8/24/2014

Ko par vīrieti saka viņa horoskopa zīme?


Mežāzis

Vislabāk ar viņu iepazīties darbā. Ja esi laba darbiniece, turklāt zinātkāra, tavas akcijas ceļas – viņš tev nolasīs veselu lekciju par savu interešu priekšmetu. Ballītes nemīl. Ir ģimenes cilvēks. Ja aicināsi viņu uz teātri, nopērc 3 biļetes – sev, viņam un viņa mātei.

Erogēnās zonas – seja, arī krūtis un vēders. Mīlestībā, tāpat kā citur, visu plāno. Izvēlīgs. Pārlieku uzbudinājies var sarunāt rupjības. Mīl striptīzu, glāzi liķiera un mīkstu gultu.

Seksuālajās attiecībās kaunīgs un atturīgs. Mežāža seksuālo dzīvi var iedalīt trijos periodos.

Pirmkārt – jaunības gadi – laiks, kad viņš ir atturīgs seksā un dod priekšroku vairāk domāt par mācībām un darbu. Viņi mēdz būt kautrīgi, bet aiz viņu mierīgās ārienes slēpjas spēcīga kaisle. Bērnībā viņi bieži pārdzīvo depresīvus periodus, uzskata sevi par nepilnvērtīgiem, izolētiem no apkārtējiem, nevienam nevajadzīgi. Viņi bieži sevī apspiež seksuālās vēlmes līdz laikam, kad beigs mācības un nostāsies uz savām kājām. Šajā agrīnajā periodā mežāzis jaunietis noved savas romantiskās intereses (ja par tādām tās var nosaukt) līdz vienreizējam kino apmeklējumam nedēļā pat neiedrošinoties viņu paņemt pie rokas.

Otrajā periodā (pieņemsim no 30 gadu vecuma) viņi sasniedz kaut kādu panākumus darīšanās un tad pārliecinātāk sāk eksperimentēt seksuālajā jomā. Baidoties, ka ir pazaudējuši daudz sava dārgā laika, viņi cenšas panākt savus astroloģiskos brāļus un māsas un pa īstam izlaižas. Viņš nemāk izspēlēt skaistu mīlestību, nemāk glaimot, lai gan ir pietiekami gudrs, lai to varētu darīt. Attiecībās ar mīļoto sievieti viņš paļaujas uz savām metodēm. Viņš iekaro sievieti tāpat kā paaugstinājumu darbā. Ja vien viņš vēl ir glīts, sieviete mānīgi cerēs, ka ir atradusi savu ideālu. Bet būsim atklāti – mežāzis nav pats kaislīgākais mīlnieks. Viņš ir diezgan miesaskārīgs, bet ir vēss un atturīgs un nav spējīgs veidot romantisku mīlestības atmosfēru.

Pirmkārt, vajag atcerēties, ka romantiskais periods attiecībās ar mežāzi reti ilgst ilgāk par trīs mēnešiem. Pēc tam seksuālais aspekts tiks novests līdz vienkāršai nepieciešamībai. Īstenībā viņiem patīk sastādīt sarakstu šai sfērai un partnerim ir jāpakļaujas šai kārtībai. Bet, galvenokārt, ir jāmēģina atraisīt viņa ārējo atturību. Ja to izdodas izdarīt, tad vislabāk to papildināt ar alkoholiskajiem dzērieniem vai citiem stimulējošiem preparātiem.

Vislielākais trūkums – tieksme uz nomāktību un melanholiju. Viņi ar šausmām skatās nākotnē.

Viņi visam nosaka cenu un tas attiecas arīdzan uz seksu. Padzīvojuši mežāži vienmēr instruē savus gados jaunākos mīļākos.


Ūdensvīrs


Interesanta un aktīva dzīvesdrauga tips.

Ar šo vīrieti viegli iepazīties vietās, kur pulcējas daudz ļaužu: koncertā, tusiņā, iespējams – arī baznīcā. Komunikabls, patīk būt uzmanības centrā. Reizēm ieklīst dīvainās vietās – staciju uzgaidāmajās telpās, tirgus plačos utt. Ja jūti sev pievērstu ilgu un vērīgu šī vīrieša skatienu, vari būt gandrīz droša, ka esi iepatikusies. Ja vēlies viņu savaldzināt, nešauboties atbildi skatienam ar smaidu. Šis vīrietis izteikti mīl “ar acīm”. Vispār viņš mīl drosmīgas, gudras un par sevi pārliecinātas sievietes, kas būtu ar mieru ņemt dalību viņa piedāvātājās trakulībās.

Ūdensvīru uzbudina viss jaunais, tālab viņi meklē jaunus, interesantus cilvēkus, vēlas glāstīt un gulēt blakus dažādiem partneriem. Viņus stimulē seksuālo partneru daudzveidība, bet viņiem tas nešķiet amorāli. Ūdensvīra zīmē ir iekodēts iekšējais konflikts. Tā kā tā ir pastāvīga zīme, tad tā tiecas saglabāt status quo, no otras puses, viņš alkst pārmaiņu. Tālab viņi bieži iesaistās konfliktos saistītos ar personīgo dzīvi. Viņi svārstās par precību nepieciešamību un novilcina to cik ilgi iespējams. Kopumā tieksme uz cilvēci ir ļoti spēcīga. Bet ja viņi galu galā izvēlas dzīvesbiedru, tad vienu uz visu dzīvi. No visām zīmēm viņš visagrāk cenšas atbrīvoties no sabiedrības un vecāku dotajām ievirzēm. Viņš bauda pretošanos.

Viņi jāpieskaita pie “neuzticams attiecībās”. To seksuālais portrets ir unikāls: vairāk abstrakts, nekā reāls, spilgtām krāsām kā impresionistu darbi. Viņš netic pastāvošam ideālam, viņam gribas baudīt attiecības ar iespējami lielāku cilvēku skaitu. Viņš dažkārt pazemina savus seksuālos standartus attiecībā uz partneri, pamatā noved seksu līdz bioloģiskajai nepieciešamībai un paņems jebkuru pieejamo partneri.

Viņš, iespējams, neapzinoties bieži nodara pāri iemīlējušos viņā sievietei ar savu vienaldzību un atturību.

Nekad neatļaujieties izrādīt necieņu pret viņa individualitāti un prātu, neļaujiet viņam domāt, ka viņš ir vienkārši instruments jūsu labsajūtai. Viņš to necietīs. Nepiedāvājat viņiem pavadīt kopā ar sevi vienu nakti, viņi atteiksies; viņi tic, ka dzimumakta rezultāts ir jauna drauga iegūšana. Viņi vēlas personīgi uzzināt seksuālo formu pieredzi. Daudzi ūdensvīri kaut vienu reizi, bet izbaudīs visu. Kad viņi beidzot apprecas, viņi mēdz būt ļoti tieši savu seksuālo vajadzību izteikšanā. Taču, ja viņš nav apmierināts ar savu dzīvesbiedru, viņš reti šķiras, jo precas aprēķina dēļ, un meklēs apmierinājumu pie citām sievietēm.

Gultā izturēsies pret tevi kā pret princesi – kaut ko tādu tu, iespējams, nekad nebūsi piedzīvojusi. Izpildīs visas vēlmes un radīs jaunas, lietojot savu nebeidzamo fantāziju. Tu redzi viņa ledusskapī putukrējumu? Nedomā, ka viņš to lieto tikai kapučīno pagatavošanai. Taču ārpus gultas... Hmm, varbūt tu pēkšņi sāksi šaubīties par savu atmiņu, jo šis seksā tik mīļais un maigais puisis pie pusdienu galda ir pārvērties par jauku, bet visnotaļ atturīgu ledus gabalu. Negaidi maigu rociņas turēšanu, tavu skaisto acu apjūsmošanu un puķu klēpjus. Tādēļ pastāvīgas attiecības ar šo puisi var izvērsties diezgan garlaicīgas: viņš mīl daudz runāt par sevi un savām interesēm. Ja tev tas patīk, un jums ir kopīgas intereses – šīs attiecības var būt OK. Ja nē – tu vienkārši mirsi no garlaicības un prātosi, kā likt viņam aizvērties un iedabūt gultā, jo tur viņš būs perfekts kā vienmēr. Brīdinājums: nepatīk kompromisi un nākotnes plānošana. Viņš dzīvo šodienai.

Tiem, kas stājas attiecībās ar ūdensvīru, jāatceras, ka tie sevi uzskata par atšķirīgiem no citiem, un tā tas arī ir. Viņš sabuntojas ātrāk kā citi, nav iespējama ilgstoša seksuālā saskare ar tiem, jo pēc pirmajiem intimitātes mēnešiem viņš kļūs cits cilvēks.

Galvenais viņu veiksmes drauds – tendence tērēt savas spējas, lai ieņemtu redzamu stāvokli sabiedrībā. Daudz runā par nākotni, bet ne vienmēr ieceres realizējas.

Erogēnās zonas: kāju ikri un potītes. Augstu vērtē visas seksa rokasgrāmatas un izmēģina visas zināmās pozas, sevišķi aizraujoties ar eksotiskajām. Ja mīlas dzīve ir pārāk vētraina, ātri var kļūt impotents.


Zivs

Uzmanību pieprasoša mīļākā tips.

Viņu visbiežāk var sastapt kompānijā, kur viņš ir pielūdzēju aplenkts. Ja apjūsmotāji nerodas, viņš klusītēm skums kaktiņā. Interesējas par mākslu un okultismu. Mīl garšīgi paēst. Norunājiet ar viņu tikšanos omulīgā siltumā vai arī pie ūdeņiem.

Viņi ar gatavību piekrīt, ka satikt cilvēku ar visiem tikumiem, ko tie meklē, ir praktiski neiespējami. Būdama, iespējams, visreliģiozākā zīme, zivij bieži ir iekšēja nesaprašanās ar sevi par seksa fiziskajiem aspektiem. Viņi pastāvīgi pilnveido savu garīgo pasauli un viegli bojā attiecības ar saviem mīļajiem savas aukstās attieksmes dēļ pret mīlestības seksuālo pusi. Viņi ir tendēti uz “vergs – saimnieks” attiecībām, paši bieži ieņemot verga lomu. Vēlme atrasties zem kāda varas liek viņiem meklēt cilvēkus ar stipru raksturu, kas valdīs pār tiem visās jomās ar militāru stingrību.

Tomēr ne visas zivis ir tādas. Daudzi uzvedās normāli seksa jomā, precas un audzina bērnus. Bet jebkurā gadījumā viņam ir nepieciešams cilvēks, kurš pacietīgi izturas pret seksuālajām kaprīzēm. Dažkārt bez nekāda iemesla zivis pārtrauc ilglaicīgas attiecības. Viņš vienkārši kļūst nespējīgs tikt galā ar savām vajadzībām. Krīžu laikā meklē līdzcietību un sapratni.

Lielākā daļa zivju dzīvo ilūziju pasaulē. Lai cik liberāli tie nebūtu savās seksuālajās attiecībās, ar viņiem nepieciešams spēlēt izlikšanās spēles. Viņi bieži uzvedas tā, it kā dzimumakts patiesībā nenotiek vai ka to līdzdalība, pat nesavaldīgākā, ir tikai žests partnera apmierināšanai. Sapratnes dēļ jāļauj tiem izturēties pret seksu vienaldzīgi.

Parasti vīrieši zivis ir romantiski un uzmanīgi mīļākie un vīri, kas vēlas sagādāt apmierinājumu partneriem. Ja to laulībā ir radušās nesaprašanās, tie reti šķiras, tā vietā viņi aktivizē attiecību jaukos brīžus. Viņi ir ārkārtīgi emocionāli. Viņi patstāvīgi veido pārbaudījumus saviem parteriem, lai tie pierādītu savu mīlestību un pārliecinātu zivi, ka to bailes un aizdomas ir tikai fantāzija. Viņiem jāizvairās no pārlieka jūtīguma un neapstādināmas muldoņas.

Zivis, šķiet, ir visvairāk uz ģimeni un ilgtermiņā uzticīgām attiecībām tendētie vīrieši. Lai arī alkst pēc ilgtermiņa attiecībām, kad tādas iegūst, sāk apšaubīt vai tu esi “tā īstā” otrā pusīte. Viņi ir romantiski savā dvēselē, var vienkārši gulēt uz lielceļa vasaras naktīs un stāstīt visādas muļķības. Lieto daudz mīļvārdiņus, velta visai daudz uzmanības savai otrajai pusītei, pie tam – ar tevi  kopā pavada ne tikai brīvdienas, bet arī ikdienu. Negatīvais – ļoti jūtīgi, ātri aizvainojami. Viņiem nepatiks, ja tu būsi ar “raksturiņu”, labāk, ja to neizrādīsi, bet būsi vienkārši mīļa pele, ap kuru čubināties un kas īpaši nerunā pretim, smaida un saka “jā, mincīt”, “jā, zaķīt”.  Tavu viedokli, ja tas atšķirsies no viņējā, var uztvert kā tiešu apdraudējumu savējam, sākt to aizstāvēt visai agresīvi, tādējādi jebkura sīkākā viedokļu nesakritība draud beigties ar apvainošanos.

Mēdz būt ļoti nenoturīgi attiecībās. Var tev stundām stāstīt, cik ļoti tevi mīl, rakstīt tev mīlas dzeju, bet kādā tusiņā it kā pavisam nejauši izdrāzt citu meiteni – pat nepārstājot tevi mīlēt.

To lielākais trūkums – tie drīzāk ierausies savā iekšējā pasaulē nevis tieši saskarsies ar dzīves realitāti. Viņi pārāk uztraucas par sevi un pasaules stāvokli. Viņi būtu mierīgāki, ja iemācītos izdzīvot šodienu. Viņiem jācenšas stabilizēt sevi, jācenšas nebūt tik izklaidīgiem un iegūt noteiktu pozīciju.

Erogēnās zonas – kāju pēdas, tādēļ pašas interesēs neuzkrītoši ierosini kārtīgi noberzt kājas. Mīl slepenus sakarus un slepenas tikšanās. Dod priekšroku pieredzējušām partnerēm. Necieš “sterilu” seksu tumsā un zem segas.


Auns

Mietpilsonis Nr.1.

Šajā zīmē dzimušie vīrieši pieder intelektuāļu tipam. Visbiežāk viņus var sastapt teātrī, bibliotēkā vai birojā. Laikus noskaidro, kas viņu visvairāk aizrauj, un runā par to vien. Nekavē tikšanos un regulāri cienā ar gardumiem.

Auns ir aktīvs seksā; tie atbilst karstasinīgo kategorijai. Bet tā kā viņu pašu “es” netiek aizmirsts pat erotiskās kaisles brīžos, pastāv bīstamība nonākt tādās attiecībās, kurām nepiemīt garīgais aspekts. Viņš arī otrajā un trešajā reizē ir kaislīgs un ugunīgs. Dzimumakta laikā viņš iziet no rāmjiem. Šīs zīmes vīrieši savas emocijas dzimumakta laikā izpauž ar kunkstieniem un izsaucieniem.

Aunam visā ir jābūt pirmajam, tālab prātīgi ir atzīt, ja viņš ir agresīvs diskusijās, viņš agresīvs būs arī gultā. Viņi paši izvēlas partneri, un tad “uzbrūk” tam, dažkārt vienkārši, kautrīgi, bet dažkārt bez nekāda brīdinājuma, bet savu aplidošanu var uzsākt pacietīgi un turpināt gadiem ilgi. Kā auns uzvedīsies dzimumakta laikā – tas nav paredzams tāpat kā nav iespējams vispārīgi paredzēt tā uzvedību. Viens tikai ir skaidrs – viņš grib būt agresīvs, viņš vēlas būt uzvarētājs. Bet kā šī loma tiek pildīta un kādi ir rezultāti, ir atkarīgi no katra indivīda.

Viņi vēlas būt uzmanības centrā arī personīgajās attiecībās, tie izvēlas partneri, kas atbalstīs to mērķus gan darbos, gan mīlestībā. Auni parasti neizjūt sirdsapziņas mokas par ārpuslaulības sakariem.

Lai aunu apmierinātu, viņam jāpiedāvā seksa pārpilnība. Bet, galvenais, glaimojiet tiem, it īpaši dzimumakta laikā. Viņi atzīst seksuālo attiecību daudzveidību, uzskatot, ka nekas neiziet no pieņemamā rāmjiem. Viņi nav īpaši gudri un tiem ir virspusējas zināšanas un jūtas. Tie bieži maina mīlestību pret pieķeršanos un seksuālu apmierinātību, pērkot to tur, kur skaistākie cilvēki. Auni pret tiem izturas kā pret mājdzīvniekiem, ar kuriem var pavadīt brīvo no darījumiem laiku.

Dziļi sirdī auns vienmēr ilgojas pēc “lielas un skaistas” mīlestības, bet jebkuras attiecības ātri pārvērš tikpat lielā parastībā kā ikrīta brokastis. Ar viņu kopā būt, tas nozīmē – kopā skatīties televizoru, ēst čipsus, dzert alu, nu labi, varbūt arī aiziet uz kino un ēst popkornu tur. Sarunas parasti visai piezemētas, tikai dvēseles sāpju brīžos izlaužas frāzes par bezjēdzīgo dzīvi. Ir gatavi uzturēt tikai seksuālas attiecības, bez jebkāda cita veida saistībām. Parasti no vienām ilgtermiņa attiecībām pāriet uz nākamajām, nav tendēti uz one-night stand, bet gan ko vairāk. Sievieti viņiem vajag arī kā prezentācijas priekšmetu. Par auna stūrgalvību, protams, lieki ko piebilst.

Iespējamas narcisisma iezīmes. Mīl skatīties spogulī. Iespējams, to labprāt darītu seksa laikā. Erogēnās zonas: piere, lūpas un ausis. Ja nejūtas apmierināti, aiziet, aizcērtot durvis.


Vērsis


Praktiska un maiga vīrieša tips.

Ieteicams ar viņu aiziet uz kinokomēdiju vai restorānu. Dāvini viņam zobu birsti vai kaut ko tik pat praktisku. Nebaidies koķetēt – arī iedomātās grūtības palielina viņa cīņassparu. Vērsim patīk, ka sieviete ir noslēpumaina, klusa, neatkarīga un šķiet grūti iekarojama. Jo šādas sievietes iekarojums palielina vērša pašcieņu.

Vērsis, iespējams, ir visjūtīgākais no zīmēm. Viņiem patīk glāstīt un vēl vairāk saņemt glāstus, paildzinot šo laiku. Vērsi no labās puses raksturo tas, ka viņš parasti ir labs dzīvesbiedrs.

Vērsis turēs tavu roku un mīļi murrās ausī. Bet otrā rokā turēs savu naudas maku: arī pozitīvi – viņam vienmēr ir daudz naudas. Visdrīzāk, pārvadās tevi no viena restorāna otrā skaistā mašīnā, visu izmaksās un vēl paskubinās, lai izvēlies dārgāko. Ļoti labi sarunu partneri: ar viņiem ir aizraujoši runāt par visu – pat laika apstākļiem, un bieži pat var kaut ko iemācīties. Taču dažreiz viņi mēdz pārāk aizrauties, un tad tev var nākties stundu klausīties, kā kāds budistu mūks runājās ar savu mācekli.

Viņš nevar pretoties mākslai, mūzikai un to pirmkārt aizrauj cilvēka ķermeņa skaistums. Mīlestība viņam ir milzīgs baudījums. Vērši parasti ir kaislīgi mīļākie; viņš ir nepiepildāms dzimumakta laikā un neprognozējams. Vērsim piemīt tik liels fiziskā spēka daudzums, ka dzimumakts ir tam savā ziņā nomierinošs līdzeklis. Eksotiskas pozas nemīl, taisnību sakot, viņam pietrūkst iztēles. Vairāk patīk maiga gaisma un klusināta mūzika. Lielākoties vērši labi strādā tad, kad tiem ir mājas un ģimene, kur var atslābt un atgūt enerģiju.

Vēršu sievietes parasti sūdzas, ka tie nav demonstratīvi savās seksuālajās attiecībās. Viņi spēlē pasīvu lomu, gaidot, ka to sieviete būs aktīvāka. Ja ne tā, tad viņš sameklēs citu sievieti. To finansiālais stāvoklis ļoti ietekmē seksuālās attiecības – kad to lietas iet slikti, sekss kļūst par vērša slēpni. Viņi ir diezgan nesavaldīgi; dzimumakta laikā tie nereti darbojas impulsu vadīti un bieži neuzskata vienu dzimumaktu par pietiekamu. Tiem patīk partneri, kas var piedāvāt daudzveidīgu seksuālo repertuāru. Viņi izjūt asu uzbudinājumu, kad runā auditorijas priekšā, tālab tie bieži atturas no seksa pirms svarīgām publiskām uzstāšanās reizēm.

Gultā nekas īpašs, taču reizē: ir gatavi ilgi pūlēties, lai tev būtu labi. Viņu pieredze aug lēni, bet pamatīgi. Noturīgām attiecībām vērsi piedabūt pagrūti: viņš rūpīgi tevi novērtēs un krietni padomās, vai tu tiešām atbilsti viņa visideālākās sievietes tēlam – jo samierināties ar mazumiņu viņi negrib. Ja nu tev palaimējies būt par kāda vērša ideālu, tad, oho, vari būt droša, ka viņš par tevi rūpēsies mūža garumā: vismaz finansiāli un dvēseliski tu būsi nodrošināta. Vai seksuāli – nav zināms, jo vēršus nekad nevar apdrošināt pret kreisajiem soļiem. Tāds raksturiņš: pavicini sarkanu apakšveļu – un aiziet.

Vēršu attieksme pret seksu var kļūt pārāk prozaiska, kad to ar partneri nesaista dziļākas jūtas vai kad partneris tam apnīk. Vērsis nekautrēsies palūgt kāda cita piemērota partnera telefona numuru.

Spītība, egoisms, vienaldzība ir vērša sliktākās īpašības, bet sākt vajadzētu ar viņu izdabāšanu savām vājībām. Otrs trūkums  – pārlieka piesardzība. Ja vērsim kas neizdodas, tad tas ir tālab, ka viņš nav pārliecināts par sevi un nemāk izmantot gadījumu. Personīgās attiecībās to iegāž nespēja apvienot seksu ar emocijām. Viņiem kaut vai jāizdomā sava garīgā dzīve, jātēlo kaut vai partnera dēļ, lai saglabātu attiecības. Vēršiem patīk glaimi un to partnerēm tas jāņem vērā. Tie ir īpaši talantīgi tērējot naudu personīgām vēlmēm, īpaši seksuālajām. Viņš pievelk daudzus, taču pats meklē cilvēku, kas tam atdosies par dārgu maksu. Viņam nekad nepietiek ar vienu cilvēku; tam ir vajadzīga ne tikai kvalitāte, bet arī kvantitāte. Viņam ir nepieciešamas divas mājas un divas sievas, kaut vai mīļāko.

Erogēnā zona – kakls. Neapzināti viņu vilina kaut kas izvirtīgs, tumšs.


Dvīņi

Ideāla vīra tips.

Precies ar viņu! Ideālāku vīru neatradīsi, jo tieši jauka, mīļa, nedaudz mietpilsoniska ģimene ir viss, ko viņš vēlas. Viņš nesīs mājās naudu, būs uzticīgs, neļausies nekādiem kārdinājumiem, visticamāk, arī nedzers, nesmēķēs un tādējādi saglabās erekciju līdz sirmam vecumam. Ar vienu noteikumu: arī tev ir jābūt jaukai, centīgai un mīļai meitenītei. Nekādu skraidīšanu pa tusiņiem, gadījumu sakaru un feministisku monologu! Tad puisis noslēgsies sevī, saīgs, un tev būs ilgi jāpūlas, lai viņš atvērtu muti un vispār pateiktu, kas viņam kaiš un kas neapmierina.

Visvieglāk savaldzināt, aizvedot uz kādu neparastu vietu, kur agrāk nav būts. Nedrīkst ļaut uzreiz nojaust, ka viņš tev iepaticies. Viņš mīl noslēpumainību un mājienus. Patīk baumas un stāsti. Un vēl tas, ka viņā pacietīgi klausās.

Mainīgums un divpusīgums raksturo dvīņus. Starp negatīvajiem tipiem varam sastapt eksperimentatoru, satīru, ekshibicionistu, fetišistu, homoseksuālistu. Starp pozitīvajiem tipiem var satapt cilvēku, kas devis tikumības zvērestu, mākslinieku, dzejnieku, atlētu, zinātnieku, augstu tikumisku cilvēku.

Dvīņu kaisle ir tik ļoti saistīta ar prāta procesiem, ka tieši to garastāvoklis ietekmē dzimumattiecības. Te mēs varam atrast dīvaini, kas uz laiku atsakās no sabiedrības nosacījumiem un pievienojas hipiju grupai un vēlāk noliedz bohēmisku dzīvesveidu. Ja vien astrologiem būtu dota iespēja šai zīmei piešķirt citu simbolu, tas būtu hameleons.

Dvīnis izmēģinās visus dzimumaktu veidus kaut vienu reizi – nekas nešokē dvīni. Dvīņiem bieži ir savu seksuālo varoņdarbu dienasgrāmata, piezīmējot sava partnera pozitīvo un negatīvo. Dvīņi nav īpaši agresīvi un labprāt būs otrie visās nozarēs, arī seksā. Šī zīme dod visvairāk poligāmu cilvēku kā visas citas zīmes kopā.

Tā kā dvīņiem ir ļoti jūtīga nervu sistēma, tiem patīk maigi pieskārieni. Vai vēl ir vērts piezīmēt, ka viņi nav patstāvīgi mīlestībā. Viņi bieži vēlas sevi iegrožot, taču nav spējīgi laist garām iespēju izjust ko jaunu.

Seksā viņš ir rūpīgs, cītīgs, bet nedaudz garlaicīgs. Negaidi vētrainas izdarības ar putukrējumu un ledus gabaliņiem. Kaut gan: ja ierosināsi tās pati, puisis labprāt ļausies. Viņam pietrūkst fantāzijas pašam, taču viņš ir paklausīgs skolnieks. Un kur tad dvīņu otrā seja? Jā, jā, katram dvīnim ir arī kāds apslēptāks laukumiņš: viņi ir tie klusie, dziļie ūdeņi. Cerams, ka tavā gadījumā tas nebūs nekas briesmīgs. Tas var būt arī kaut kas tik jauks kā kāre nedēļu nogalēs pārģērbties par mežoni un skraidīt pa mežu, spēlējot kariņu. Un, protams, mīlēties zem kādas egles, kas var sanākt visnotaļ romantiski.

Dvīņiem vajag iznīdēt savu neorganizētību, enerģijas izšķērdēšanu, lielo daudzumu interešu, nespēju novest lietu līdz galam. Dvīņi ir tendēti uz garīgo izmocīšanos, tālab tiem jāpiespiež sevi atpūsties, jo to smadzenes vēlas strādāt visu laiku.

Dvīņi labprāt mīlējas gaismā, vērojot visu. Ziņkārīgs un parasti vispirms domā par savu baudu. Lēni iekarst erogēnā zona – rokas.


Vēzis

Pašapliecināties alkstoša mīļākā tips.

Ļoti labvēlīgs – vari droši viņam prasīt padomu. Mīl bērnus un politiku. Ar viņu vari doties uz pludmali. Glaimo viņa ārienei un ļauj rūpēties par sevi. Ja gadījumā nokļūsi slimnīcā, tas var kļūt par vislabāko savaldzināšanas iespēju – viņš tevi apmeklēs katru dienu, vai vismaz piezvanīs.

Vēzis ir visnekārtīgākais savās attiecībās. Mainīgs savā noskaņojumā viņš ātri var nokļūt intriģējošā seksuālo varoņdarbu tīklā. Viņam nav sveši nekādi dzimumakta veidi. Viņu bieži pievelk vecākas sievietes, mātišķais tips. Viņam piemīt lielas kontroles spējas pār dzimumfunkcijām – viņi ir spējīgi vest intensīvu mīlestības spēli ilgu laiku. Vēžiem patīk glāsti.

Gultā vēži parasti ir ļoti labi: tā kā viņiem mēdz būt liela pieredze, viņi to izmanto, lai parādītu, cik ļoti vērts būt kopā ar viņiem un pašapliecinātos. Bet partnerei no tā ir liels labums: jo viņi patiešām cenšas būt supermeņi, betmeni un bredi piti vienlaikus.

Vēzis ir apbrīnojami kautrīgu cilvēku zīme, bet dažkārt vēži nonāk otrā seksuālo attiecību galējībā un spēlē agresīvu, valdošu lomu, dažkārt nonākot līdz sadismam – vārdiskam un fiziskam.

Viņš ir visfalšākais labdaris – uzstādot partnerei noteikumus, kurus pats ne vienmēr ir gatavs izpildīt, un veiksmīgi nēsājot sirdi plosošo masku ar mitrajām, skumjajām acīm: maziņš zēns, kuru ir apbižojuši, aizvainojuši. Iekārtojis mājokli un apņēmis uzticīgu sievu, tas slepeni gūst baudu izvirtībā. Ļoti materiālistisks; apzinoties lietu vērtību, tas dāvina dāvanas partnerim pēc strīda. Vēzis ir arī vainīgais vīrs, kurš sievai, atgriežoties no ceļojumiem, atved dārgu dāvanu.

Lai apmierinātu vēzi, dariet tā, lai tas justos jauns – vēži pielūdz jaunību. Vēži vienu, divas reizes mēnesī krāso matus, taisa masāžu un seko sejas ādai.

Vēži ir nemierīguma un baiļu upuri. Viņiem vajag uzmanīties no ļaunprātīga alkohola patēriņa. Viņiem ir jāiemācās pieņemt kritiku un stabilizēt savus noskaņojumus. Viņu galvenais netikums – nespēja izbeigt sarunu. Viņus nav iespējams piespiest pie sienas, pat ja tie ir vainīgi. Vēži drīzāk turpinās melot nevis samaksās par saviem grēkiem.

Vēzis mīlestībā ir viltīgs tirgonis, pilnīgs materiālists. Viņš cenšas izveidot slazdu priekš skaistuma karalienes.

Vēzis ir tik ļoti aizņemts ar sevi, ka Tevi varbūt blakus pat nepamanīs. Katrā ziņa – ja arī jūs būsiet kopā, nedomā, ka viņš tevi drīz vien atrādīs ģimenei, vai arī brauks līdzi pie taviem ģimenes locekļiem. Visticamāk, ilgu laiku neviens tā arī nesapratīs, ka jūs esat “kopā”. Kopā būšana parasti aprobežojas ar neregulāriem randiņiem, kuros nav nekā no romantikas, visbiežāk – tā ir vienkārši iedzeršana, kas beidzas ar tikpat vienkāršu sex. Viņš rēķinās tikai ar tiem, no kuriem ir finansiāli atkarīgs,  ir visumā gļēvas būtnes. Ja gribi attiecības ar vēzi – uzmanīgi, galvenais - neparādi, ka viņš tev ir svarīgs, viņš vienkārši baidās no tā, viņš baidās iemīlēties un no tā, ka kāda varētu iemīlēties viņā, tāpat kā baidās no jebkādas atbildības. Vislabāk attiecības viņam pasniegt kā “vienkāršu tusiņu”, kas ieilgst pāris mēnešus, bet nekāda gadījumā kā “mēs esam pāris” vai ko tml., no tā viņš vienkārši aizbēgs. Neko nopietnu – tikai justies labi! Rēķinies arī ar to, ka vēzis Tavā klātbūtnē koķetēs ar citām un dažkārt pret svešusievieti var būt laipnāks un izpalīdzīgāks kā pret savu draudzeni.

Vēzis dod priekšroku nevis gultai, bet gan paklājam vai zaļai zālītei. Mīlēšanās laikā klusē, bet vienmēr ir maigs ar visām partnerēm. Patīk mežģīņu veļa. Erogēnā zona – krūtis. Var sajust orgasmu arī no kaislīgiem skūpstiem.


Lauva

Lepna noteicēja tips.

Mīl glaimus neierobežotos daudzumos. Drīkst apspriest viņa personību, darbu. Tāpat – sarīkot viņam par godu vakariņas. Lauvām vispār piemīt laba humora izjūta, ja tikai nesmejas par viņu. Pietrūkst veselīgas paškritikas, tādēļ jokus par viņa personību uztver ļoti asi.

Šīs zīmes vīrieši ir ļoti kaislīgi un ļoti jūtīgi. Lauvas viegli padodas savām seksuālajām iegribām, tie nav īpaši agresīvi. Viņš var kļūt ārkārtīgi pavedinošs, ja ir kādā ieinteresēts. Savas lepnības dēļ tiem ne vienmēr gūst sekmes dzīvē. Lauvam patīk valdīt un viņš ir ļoti maigs, nekad nav rupjš, vīrišķīgs mīlēšanās laikā. Lauva vēlas parādīt, ka viņš ir pats ugunīgākais no visiem mīļākajiem.

Lauvas dod priekšroku stiprām, maigām un ilgstošām attiecībām nevis tīram seksam. Ja viņi stājas sakaros ar citiem partneriem, tad tikai tālab, ka tiem nepatīk, kā ar tiem izturas to pastāvīgais partneris. Viņi meklē jaunus mīļākos, nevis jaunus partnerus. Kad tiem liekas, ka ir atraduši piemērotu partneri, kas atbilst to seksuālajām, intelektuālajām un garīgajām prasībām, tie ilgi svārstās, līdz pieņemt galīgo lēmumu un pārtraukt attiecības ar iepriekšējo mīlestību. Atcerieties, lauvas ir pastāvīgi savās manierēs un uzvedībā, dod priekšroku pieturēties pie saviem vecajiem ieradumiem līdz tam brīdim, kad tie izrādīsies pilnīgi nepieņemami. Tad viņi nodos savu mīlestību, nežēlojot tos, kurus pamet.

Tiem piemīt daudz pacietības un var vest neseksuālu stratēģiju, kas prasa daudz laika un izturības. Viņi precas aprēķina dēļ, kontaktējas, lai iegūtu labvēlību, glaimo tiem, kuriem ir vara, un visu viena mērķa labad – troņa iegūšanai. Lauvu nevar iegūt par zemu samaksu un viņi arīdzan neizvēlēsies otrās šķiras preci. Sevi viņa uzskata par augstākās kvalitātes preci. Ja viņi daudz prasa no citiem, tad ir paši gatavi dod daudz pretim.

Lai apmierinātu lauvu viņam ir jāglaimo. Seksa laikā viņš velk laiku, baudot to. Viņš dievina, kad viņu glāsta, skūpsta un maigi sarunājas. Lauvas mīļākās iegūs daudz vairāk, ja runās par to vīrišķību un pārliecinās tos, ka nevienu nav mīlējušas tik stipri, pat ja tā nav taisnība. Lauvas nespēj paciest pat domu par sāncenšiem. Jebkuram, kurš vēlas piesaistīt lauvu, ir jāpieliek pūles, lai radītu atbilstošu atmosfēru, jo greznība, intimitāte, patīkama mūzika atslābina pat ietiepīgākā lauvas pretošanās spējas. Negatīvie lauvas tipi bieži dod vaļu savai patmīlai dzimumakta laikā un var sākt nodarboties ar sadismu. Ja lauva neiegūst pilnīgu apmierinājumu darbā un kontaktos ar citiem, ja to neuztver par karali, par ko viņš sevi uzskata, tad tas var novest līdz ņirgāšanās par savu partneri.

Lauvam jāuzmanās no patmīlas, viņš iegūst daudz vairāk, ja lojāli un attieksies pret citu tiesībām un pūliņiem. Pat doma, ka lauva varētu pirkt seksu un mīlestību, ir neiespējama. Lauvas var stāties sakaros ar cilvēku, kas nav tik skaists, seksuāls, grandiozs un gudrs līdz brīdim, kamēr tas izdabās viņa vēlmēm. Lauvas bieži uzskata, ka to karalienēm nav jābūt tik pilnīgām kā viņi paši. Viņi vēlas, lai to iemīļotie cilvēki liek viņus pirmajā vietā it visā.

Lauva ir augstās domās par savām spējām, tādēļ pārlieku neaizraujas ar glāstiem un maigošanos, uzskatīdams, ka viņam tik un tā viss izdosies spoži. Viņu apmierina standarta pozas. Patīk ekstravaganti prezervatīvi. Erogēnā zona – mugura. Patīk demonstrēt sevi.

Jaunava

Klusais un bīdāmais tips.

Šo vīrieti piesaista šarms un grācija. Sarunā ar viņu vari piesaukt autoritātes vai arī pati kļūt par autoritāti viņam. Vari uzaicināt uz kādu izstādi, bet nederēs dīka slaistīšanās tāpat vien. Ja tev ir vērā ņemama profesija, firma vai amats, neaizmirsti to viņam paziņot – tas jo vairāk liks viņam apjaust tavu vērtību.

Jaunavas zvaigznājā dzimušie vīrieši ir nosacīti auksti un savaldīgi seksā. Tie it kā smadzenēs iezīmogo savu un sava partnera uzvešanos. Vispār jaunavas vienu reizi dzīvē nododas mīlas valdzinājumam, parasti ļoti agrā vecumā, un pieredze mūs māca, ka jauneklīgie, ideālistiskie romāni reti iztur laika pārbaudi. Pēc pirmās vilšanās mīlestībā lielākā daļa jaunavu pieņem stoistisku viedokli attiecībā uz mīlestību – tas ir nevajadzīgs, no modes izgājis mīts. Vilšanās bailes izskaidro piesardzīgo jaunavas attieksmi pret mīlestību un seksu. Sava kritiskuma dēļ jaunavas uzskata seksu par tukšu dabas joku, kas cilvēkam dota tikai dzimtas turpināšanai. Kad viņi ieņem tādu negatīvu pozīciju, tie redz tikai mīlestības ciešanas un sāpes.

Lai gan paši tam nepiekritīs, jaunavas sāpīgi ievaino augsti intelektuālu un ilglaicīgu attiecību izjukšana, sāpīgāk nekā fizisku attiecību izjukšana. Slēpjot no visiem, jaunavas pašas vēlētos tikt vaļā no tādas stingras un augstas attieksmes un ar pilnu atdevi ļauties kaislei. Jaunavas bieži noved apmierinājumu no mīlestības līdz atsevišķiem, izolētiem momentiem, kas notiek tikai nepieciešamības dēļ.

Kad tomēr jaunava atrod kontaktu par pretpolu, viņa reti ir sirsnīga un kaislīga. Viņi drīzāk ir snobi, viņi ir īpaši izvēlīgi un izvēlas tādus partnerus, ar kuriem var kontaktēties drošajā intelektuālajā zonā, kas apmierinās ar jaunavu klīnisko stingrību pret mīlestību.

Jaunavas pat seksā ir izsmalcinātas, bet tikai gadījumos, kad nolēmušas nodemonstrēt savu seksuālo meistarību pierādot sev un citiem, ka spēj būt kaislīgas.

Iespējams, ka esam pārāk stingri pret jaunavām. Dažkārt tās cenšas izrādīt pieķeršanos, pieliek uguni savai mīlai, bet tālab, lai saglabātu mieru un harmoniju, lai vēlāk varētu atgriezties pie sava iemīļotā darba. Jaunavas nevar izturēt pārmērīgus mīlestības apliecinājumus un necieš glāstus.

Jaunavas visu labi ievēro, un, par nelaimi, nevar to neizstāstīt citiem cilvēkiem nedomājot par sekām. Jaunavas reti melo un nekad nemelo sev.

Jaunavām ir raksturīga ķermeņa saspringtība, tālab, lai tos ieinteresētu seksā, nepieciešams jaunavas atslābināt, kaut jaunava nevēlas atslābināties. Jaunavām ir vienaldzīgi glāsti un tās uztraucas, vai nesaslims ar kādu slimību. Jaunavas ievēro vissīkākās sava partnera ķermeņa detaļas un ja kas nepatiks, tās neatgriezīsies nekad. Ir viens veids kā apmierināt jaunavu – pārliecināt, ka tās izdara jums pakalpojumu. Tās uzķersies uz āķa un rādīs, cik labi var kalpot, tam pretim viņas nevar noturēties. Ar glaimu palīdzību jūs arī varat izraisīt nebijušu aktivitāti, pat ja to kaisle ir mākslīga.

Īsti nevar saprast, ko viņš no tevis gaida – intelektuālas sarunas, jautras izpriecas, romantiskas pastaigas vai vēl ko citu. Katrā ziņa – viņam nevajag tikai seksu,  jaunavai tas ir daudz mazsvarīgāk kā citiem. Diezgan kompleksains, kas neveicina īpašu novitāti gultā, toties veicina uzticību.  Daudz labāk viņam padodas dažādu romantisku pasākumu plānošana un realizēšana, taču – lielākoties tikai satikšanās sākuma posmā, vēlāk draud pamatīga ieslīgšana ikdienas rutīnā. Prot atzīt savas kļūdas,  nožēlo (vismaz izliekas, ka nožēlo) tās, bet tāpēc – nebūt netaisās mainīties. Tev ir jābūt daudzveidīgai, lai patiktu viņam, ar acu mirkšķināšanu vien nepietiks. Savas prasības jāpārvērš par lūgšanām, un kad tās izpildītas, tu nedrīksti aizmirst vēl nedēļu viņu pa to slavēt. Taču arī pārāk daudz ar to neaizraujies – viņam sakāps galvā ātri vien un viņš mēģinās kļūt par “kundziņu”. Ja gribi no viņa sex – pašai būs jāuzprasās, ja gribi attiecības – izliecies, ka negribi, viņam patīk pierādīt, ka tās tomēr būs!

Jaunavai nepatīk nejaušības, tādēļ par mīlas brīžiem vēlams norunāt jau iepriekš, lai viņš spētu sarūpēt visu, ko uzskata par vajadzīgu. Viņš labi pārzina sievietes anatomiju, bet ir problēmas ar iztēli. Lai cik tas dīvaini neliktos, patīk mīlēties tumsā un zem segas. Erogēnās zonas – vēders un gurni.
Svari

Skaista mīlnieka tips.

Pārāk izsver visus  “par” un “pret”. Necieš emocijas. Viņa harmonijas mīlestība attiecināma arī uz sievietēm – viņām jābūt skaistām un komunikablām. Viņš lieliski mācēs sarunāties par mākslu, arhitektūru vai taisnīgumu, it īpaši, ja uzskatīs, ka tas pārkāpts. Piemīt donkihotisms.

Svari kaislīgi meklē partneri, bet bieži nevar to apmierināt un noturēt. Svari pret saviem partneriem neizturas kā pret personībām, bet gan kā pret skaistiem mākslas darbiem. Pasaulē ir maz sieviešu, kurām patiktu, ka par tām sajūsminās no attāluma.

Glāsti un fiziskais tuvums ar laiku svariem sāk krist uz nerviem. Šie mīlas dievi pieliek daudz pūļu, lai izskatītos skaisti, kārdinoši un apburoši, un kad beidzot atrod to, ko vēlējušies, tiem sākas apburoši romantisks rozā periods. Tomēr sapņi nav realitāte un svari ātri nogurst no fiziskajām attiecībām ar iemīļoto. Tas nenozīmē, ka viņi nav ieinteresēti seksā, tieši otrādi, bet viņi ir vairāk aizņemti ar mīlestības garīgo pusi, un paslepus no visiem uzskata mīlestības fizisko pusi par rupju un neestētisku. Protams, būdami cilvēki, kas kādreiz nolaižas no debesīm, tiem ir nepieciešams sekss, bet viņus mīlošajiem ir jāgaida, līdz svari dos signālu. Svaru vīrišķīgā āriene, kura piemīt vairumam svaru vīriešu, sevī slēpj homoseksuālas vēlmes. Svari ļoti labi un kaislīgi skūpstās, sagādājot partnerim baudu jau ar to vien.

Mīlestības laikā svari ir ļoti ideālistiski un daudz uzmanības velta glāstiem un skūpstiem. Viņi ir ļoti jūtīgi pret atmosfēru, kas valda guļamistabā. Uz gultas vienmēr ir jābūt sniegbaltai gultasveļai, kā arī tiem patīk greznība: zīda krekli, maiga gaisma, romantiska mūzika. To mīļākajiem ir jābūt pilnīgi tīriem, iesmaržinātiem. Svari prasa ilgstošu mīlas spēli, pēc kā dzimumaktam ir jānotiek diezgan ātri. Savādāk svaru estētiskās prasības tiks aizskartas.

Lai apmierinātu svarus, pret tiem jāizturas ar maigumu. Viņi neieredz neķītras dekorācijas, no visām zīmēm tie visvieglāk novērš savu uzmanību dzimumakta laikā. Svari daudz sapņo seksa laikā, tas viņiem ir pierasti – domāt par ko citu, par bijušo mīļāko vai nepiepildītu sapni.

Partnerim pret svariem jābūt uzmanīgam ne tikai gultā, bet arī ārpus tās. Svariem ļoti svarīga ir apkārtējo uzmanība un reakcija uz viņu izlēcieniem. Tādēļ tev vienmēr jābūt modrai un jāsniedz gaidītā sajūsma, ja apkārtējie to nedomā dot. Citādāk svari var ilgi gražoties kā bērns, kas nav dabūjis konfekti.

Erogēnās zonas – muguras lejasdaļa vai gurni. Reaģē uz sitienu pa gurniem ar kādu “stiprāku” priekšmetu. visas pozas mīļas.


Skorpions

Seksa karaļa tips.

Pret viņu jāizturas nopietni: nedrīkst iebilst, bet arī liekuļot nē. Nav vērts aicināt viņu uz teātri vai jautru ballīti – viņam patīk mājas miers. Ja arī aizvilksi viņu uz tusiņu, vajadzēs samierināties ar sēdēšanu kādā tumša kaktā. Mīl kārdinošas sievietes un uzmanības apliecinājumus, sevišķi – vienreizējas dāvanas.

Skorpiona personība ir antagonisko spēku mainīgais savietojums. Dvēsele un miesa pastāvīgi cīnās savā starpā un tālab skorpions dažkārt šķiet nelabais, un dažkārt – svētais. Skorpioniem ir spēcīga griba, tik stipra, ka to agresivitāte pārsteidz daudzus ienaidniekus ceļā uz panākumiem. Un skorpioni cīnās par panākumiem dzīvē, iespējams, ar daudz lielāku enerģiju, nekā visas citas zīmes kopā, un ar tādiem pat panākumiem. Skorpionu neatturēs sievietes iekarošanā pat draugs pie viņas sāniem – tas ir niecīgs šķērslis pašpārliecinātam uzbrucējam.

Vīrieši – naudas maki. Tas, vai tu tiksi tiem klāt, tieši atkarīgs no tavas viltības. Viņi austu vērtē ne tikai skaistas, bet arī gudras sievietes, tādas uztverot kā izaicinājumu un pārbaudījumu savām spējām dabūt to, ko grib. Un grib viņi sex. Gudri, veiksmīgi biznesā, pašpārliecināti, bet ne iedomīgi, un - ļoti labi mīļākie.

Tomēr, lai gan gūt veiksmi dzīvē vēlas visi skorpioni, tikai retajam tas izdodas. Lai iegūtu uzvarētāja laurus, iekšējo mieru, harmoniju un mīlestību, materiālās vērtības, šīs zīmes cilvēkiem vajag uzvarēt cīņā ar sevi, tikai tad tie sasniegs vēlamo.

Skorpioni ir ļoti emocionāli. Viņiem ir nepieciešama mīlestība, viņi alkst tās, cīnās par to, lūdz to. Mīlestība ir to dzīves degviela. Skorpioni ir visseksuālākā zodiaka zīme, ar to arī tiek izskaidro to izmisīgos mīlestības meklējumus.

Būdami karaļi visās seksuālajās lietās, skorpioni seksu uztver ar vieglumu un parasti sāk ar to nodarboties agrā jaunībā. Viņi ir seksuāli pievilcīgi, pat ja nav īpaši glīti. Cilvēki vēlas tos glāstīt, būt kopā ar tiem. Kā mīļākie skorpioni tiek augstu novērtēti, to pieredze noder ne tikai savu vēlmju apmierināšanai, bet arī sava partnera.

Skorpioni parasti precas aprēķina dēļ, bet ir pietiekami gudri, lai apprecētu cilvēku, ar kuru būs intelektuāla saskaņa. Viņi bieži iesaistās ārlaulības sakaros, bet reti pieļauj, lai tie apdraudētu ģimenes dzīvi. Viņi ir spējīgi tikt galā ar “divām frontēm” un dara to ar apbrīnojamu vieglumu un bez nekāda sasprindzinājuma.

Skorpions var ievilkt savu partneri seksuālās attiecībās tik nemanāmi un izsmalcināti, ka tas pat nevarēs saprast, kā tas ir noticis. Romantisma devu (jūra, rozes u.tml.) pilda zināmā mērā kā priekšspēli, un tad, ja tu vienkārši tāpat neatdodies, tomēr pilda. Viņi ir īstākais iekarotāja tips, viņam vajag tūlīt un daudz, tā ka – pat nedomā noturēt viņu, ja pārgulēsi pirmajos randiņos. Viņi iemīlas atkal un atkal – vismaz uzvedas vai saka tā, bet līdz brīdim, kad no sava upura ir dabūjuši visu, un viss šajā gadījumā nozīmē – sex. Ar šiem vīriešiem var izbaudīt laiku, ko viņi staigā tev pakaļ, bet,  esot ilgstošās attiecībās, rēķinies, ka viņi tāpat kā tev iepriekš, staigās pakaļ arī citām sievietēm. Tādēļ labāk atdod viņam savu ķermeni, bet ne sirdi.

Jaunībā skorpioni ir romantiski, tiem patīk mūzika un maiga gaisma. Pēc tam tie kļūst mazāk savaldīgi. Skorpionu dzīvesbiedriem ir jābūt ārkārtīgi akurātiem. Aizliegts erotiskais akts dod viņam īpašu apmierinājumu.

Skorpioni nežēlo sevi cīņā par panākumiem, kas tos izdzen gan fiziski, gan garīgi, tad viņi to “izgāž” pār dzīvesbiedriem. Greizsirdība un īpašnieciskums ir īpašības, kas arīdzan piemīt skorpionam.

Gultā: erotisma pārpilni, labprāt apgūst kaut ko jaunu, gatavi izpildīt tavas vistrakākās vēlmes, taču vēlas tikpat lielu atdošanos un atbrīvotību arī no tavas puses. Ar skorpionu pavadīts laiks nav zemē nomests – nekādā ziņā.

Ne pārāk domā par izsmalcinātību, tehniku. Galvenais – apmierināt savu bezgalīgo kvēli. Bieži vien nemaz nepaspēj izģērbties. Viņa “ieroči” ir mēle un lūpas, turklāt tie ir perfekti  “ieroči”. Necieš prezervatīvus.


Strēlnieks


Sapņaina utopista tips.

Nemīl noslēgtus cilvēkus, ar kuriem grūti kontaktēties. Viņa vaļas prieks – zirgi un suņi. Tādēļ ieteicams kopīgi apmeklēt hipodromu vai medību suņu izstādi. Mīl pārgājienus, piknikus. Ciena nūdistus. Dod priekšroku mazai, patīkamai kompānijai, nevis skaļai ballei.

Šīs zīmes vīrieši var būt divu tipu: uzticīgs, ideālistisks un romantisks, un pilnīgi pretējs, kurš pilnības meklējumos svaidās no viena mīļākā pie otra, un ceļā aizmirst, kālab sācis savus meklējumus un ko galu galā meklē. Pirmajā dzīvo kaislīga būtība, bet to seksuālās enerģijas pārpilnība tiek novirzīta radošai darbībai, nevis “donžuānismam”. Otram tipam parasti ir divi, trīs mīlas romāni vienlaicīgi, starp mīļākajām sadalot dažādas nedēļas dienas. Strēlniekam ļoti svarīgs apkārtējo viedoklis par viņa partneri, tādēļ viņš centīsies iekarot skaistāko pieejamo sievieti un ar patiku visiem par viņu stāstīs un leposies ar šo “trofeju”.

Strēlnieks var būt liels aprēķinātājs savās prasībās. Atsevišķi strēlnieki kļūdās, cenšoties uzminēt, ko iegūs par pakalpojumiem, un uzskata sevi par īpaši izsmalcinātiem , ja tiem nenākas seksuālā veidā atmaksāt par dāvanām. Strēlnieks arī ir agresīvs un ar gatavību sāk savu karjeru.

Pēc daudzkārtējiem romāniem un manevriem strēlnieks secina, ka ideāla partnera nepastāv. Tad viņi piekrīt laulībām, kuras ietver sevī intelektuālas kontaktēšanās pārpilnību, un turpina ārlaulības sakarus. Tā kā viņi ir godīgi un tieši, tad bieži tajā atzīstas savam dzīvesbiedram.

Strēlnieki sajūsminās par seksuāliem piedzīvojumiem, pie kam tiem ne tik ļoti patīk seksuāli sakari kā partneru maiņa.

Strēlnieki ir pieraduši lidot mākoņos, tiem jākļūst praktiskākiem un biežāk nolaisties uz zemes. Tiem jāiemācās atšķirt meli no patiesības.

Erogēnās zonas – gurni un augšstilbi. Savā būtībā viņš ir “iekarotājs”. Labprāt iegūtu visas pasaules sievietes. Bet viņu arī nesaista sieviete, kura padodas bez cīņas. Stabilām, pastāvīgām attiecībām nav gatavs. Toties ir ar bagātu iztēli. Viņam nekas nebūtu pret seksu ar sievieti kurpēs un smalkos cimdos.
Materiāls http://meitenem.lv

Nav komentāru: