikals Jing vielu. Uzkrāšanos asins aknās ir atkarīga no skaita Jing nierēs, un otrādi, nieru Jing uzkrāšanos atkarīgs no uzkrātās aknās un asinīs. Ja daudzums ir mazāks par kritisko līmeni, I Ching, kas nierēs nav papildināts, un tas, savukārt, izraisa turpmāku pazemināšanos asinīs, kā rezultātā Jing atkal papildināta. Apburto loku, ka jāapstājas, kas ietekmē ārstniecības metodes.
Mijiedarbība ar dobu orgānu.
Nepārtrauktā nodošanu uzturvielu, izmantojot visus piecus dobu orgānu un trīs sildītājs regulāri katru no tām tiek aizpildīta, tad iztukšot. Ja šāda brīva šķērsošana ir traucēta, tad tur ir slimība.
Balstoties uz teoriju Yin un Yang, katrs blīva struktūra ir saistīta ar doba struktūra. Šīs attiecības nosaka iekšējās attiecības un patoloģisko sindromiem attīstību. Attiecības starp sirdi un tievo zarnu, var izsekot, piemēram, slimības (siltums) par tievo zarnu, ja ir čūlas mutes un mēles.
Saistība starp plaušu un resnās zarnas. Piemēram, uzbrukumi elpas trūkums, kopā ar drudzi, ir aizcietējums. Ārstēšana daudzu sindromu plaušu caur kols.
Liesas un kuņģa - gremošanas orgāni. Ja liesa funkcija ir traucēta, būs apetītes zudums, slikta pārplūdes pēc ēšanas, vispārējs vājums, un citas sūdzības par kuņģa. Ir bloks, un Cji no kuņģa var iet pretējā virzienā. Pēc tam, vemšana, atraugas, kas nelabvēlīgi ietekmē liesa.
Nieres ir saistīti ar urīnpūsli. Kontrole izdalīšanos urīnā nierēm. Ja ir pietiekami daudz Qi nieres pūšļa tur ūdens labi, un, ja nieru Qi ir vāja, urīnpūslis tiek pārkāptas.
Žultspūslis ir saistīts ar aknām. Tā apkopo un ražo žulti, kas veidojas aknās, un atbalsta Hidrolizējamo kuņģī un zarnās. Ja aknu funkcija, kas veidojas žults izmaiņām tajā pašā laikā, pārkāpjot žults plūsmas ietekmē aknas.
Mēs pārbaudīja attiecības starp visām blīva un dobie orgāni, to mijiedarbību ar otru un atsevišķi. Zināšanas un šo attiecību izpratne diagnosticēt slimības, nodrošina ārstēšanu un slimību profilaksi.

Nav komentāru: