10/18/2015

Jaunumi kosmētikā

Batiste sausie šampūni




Anglijā ražotie Batiste sausie šampūni ir jauns un progresīvs produkts, kas nesatur ūdeni. Tie uzsūc taukus no galvas ādas un matu virsmas, tos atsvaidzina un piešķir tīru mirdzumu. Daži pūtieni ir viss, kas nepieciešams, lai atsvaidzinātu matus starp to mazgāšanas reizēm un uzturētu nevainojamu izskatu. Ko gan vēl vairāk varētu vēlēties mūsdienu aizņemtais cilvēks? 

Lietošana: kārtīgi sakratiet flakonu, turiet to 20-25 cm attālumā no sausiem matiem, vienmērīgi tos apsmidziniet un ļaujiet dažas minūtes iesūkties, tad izķemmējiet. Iemasējot matos, šampūns uzsūc netīrumus un taukus. 




Mati kļūs mīkstāki, tīrāki un brīnišķīgi smaržos! Batiste sausais šampūns ir piemērots aktīviem cilvēkiem, kuri vienmēr atrodas ceļā, jo tas ir ātri un viegli izmantojams bez ūdens un matu mazgāšanas!

Caca Maroon henna cietās matu krāsas 


LUSH aizvien turpina radīt apvērsumu matu kopšanas līdzekļu tirgū, izstrādājot absolūti jaunu sēriju. Tirgū ienākusi cietā dabīgā matu krāsa jeb henna.Caca Noir hennas sastāvā ir kakao sviests, indigo un krustnagliņu eļļa. Lai panāktu īpaši tumšu zilganmelnu toni, nokrāsojot matus ar hennu, ļaujiet, lai tiem piekļūst gaiss! 

 Caca Maroon henna - Hennas, indigo un maltās kafijas maisījums kopā ar krustnagliņu eļļu piešķirs jūsu matiem burvīgu svaigu kastaņu krāsu. «Marron» franciski nozīme «kastanis».Caca Brun henna - maltā kafija hennas sastāvā piešķir matiem skaistu un spīdīgu brūnu toni. Nātres ekstrakts ne tikai piešķir matiem spīdumu, bet arī kopj galvas ādu.


Smaržu pušķītis no Maître du Parfum

Jaunais Maître du Parfum smaržu pušķītis paredzēts ērtai lietošanai mājā, dzīvoklī vai jebkurā citā telpā. Tas gādās, lai apkārtējā vide vienmēr smaržotu eleganti un izsmalcināti. Pušķītis ir piemērots piekāršanai pie durvju roktura, skapī, automašīnā vai glabāšanai somiņā. Tas pieejamas ar baltā lotosa un yi yi ren sēklu smaržu, zaļā vetīvera un salvijas, kā arī bazilika un ingvera smaržu. Pareizi izvēlēta smarža uzmundrina, nomierina vai stiprina prātu, rada laimes sajūtu un pozitīvas emocijas.



Nav komentāru: