12/14/2012

Mācība par mīlestības enerģiju


Uz Zemi ir atnākušas jaunas enerģijas, Mīlestības, Vienotības enerģijas.

 Pienāks diena, kad jūs varēsiet izjust tādas visaptverošas Mīlestības jūtas bez iemesla pret visu, kas ir ap jums, pret visiem uz Zemes dzīvojošiem cilvēkiem, pret pašu Zemi, pret dabu, mākoņiem, debesīm, lietu, sauli.

 Jūs pārpildīs Mīlestības jūtas un Vienotības jūtas ar visu, kas ir ap jums. Vienlaicīgi jūs arī esat tas viss.

Saprotiet, jūsu apziņa, jūsu cilvēciskā apziņa atdala jūs no visa, kas ir ap jums, bet jūsu daba un visa, kas ir ap jums, daba ir vienādas.

Viss ir Dievs. Un mūsu atdalīšanās no Vienotības ar Dievu eksistē tikai mūsu apziņā.
  
 Parunāsim tagad mazliet par ko citu. Es gribu izmantot šo iespēju un dot jums zināšanas vai informāciju, kas jums būs noderīga tieši šajā brīdī.

Jūs atrodaties iemiesojumā uz Zemes šajā sarežģītajā laikā, kad notiek dalīšana jūsu pasaulē.
   Nomainījušies kosmiskie cikli un uz Zemi atnākušas jaunas enerģijas. Mīlestības, Vienotības enerģijas. Šīs enerģijas atnes planētas Venēra ietekmi. Nav nevienas dzīvas būtnes, kas neizjustu šo enerģiju ietekmi uz sevi.

Tomēr ne uz visiem šīs enerģijas atstāj labvēlīgu ietekmi. Ir būtnes jūsu pasaulē, kas tādā mērā noārdījušas savu saikni ar Dievišķo Sākotni, ka viņu būtība jau vairs nav spējīga uzņemt šīs enerģijas. Viņi ir miruši.

    Un tieši tāpat kā saule spīd pār visiem augiem un atstāj uz tiem labvēlīgu ietekmi, veicinot viņu attīstību un dzīvības procesu norises, tāpat saule apgaismo arī mirušos augus, kas ir jau sažuvuši. Un saules iedarbībā šie augi vēl vairāk izžūst un kļūst derīgi krāsns kurināšanai.

Tāpēc viss novecojušais drīzā laikā tiks savākts un sadedzināts kosmiskajā krāsnī. Labs dārznieks uzrauga dārzu un laikus sadedzina nokaltušos kokus, neļaujot infekcijai no tiem izplatīties uz veselajiem augiem.

Tas, ko es jums tagad stāstu, ir ļoti skumji. Bet tā ir īstenība, ar ko jūs sastopaties jūsu dzīvē.
Zaudējumi ir neizbēgami, un katrs pats izvēlas savu ceļu. Jūsu uzturēšanās laikā uz Zemes katru minūti jūs izdarāt izvēli. Jūs izdarāt izvēli Dieva, Dzīvības labā, vai jūs izvēlaties nāvi.

Jūs Mīlat, tātad jūs esat dzīvi!

   Cik daudz reižu jūs esat dzirdējuši to, ka pienāk laiks, kad graudi tiek atdalīti no pelavām. Cik daudz reižu jūs esat dzirdējuši to, ka nezālēm jātop atdalītām un sadedzinātām.
Neviens, pat no tiem, kas ir ļoti tālu no Dieva, nevar teikt, ka nav dzirdējis šo frāzi kaut vai reizi mūžā. Par ko jūs brīnāties? Termiņš ir pienācis.

Un tie cilvēki, kas nevar apgūt jaunās vibrācijas, nevar īstenot pāreju uz jaunu apziņas līmeni, nokļūs dārznieka rokās, kurš parūpēsies par viņu turpmāko likteni. Bet dārznieks mūsu visumā ir pats Kungs Dievs.

Tāpēc jums nav par ko uztraukties. Viss notiek pēc Dieva Gribas un visi termiņi un visi darbi, kas saistīti ar šiem termiņiem, tiks paveikti laikus precīzā atbilstībā Dieva plānam.

   Ko jums darīt šajā laikā? Mācieties no dabas. Aizbrauciet uz mežu un paskatieties, kas notiek mežā. Tur ir nokaltuši koki un satrunējuši celmi. Bet ir arī jauni dzinumi. Un dzīve turpinās. Dūc bites, dzied putni, zied puķes. Valda pilnīga harmonija.

Un katrs no jums ir unikāls ziediņš šajā mežā. Tāpēc jums vienkārši jāzied un jāizjūt Mīlestību pret visu, kas ir ap jums.

Ņemiet piemēru no dabas jūsu apkārtnē. Katra puķīte vienkārši zied. Viņa necīnās ne ar nokaltušiem kokiem, ne ar satrunējušiem celmiem. Viss ir pakļauts Dievišķajam Likumam un viss notiek atbilstoši Dievišķajam Likumam.

Un ticiet man, ir visumā tādi kalpotāji, kas ir aicināti izpildīt savu visuma attīrīšanas darbu no atkritumiem un visa nedzīvā vai no tā, kas nevēlas atbilstību noteiktajam Likumam.

   Jūs esat dzirdējuši par pļaujas laiku. Jūs domājāt, ka pļaujas laiks tuvojas. Bet nezin kāpēc neviens no jums nesatraucās, kad pļaujas laiks pienāca. Un pļauja notiek pilnā sparā. Un viss notiek tik dabiski, ka ļaudis pat nepamana šo pļauju. Viss notiek vajadzīgajos termiņos un pilnīgi atbilstoši Augstākajam Likumam.

   Es devu jums ļoti daudz derīgas informācijas. Un, neskatoties uz to, ka šo informāciju esmu sniegusi ļoti maigā formā, tomēr daudziem būs skumji dzirdēt par notikumiem, kas norisinās uz Zemes. Un tomēr es aicinu jūs biežāk izjust Mīlestības jūtas pret visu dzīvo. Tāpēc, ka tikai Mīlestība ir spējīga darīt brīnumus jūsu dzīvē un visu jums apkārt esošo cilvēku dzīvē.
Jūs mīlat, tātad jūs esat dzīvi! Un tas ir galvenais.

Lai slavēts Tēvs un Dēls un Svētais Gars un Dievišķā Māte, tagad un vienmēr un mūžīgi mūžos. Āmen. Tēva, Mātes, Dēla un Svētā Gara vārdā. Āmen!
 
Teksts sagatavots par pamatu ņemot Gaismas skolotāju vēstījumus caur gaismas sūtni Tatjanu Mikušinu





Nav komentāru: