3/19/2013

Sfinksa dizains


Kā radās Brazīlietes bikini dizains?

 Stāsts sākās 1987. gadā Ņujorkā, kad septiņas māsas no Brazīlijas - Jocely, Jonice, Janea, Joyce, Juracy, Jussara and Judseia atvēra salonu Manhetenā, kuru nosauca par “J Sisters International”. Viņas paziņoja pasaulei, ka Brazīlijā, zemē, kur dāmas nēsā mazītiņus peldkostīmus, vaksācija tiek veikta šādā veidā - pilnīgi visi mati noņemti no lūpiņām, starp dibena vaigiem, atstājot tikai mazu trīsstūrīti priekšā. 

Salons ātri ieguva popularitāti, to apmeklēja daudzas slavenības, un sievietes traucās uz salonu no visas pilsētas, lai izmēģinātu jauno vaksācijas veidu. Tas lika viņām justies seksīgi, svaigi, un dāmu vīriešiem jaunais dizains ļoti patika. Tas kļuva ļoti populārs. Visi pārējie dizaini ir atvasinājumi no slavenā Brazīlietes dizaina.

Dizainu veido, uzliekot šablonu un novaksējot visus matiņus ap to. Tad atstātos matiņus pēc vēlmes var krāsot ar matu krāsām, rotāt ar pērlītēm utt., ko mēs neveicam. Atbrīvošanos pilnīgi no visiem matiņiem sauc par Sfinksa dizainu.

Bikini zonas skūšana var beigties ar infekciju

Sievietes, kuras ikdienā skuj apmatojumu no intīmās jeb bikini zonas, sevi apdraud ar ādas mikrotraumām, kurās var viegli iemitināties kāda infekcija.

Ārsti brīdina par vairākām mikrotraumām, pie kurām var tikt, ja neuzmanīgi skuj intīmo zonu, raksta Medikform. 

Kā apgalvo Francijas zinātnieki, skūšanās un vaksācija mājas apstākļos bieži nemanāmi noved pie dažādām ādas infekcijām. Šis secinājums radies, pēc vairāku Nicas dermatoloģijas klīnikas pacientu novērošanas gada laikā. 

Tieši svaigi noskūta vai novaksēta āda ir ideāli piemērota vide infekciozai ādas slimībai, ko ierosina vīruss.

Izplatītākā no infekcijām ir kontagiozais molusks (Molluscum Contagiosum). Ādā rodas pacieti, nesāpīgi, gaiši vai bālgani sārti dažāda lieluma mezgliņi. Ja saspiež mezgliņu no sāniem, izdalās balta masa, kas satur slimības ierosu. Citkārt ar šo infekciju saslimst bērni, kuri lietojuši kopīgus dvieļus u.c. tualetes piederumus. Infekciju var iegūt arī dzimumakta ceļa.

Pētījumā atklājās, ka šīs infekcijas nēsātājas 93% atbrīvojās no liekā apmatojuma intīmajā zonā,tieši skujoties mājas apstākļos. 

Pētījuma rezultāti ir publicēti  «British Medical Journal».

Nav komentāru: