12/13/2012

Kas ir Dievišķā Mīlestība ?


Mīlestības durvis atveras tam cilvēkam, kurš ir gatavs atlaist savu ego. Atsacīties no sava ego kāda cita dēļ – tā ir mīlestība. Atsacīties no sava ego visa dēļ – tā ir dievišķa mīlestība.

Atveriet savas sirdis Mīlestībai, un jūs izmainīsiet pasauli. No visām Dievišķajām īpašībām Mīlestības īpašība ir lielākā. 

Tiekšanās uz mīlestību, vēlēšanās mīlēt un būt mīlētam piemīt visām dzīvajām būtnēm. Un tieši Dievišķā Likuma pārkāpumu dēļ, kas bija brīvās gribas ļaunprātīgas izmantošanas sekas senās Lemūrijas un Atlantīdas laikā, tieši šajā galvenajā īpašībā ir ienesti vislielākie izkropļojumi. Ja mums izdotos atjaunot šo īpašību visā tās pilnībā kaut vai dažu iemiesojumā esošo cilvēku dvēselēs, tad mēs ļoti ātri izplatītu šo īpašību pa visu pasauli.

Mīlestība - tā ir īpašība, kurai ir neiespējami pretoties. Tas ir tas, kas dod momentānu saskaņu ar Dievišķo Realitāti.

Cilvēks savos pamatos ir līdzīgs Dievam. Un Dieva galvenā īpašība ir Mīlestība. Tāpēc cilvēks nevar neradīt.Un jaunrades spēks izpaužas tieši tik, cik to neierobežo anti-mīlestības bloki, kas ieviesti cilvēka apziņā no ārienes un ko uztur viņa nepilnīgā apziņa no iekšienes.

Pilnīgā Mīlestības Liesma šajā pasaulē ienāk caur jūsu ES ESMU Klātbūtni. Bet šīs Mīlestības plūsmas ceļā nostājas jūsu nepilnīgo domu un jūtu filtri. Un plūsma tiek izkropļota.

 Jūs izpaužat Dievišķās Mīlestības īpašību pastāvīgi. Jūs nevarat neizpaust šo īpašību tālab, ka tā piemīt visam radītajam. Bet jums vienkārši jāiztīra jūsu apziņas, jūsu Dievišķās Realitātes uztveres filtrus.

   Nav šajā pasaulē spēka, kas būtu varenāks par Mīlestību.

Tāpēc tie spēki, kas pieņēma lēmumu atdalīt sevi no Dieva, vispirmām kārtām parazitē uz Dievišķās Mīlestības īpašības izkropļojumiem. Visa seksa un pornogrāfijas industrija, dzimumu savstarpējo attiecību stereotipi, ko propagandē un tiražē masu informācijas līdzekļi, vērsti tieši uz to, lai atturētu jūs no Dievišķās Mīlestības izpausmēm.

No tā priekšstata, kādu jaunā paaudze saņems par Mīlestību, atkarīga jūsu planētas nākotne. Kultivējiet Mīlestības jūtas savā sirdī.

Nav svarīgi, vai jūs kāds mīl vai nemīl. Mīlestība ir tas spēks, kas atrodas jūsu būtnes dzīlēs. Un tā vienmēr ir ar jums līdz tam laikam, kamēr jūs saņemat Dievišķo Enerģiju no tās Avota. 

Tāpēc vismazākā šo Mīlestības jūtu nepietiekamība ieved jūs disharmoniskā apziņas stāvoklī.
Mīlestības īpašība caurstrāvo visu Radīto un organiski ievijas jūsu dzīvē un visu dzīvo būtņu dzīvē. Un daudzas problēmas pasaulē, lai neteiktu, ka visas šīs pasaules problēmas ir saistītas tieši ar Mīlestības trūkumu.

 Es vēlos dot jums padomu, kā nostiprināt Mīlestības fokusu jūsu sirdī. Iesaku veikt šo vingrinājumu katru dienu, tikko jums rodas brīva minūte.

Šis vingrinājums neprasa nekādu sagatavošanos un nekādus papildus priekšdarbus un nosacījumus. Jūs varat izpildīt šo vingrinājumu mājās un darbā, atrodoties cilvēku vidū ļaužu vispārpilnākajās vietās.

Un tā, jums vienmēr jātur acu priekšā mīļota cilvēka tēls. Es ļoti labi saprotu, ka daudzi no jums var teikt, ka viņi nejūt mīlestību ne pret vienu šajā pasaulē. Tie ir maldi. Jums ir pienākums mīlēt.

Jums ir pienākums atrast savā apziņā tēlu, pret kuru jūs jūtat mīlestību.

Es tagad ar to nedomāju, ka tam katrā ziņā jābūt jūsu iemīļotā vai iemīļotās tēlam. Bet uzmanīgi pameklējiet savas sirds dziļumos. Atrodiet to tēlu, pret kuru jūs spējat izjust mīlestību. Tā var būt jūsu māte, jūsu tēvs, jūsu dzīvesbiedrs vai dzīvesbiedre, jūsu bērni. Tas var būt Skolotājs, ar kuru jums ir saikne iekšējos līmeņos.

 Ja jūsu sirds ir tā traumēta, ka mīļoto pieminēšana vien izraisa asaras jūsu acīs un žēlumu pret sevi, tik un tā meklējiet to tēlu, pie kura varat pieķerties apziņā un izjust pret to Mīlestību. Tas var būt pat jūsu mājdzīvnieks vai iemīļotie augi.

Kultivējiet Mīlestības jūtas savā sirdī. Vissvarīgākais uzdevums jūsu dzīvē ir atgūt sev Mīlestības jūtas, lai notiek kas notikdams. 

Ja jūs atrodaties cilvēku vidū, pamēģiniet izjust mīlestības jūtas pret apkārtējiem cilvēkiem. Mīliet cilvēkus nevis par to, ko viņi jums ir izdarījuši vai var izdarīt, izjūtiet pret viņiem Mīlestību bez jebkādiem nosacījumiem.

Un lai arī jums neizdodas ilgi koncentrēties uz jūsu Mīlestības jūtām. Bet jums jāatrod kaut vai divas trīs minūtes dienā, lai izjustu šīs Mīlestības jūtas. Kultivējiet sevī šīs jūtas.

Avots: Gaismas skolotāju vēstījums.



5. izplatījums. Pārējas lūgšana.









Nav komentāru: