4/13/2015

Attīrīšanas rituāli.

Lai dzīvē ienāktu kaut kas jauns un skaists, vispirms ir jāatbrīvo vieta, jāatbrīvojas no liekām, negatīvām enerģijām. Viss ir savstarpēji saistīts. Cilvēka iekšējā pasaule parasti atspoguļojas viņa ārējā pasaulē. 

Attīrot savu apkārtējo pasauli no krāmiem un nevajadzīgām lietām, paralēli ir jāattīra arī sevi no iekšpuses. Mākslīgi savedot kārtībā savu dzīvokli, māju un fanātiski turoties pie tā nebūs jēgas. Kad sevī sajutīsiet mieru, harmoniju un prieku no tā, ko dariet, tad arī gūsiet gandarījumu no paveiktā. 

Brīdī, kad mājoklis kļūst par mūsu cietumu, kur slikti jūtamies, pārņem sajūta, ka atgriežoties mājās nevis atjaunojamies, bet jūtamies arvien sliktāk,  tas ir signāls, ka mājoklim nepieciešama attīrīšana no negatīvās enerģijas.

Visvienkāršākais veids kā pārbaudīt vai mājoklī ir negatīvā enerģija, - ir vaska sveces metode. 
Aizdedziet sveci un izstaigājiet visu mājokli! Vietās, kur svece sāks sprakšķēt, pilēt melni sveķi, liesma raustīties, nevienmērīgi degt vai kvēpt (vispirms pārliecinieties, ka dakts nav par garu), tas liecina, ka telpā ir negatīva enerģija.
  
  Reizi mēnesī būtu ieteicams savu mājokli attīrīt ar degošu sveci- dodot tai programmu attīrīt no visa negatīvā. Neaizmirstiet attīrīt mājokļa stūrus- pārkrustiet tos un noskaitiet lūgšanu vai uzzīmējiet ReiKi simbolus. Noteikti attīriet arī skapjus, logus, spoguļus un ieejas durvis mājoklī. 

  Pie ieejas durvīm dzīvoklī izveidojiet dekoratīvu kompozīciju, kuras funkcijas ir aizsargāt mājokli. Varat izmantot aizsardzības figūras, aizsargājošus akmeņus vai durvju ailē ieduriet adatu (dodot tai noteiktu programmu), lai negatīvās enerģijas nevar iekļūt pār mājokļa slieksni. 

  Atbrīvojaties no visiem krāmiem, nevajadzīgām lietām, kuras saliktas plauktos ar domu- kādreiz var noderēt. Tāpat pārskatiet savus trauku skapjus, traukiem ar plaisām nav vietas mājoklī, jo tie koncentrē sevī negatīvo enerģiju. Īpaši bīstami ir veci, ieplaisājuši vai bojāti spoguļi. 

  Rūpējaties arī par sava mājokļa fizisko tīrību, putekļi, zirnekļu tīkli un netīras skapju augšas ir mājokļa ienaidnieki. Mazgājot grīdas variet pievienot pāris šķipsnas vārāmā sāls, tas palīdz enerģētiski attīrīt!


Tātad secinājums- kārtība dzīvē jāieved gan no iekšpuses, gan no ārpuses, tad arī dzīvē ienāks jaunas vēsmas un pozitīva enerģētika. 

 Atbrīvošanās no liekām lietām ir iedarbīgs paņēmiens, kā veidot kontaktu ar augstākām sfērām.Liekie krāmi dzīvē ienes senas, vecas enerģijas, kurām nav vietas mūsu tagadējā dzīvē. Liekas sentimentālas atmiņas par iepriekšējiem gadiem tomēr kavē mūsu augšanu un attīstību. Apskatiet kritiski, kas aizņem Jūsu apkārtni. 

  • Atbrīvojaties no veciem papīriem- aprakstītas lapas, vecas receptes, kuponi, kuriem beidzas derīguma termiņš, reklāmas bukleti, avīzes, žurnāli, kurus vairs nelasīsiet. Arī vecas mīlestības vēstules no iepriekšējām attiecībām ir jāmet ārā, jo tās tur Jūs pagātnē un kavē atdoties pilnvērtīgai mīlestībai. Pat seni apsveikumi, pastkartes tur Jūs pagātnē un neļauj droši skatīties nākotnē. 


 Šajā krāmu kategorijā pieder arī grāmatu krāšana. Tas attiecas uz grāmatām, kuras vairāk nelasīsiet. Mājās nav jātaisa bibliotēka. Labāk turēt tikai uzziņu literatūru vai retu daiļliteratūras eksemplāru, bet nepārblīvējiet grāmatu plauktus. Protams, ka nav jāmet miskastē, tas būtu nežēlīgi. Ziedojiet bibliotēkām, slimnīcu lasītavām, tur, kur tiešām tās būs noderīgas. Mājās atbrīvosies vieta un telpa, arī sajutīsiet labumu no labdarības. 

 Sarežģīta emocionāla piesaiste cilvēkiem ir viņu drēbes. Priekš kam Jums skapī drēbes, kuras neder, drēbes, kas nepatīk, drēbes, kas Jums nepiestāv, drēbes, ko vispār nevalkājat? Atbrīvojieties no drēbēm, kuras turat skapī ar cerību, ka nometīsiet svaru vai liekus centimetrus. Kāpēc sēdēt un cerēt, kas būs pēc nedēļas? 

Kāpēc mocīt sevi ar diētām, skatoties uz kleitu, kura ir par izmēru par mazu. Neieciklējieties uz to, nemokiet sevi! Nopērciet skaistu, modernu apģērbu, kas izcels Jūsu skaistumu un noslēps mīnusus. Katru reizi, kad skatieties skapī uz drēbēm, kuras „vēl” Jums ir par mazu, cieš pašapziņa, tāpēc arī ir grūti nomest lieko svaru. 

Atbrīvojot vietu jaunām drēbēm, atbrīvojot savas domas no uzmācīgām tievēšanas idejām, radīsies iespēja un līdzekļi kaut kam jaunam. Jūtoties brīvai un priecīgai, liekie kilogrami vieglāk ies prom. 

Savu zināmu vietu mūsu dzīvē ieņem dažādi nieciņi, dekoratīvi priekšmeti, kuri Jums ir uzdāvināti vai kādā jūtu uzplūdā nopirkti. Ja tie Jums traucē un prieku vairs nenes, tad nav jātur tos mājās. 

Gleznas, kas izraisa negatīvas emocijas, mīļlietiņas no bijušām attiecībām, skulptūras, kas nepatīk, rotājumi, kuri savu dzīvi jau nokalpojuši, ir jānes prom. Īpaša uzmanība jāpievērš istabas augiem, kuri nīkuļo. No tiem jāatbrīvojas un nav par katru cenu tos jāreanimē. Mājās nekādās gadījumā neturiet mākslīgus vai kaltētus, noputējušus ziedus. Tā ir nedzīvā enerģija, tā aiztur dzīvo plūsmu Jūsu mājvietā. 

Daudziem dzīves nepieciešamība spiež iegādāties lietas, kas jau ir lietotas. Katrs grozās kā var un māk. Bet ir jāņem vērā, ja mājvieta būs pieblīvēta ar jau lietotām mantām, drēbēm, tad tā būs pilna ar svešu enerģiju, svešām emocijām un iestāsies disharmonija. Izvērtējiet, cik ļoti Jums ir vajadzīgas šīs lietas un atbrīvojaties no tām, kas ir nevajadzīgas. 

Savu vietu mūsu mājvietā un tuvākajā apkārtnē ieņem salauztas lietas vai puspabeigti darbi. Izvērtējiet! 
Ja tuvākā mēneša laikā šos darbus nemaz neplānojat pabeigt, tad vai tiešām tas Jums ir vajadzīgs! Adīklis vai izšuvums, kurš mēnešiem jau stāv, mehānismi, kuriem trūkst detaļas un tie jau ilgi noputējuši stāv stūrī, soma, kurai noplīsis rokturis, zābaks, kuram sabojāts rāvējslēdzis, pulkstenis, kuram jālabo mehānisms, dators,kuram jāmaina cietais disks utt. 

Padomājiet, vai tuvākā mēneša laikā beidzot pieķersieties šīm lietām, labosiet tās, vai tomēr izdomāsiet dažādas atrunas, lai tās pastāv kādā pažobelē vēl pusgadu. Vai nu salabojiet un lietojiet vai atbrīvojaties no tiem! 

Aizejiet un apskatiet savu ledusskapi, pieliekamo un pārējos virtuves skapīšus! Ko Jūs tur redzat? Dažādi atlikumi no vecām pusdienām, gaļas gabaliņus no iepriekšējām vakariņām, mērces atlikumu, burciņas ar dažādu piedevu kripatiņām, mēnešiem sasaldētus zivju pirkstiņus vai pelmeņus, ledū iesalušus zaļumus, pustukšotas burciņas ar dažādām marinādēm, dažus cepumus, vecas konfektes, iepriekšējā gada zāļu tējas krājumu, savītušu burkānu vai kartupeli, sacietējušas garšvielas?

 Ceru, ka lasot jau esat kritiski apskatījuši savu mājvietu un izlēmuši, ko tad pirmo savedīsiet kārtībā. Ticu, ka izlemt ir grūti, taču nav neiespējami. Nesāciet ar visgrūtāko un necentieties to visu izdarīt vienā dienā! Tas nav vajadzīgs un nebūs arī lielas jēgas. 

Atcerieties, ka pamazām attīrot savu apkārtni, mēs iekustinām snaudušās pozitīvās enerģijas un sagatavojam savu vidi iesvētīšanas un aizsardzības rituāliem. 

Attīrīšana visefektīvākā ir Mēness cikla noslēgumā- dilstošā Mēness fāzē, īpaši katra cikla 29.Mēness dienā.

Strīdi, sliktu cilvēku apciemojums, dāvanas, ko pasniedzis cilvēks ar ne visai labām domām, mēbeles, kas tiek atdāvinātas un nes sev līdzi nezināmu enerģiju, avīzes un to negatīvā informācija, televizors ...  tas viss arī var pasliktināt mājas enerģiju. Tāpēc lielākā vai mazākā mērā, bet mājās vienalga iekļūst negatīvā enerģija.

 Māja ir jākopj ne tikai tāpēc, lai attīrītu putekļus un grīda izskatītos tīra, bet arī tāpēc, ka tieši mazgājot, kopjot māju telpas tiek attīrītas no negatīvās informācijas. Ūdens ir unikāls, jo tas nomazgā ne tikai redzamos netīrumus, bet arī neitralizē negatīvo informāciju. 

Būtu labi, ja pie mazgājamā ūdens pielietu kaut nedaudz baznīcas svētīto ūdeni. Tieši enerģētiskai attīrīšanai ļoti labi noder ūdens, kas ir ņemts pusnaktī (00:00 - 1:00)  no 18 uz 19 janvāri. Šajā laikā visi dabā (arī krānā) esošie ūdeņi ir svētīti. 

 Mājas aizsardzībai var izveidot mazu amuletiņu. 
Jaunā adatā iever 22 cm garu baltu dienu, to sasien ar trīs mezgliem. Sien tieši ar trīs mezgliem tāpēc, ka ir: Dievs Tēvs, Dievs Dēls, Dievs Svētais Gars. Pēc tam ar adatu velk gar ārdurvju stenderi un saka: Šī adata stāv sardzē un atvaira visus ienaidniekus un ļaunos garus! Pēc tam šo adatu iesprauž stenderes augšpusē. Kā nomaskēsiet diedziņu, par to padomājiet paši. Protams, pirms tam neaizmirstiet noskaitīt Tēvreizi un palūgt palīdzību šajā darbā. 

 Vēl var izveidot no divām īsām adatiņām krustiņu, kam visi gali ir vienāda garuma. 
Šo krustiņu sastipriniet ar zilu diegu. Pēc tam mazo krustiņu iestipriniet, noslēpiet slotas vai birstes kātā un sakiet: Slota aizslauka strīdus, adatas atvaira ļaunumus!  Ar šo slotu neslaukiet grīdu, bet to novietojiet pie ārdurvīm, lai tā varētu pildīt savu pienākumu - aizsargāt māju un tās iemītniekus.

 Vēl viens aizsardzības paņēmiens. 
Mājas logā (iekštelpā) vai pie ārdurvīm pakariet tā saucamo ļaunuma ķērāju. To izveido kā parastu, mazu kubu. Kuba augšu un apakšu atstājam kā ir, bet četrām malējām sienām izgriežam apļveida lodziņus. Kuba iekšpusē ievietojam spoguli. Šo darinājumu var izdekorēt, skaisti aplīmēt un piekārt kā mazu dekoriņu, nieciņu pie loga vai koridorā. Tikai neaizmirstiet, ka laiku pa laikam no tā jānotīra putekļi un jānomazgā spogulītis, kas ievietots kubā. Spogulītim ir jābūt novietotam nedaudz slīpeniski.

 Labi mājas aizsardzībai ir pīlādzis pie vārtiem.  Dzīvnieki (it sevišķi kaķis) neitralizē negatīvo enerģiju, kanārijputniņš, ziedi (it sevišķi ģerānija, mājas svētība), pūpolu, kārklu zari vāzē vai saulespuķe, augoša pie mājas. 
 Ēteriskās eļļas
Ēteriskās eļļas ir ļoti spēcīgi un koncentrēti noteiktu augu aromātu salikumi. Tās ir pieejamas gan interneta veikalos, gan praktiski visos veselīgās pārtikas veikaliņos.
Dažas ēteriskās eļļas var izraisīt ādas kairinājumu, tāpēc ar tām ir jābūt uzmanīgiem. 

Minēsim dažas ēteriskās eļļas, kurām piemīt izteikta garīgā vibrācija, un tās spēj ievērojami pastiprināt un attīrīt enerģiju tavās mājās. 

Ņem 100% dabisku, videi nekaitīgu tīrīšanas līdzekli bez aromāta un pievieno 10-20 pilienus no zemāk minētajām eļļām jebkādā tev tīkamā kombinācijā.
Ieteicamās eļļas
- ciedru
-citronu
- muskatsalvijas
- salvijas
- lavandas
- rozmarīna
- tējaskoka
- eikalipta
- egles

Vibrāciju esences
Atšķirībā no ēteriskajām eļļām vibrāciju (ziedu un dārgakmeņu) esences nav aromātiskas. Tās ir ūdenī un brendijā saglabātas ziedu vai minerālvielu garīgās vibrācijas. Ieteicams ievienot jebkuru no minētajām esencēm dabiskajiem tīrītājiem vai gaisa atsvaidzinātajiem, lai radītu telpā svaigu un pozitīvu vibrāciju.

Arī šīs esences var iegādāties speciālos veikaliņos, bet var pagatavot arī paši.
Ziedu esences
- oriģinālā Bach rescue Remedy
- mežābeles esence
- parastās zirgkastaņas esence
- rožu esence
Dārgakmeņu esences
-  fluorīda (kušņu špata) esence
- baltā kvarca esence
- sārtā kvarca esence
- citrīna esence

Domu spēks
Mazgāšanas līdzekļu un dabisko gaisa atsvaidzinātāju iedarbības pastiprināšana ar domām, lūgšanām, vizualizēšanu un nodomiem arī ir efektīva metode. 

Lūk, daži ieteikumi, kā paveikt šos mazos svētības rituālus:
  •  Turi tīrīšanas līdzekli abās rokās un aizver acis. saki apmēram šādus vārdus:"Dievs/Dieviete/Augstākais spēks, lūdzu, uzlādē šo tīrītāju ar tīrības, skaidrības un mīlestības vibrācijām!".
  • Pēc tam vizualizē, kā ļoti spoža, balta gaisma plūst no augšas, ieplūst tavas galvas vainaga daļā, nonāk līdz sirdij, tad ieplūst rokās un no tavām plaukstām nonāk pudelē. Vizualizē, iztēlojies, sajūti, kā gaisma tīrīšanas līdzekļa traukā virpuļo un pulsē.
  •  Noliec mazgāšanas šķīdumu spilgtā saules gaismā un saki vai domā:" Es lūdzu saules gaismu iedarbināt un atdzīvināt šī šķīduma attīrošos un dzidrinošos spēkus". Atļauj šķidrumam trīs līdz piecas minūtes uzņemt saules enerģiju.

 Troksnis
Tagad var pievērsties telpas attīrīšanas paņēmieniem. Citiem vārdiem, darboties smalkajās sfērās, lai attīrītu gaisu un radītu labākas vibrācijas.

Skaņa spēj veselīgi iekustināt enerģiju, atbrīvojot un atdalot visu negatīvo un statisko, un palīdzot pārvērst to par pozitīvo vibrāciju. Šī iemesla dēļ tik daudzi šamaņi un enerģijas terapeiti augstu vērtē grabuļus un zvanus. Bieži vien tikai ar grabināšanu vai plaukstu sišanu ir iespējams pietiekami labi attīrīt kādas telpas enerģiju.

Ideālā telpas attīrīšana ar trokšņiem
Ejot pa perimetru, katrā mājas telpā ieteicams skaļi sist plaukstas, tādējādi enerģija tiks attīrīta. Tiesa, pēc tam rokas var būt sasārtušas no skaļās un ilgstošās plaukšķināšanas, tomēr šis paņēmiens ir gana iedarbīgs, uzskata dziednieki. 

Trokšņu radīšanai nav nepieciešami lieki naudas līdzekļi, un tā kā tos radīsi pats, izveidosies sinerģiskā pieķeršanās, kas kļūs par tavu un tava virzītā spēka papildinājumu. Tā ir vēlama vienmēr, kad tiek izmantotas maģiskas vai garīgas metodes.

Attīrīšana ar dūmiem
Kvēpināšana jeb apdūmošana ir vēl viens šamaņu maģiskajos rituālos pārbaudīts telpas enerģijas un vibrāciju attīrīšanas paņēmiens. Sākotnēji pietiks ar kaltētu baltās salvijas saišķi. Noderēs arī pašu savāktas un izkaltētas drogas, tikai iepriekš noteikti izrādi augiem godu, lūdzot atļauju tos noplūkt un atvēlot tiem nelielu ūdens, alus vai vīna ziedojumu kā samaksu un pateicības apliecinājumu. 

Kad saišķis aizdedzināts, pakrati to tā, lai liesmas apdzistu un salvija sāktu gruzdēt. Ja nepieciešams, vēlreiz aizdedzini un apdzēs to, līdz paceļas līdzena dūmu strūkliņa. Turot apakšā trauciņu, ar ko uzķert oglītes, staigā pa telpu pretēji pulksteņa rādītājvirzienam, kamēr dūmi izplatās un apņem visu apkārtni. Īpašu uzmanību pievērs stūriem un tumšām, klusākām vietām. 

To darot, iztēlojies, ka dūmi attīra un uzlādē telpas enerģiju un piešķir tai ļoti patīkamu un tīru vibrāciju. 

 Informācija no J.A.Plauža, E.Ozolas apkopotās "Dziedniecības gadagrāmatas 2014" (Jumava)

Negatīvās enerģētikas rašanās iemesli mājoklī ir visdažādākie: mājas vai dzīvokļa novietojums, interjers, priekšmeti, dzīvas būtnes, nelūgti viesi no neredzamajām pasaulēm, iemītnieki, iepriekšējo īrnieku vai īpašnieku atstātais enerģētiskais mantojums vai sliktākajā gadījumā negatīvas programmas (lāsta, noskauduma, nolādējuma) raidīšana uz mājokli.

Mājokļa enerģētiku ļoti spēcīgi ietekmē arī tajā dzīvojošo cilvēku ne tikai skaļi pateiktie vārdi, bet arī domas, ja tās ir negatīvas, tad mājoklī neizbēgami uzkrājas negatīvā enerģija, kas vēlāk provocē nesaskaņas. 

Pēdas mājokļa enerģētikā atstāj, ja tajā kāds ir aizgājis aizsaulē, piemēram, smagas slimības dēļ. Smagas slimības, ko pavada sūkstīšanās, žēlabas, asaras un vaidi atstāj negatīvu enerģētisku nospiedumu. Tāpēc ir ieteicams slimošanas laikā un pēc atveseļošanās uzreiz attīrīt mājokli, kamēr negatīvā enerģija nav "iesūkusies” sienās. Noderīga ir vaska sveču dedzināšana, attīrīšana ar kadiķa vai salvijas dūmiem.

Par negatīvas enerģijas klātbūtni vai nelūgtiem neredzamiem viesiem vēsta arī mājdzīvnieki. 
Pavērojiet kaķi vai suni, ja mājdzīvnieks bez redzama iemesla sācis nervozi uzvesties, izvēlēties guļvietu pie ieejas durvīm (ko iepriekš nav darījis) un ik reizi, kad atverat mājokļa durvis cenšas izkļūt no tā par katru cenu, tas liecina, ka ar mājokļa enerģētiku ir notikušas negatīvas izmaiņas. Nereti šādās situācijās mājdzīvnieki aizbēg no mājām vai sāk slimot, tādējādi uzņemoties negatīvās enerģijas pārstrādi uz sevi- pasargājot savu saimnieku.

Tāpat uzmanību varat pievērst istabas augiem. Ja iepriekš skaistie un kuplie istabas augi pēkšņi sāk viens pēc otra iet bojā, neatkarīgi no pārstādīšanas, laistīšanas vai mēslošanas, tad arī šis fakts liecina, ka mājas enerģētika nav pozitīva. 



 Gadījumā, ja uzskatāt, ka mājoklim ir sūtīta negatīva programma, tad ieteicams mājokli vispirms attīrīt no lietām, kas nepieder Jums. Bieži šādās situācijās var atrast iedurtas adatas mīkstajās mēbelēs, paklājos un pat kājslauķī pie ieejas durvīm. Visas Jums nepiederošās lietas salieciet vienuviet un iznesiet no mājas (labāk, ja rokās uzvelkat cimdus)- jo tālāk, jo labāk un sadedziniet skaitot lūgšanu. Pārpalikumus aprociet. Atgriežoties mājās veiciet mājokļa enerģētisko attīrīšanu.

  Ja mājokļa negatīvās enerģētikas iemesls meklējams mājinieku vai biežu viesu vidū un skaidri zināt, ka no šā cilvēka klātbūtnes nav iespējams atbrīvoties, tad nepieciešams izveidot pastāvīgu enerģētiskās attīrīšanās sistēmu. Izmantojiet apses, papeles, ķiršu, ceriņu vai liepas koka dekoratīvu figūru vai elementu, ko novietojat vietā, kur šis cilvēks visbiežāk uzturas (šie koki sevī uzņem negatīvo enerģiju). Piemēram, apses koka dekoratīvas ripas vai tml. Protams, noderēs arī visi akmeņi, kuri spēj transformēt enerģiju no negatīvās pozitīvajā vai veikt attīrīšanu. Jāatceras, kas šie aizsargelementi ik pa brīdim jāattīra vai jāmaina (vismaz reizi mēnesī)!

  Savukārt vietās, kur uzturaties visbiežāk varat izmantot dekoratīvus elementus no bērza, ozola vai priedes, tāpat akmeņus, kuri sniedz enerģiju, palīdz uzturēt enerģiju harmonisku un uzlabot mājas auru. Mājas enerģētiku arī lieliski uzlabo, piemēram, sarkanās gerānijas, jo tās izstaro dzīvības spēku un enerģiju. 

  Ja mājās paviesojies cilvēks pēc kura palikusi nepatīkama sajūta, varat notīrīt sīpolu un atstāt uz nakti telpā, kur šis cilvēks uzturējies. Sīpols sevī uzņems visu negatīvo, tāpēc no rīta sīpolu ietiniet maisiņā un izmetiet ārpus mājas. 

Lai pozitīvi ietekmētu telpu un būtu patīkami, aizdedziet  sveci ar ēteriskajām eļļām. 
  • Citrons ienesīs telpā svaigumu un enerģiju, 
  • lavanda- atslābināšanos, 
  • piparmētra- mīlestību, 
  • roze- romantiku, 
  • rozmarīns aktivizēs koncentrēšanās spējas. 


Ir arī specifiskās eļļas:
  •  Nag Champa smarža piesaista labos garus un rada pozitīvas vibrācijas telpā, 
  •  Sandals nostiprina un attīra cilvēka auru, 
  • Salvija palīdz organismam atjaunot enerģiju. 


 Savam sirdsmieram aizdedziet baltu sveci un pulksteņrādītāja virzienā apejiet savu mājvietu, katrā stūrī ar sveci uzzīmējot gaisā krustu. Ar šo rituālu Jūs paši ar savu enerģiju iesvētat savu mājvietu pēc tīrīšanas.

Pēc kārtīgas telpu tīrīšanas, nomazgājieties dušā, lai negatīvo aizskalo prom.

Tiekot galā ar savu apkārtni un visa liekā savā mājvietā, Jūs sapratīsiet, kas darās Jūsu iekšējā pasaulē. Tā emocionālā bagāža negribot tomēr iznāks gaismā. 

 Savas iekšējās pasaules attīrīšana
Protams, ka mēs katrs zinām un nojaušam, kādi emocionālie sārņi ir mūsu pasaulītē, bet daudzi labāk ieņems pozīciju, ka labāk par to nedomāt, labāk noslēpt visu negatīvo un izlikties, ka viss kārtībā. 

Ir jāatbrīvo savs ķermenis, prāts un gars no visa negatīvā un tikai tad var sākt sevi uzlādēt pozitīvi. Iekustinot dzīves enerģiju, iekustināsim savu dzīvi pozitīvai izaugsmei. Maģiskie rituāli šos procesus nostiprinās un palīdzēs, bet sākums ir jūsu pašu rokās!

Savu ķermeni ir jāmīl, tāpēc regulāri jāatbrīvojas no uzkrātajiem toksīniem, jo tas ietekmēs ar prātu un garu. 
Jāievēro mērenība ēšanas paradumos, jālieto uzturā ūdens, svaigas sulas, zāļu tējas. Regulāri sevi palutiniet ar sāls vannām un dažādām attīrīšanas procedūrām. Vairāk kustieties svaigā gaisā un vingrojiet. Tās ir visiem zināmas patiesības. Nav sevi jāmoka ar diētām un pārmērīgu sportošanu, viss jāsāk no mazumiņa. Sevi ir jāmīl!

Atbrīvošanās no seniem aizvainojumiem. 
Sāpes, ko turam katrs sev iekšā, pārestības, ko atceramies, ļaunums, ko sevī kultivējam mūs sagrauj no iekšpuses. Koncentrējoties uz sliktām atmiņām un atgādinot sev par seniem aizvainojumiem, mēs iestrēgstam pagātnē. Vainojot citus savās nelaimēs, mēs atdodam savu spēku un enerģiju. Līdz ar to mēs atzīstam, ka citiem ir vara, ka paši mēs neesam noteicēji pār savu dzīvi. Ja mēs iekšēji piedodam un atlaižam situāciju un vairāk neieciklējamies uz to, mēs iegūstam varu pār savu dzīvi un rodam savu sirdsmieru. 

Jums nav jāmīl savi „ienaidnieki” , Jums nav jārisina saviesīgas sarunas un jātēlo draudzīgums. Vienkārši atlaidiet šīs situācijas, pārstājiet vainot citus, pārstājiet ieciklēties uz to, ko dara vai ko runā citi. Esiet pāri tam visam, dzīvojiet savu dzīvi, risiniet savas dzīves problēmas un nerakņājieties pagātnē! Uzrakstiet vēstuli, apsveiciet svētkos, bet negaidiet pateicību. Vienkārši baudiet mieru un brīvību sirdī, kļūstiet gaišāki un atgūstiet spēkus!!


Cilvēka attīstību kavē aizspriedumaini uzskati. 
Kad domas un jūtas ir pakārtotas vienveidīgiem uzskatiem un dvēsele netiecas pēc jaunām vēsmām, tad dzīves enerģija vienkārši plūst prom. Arī vainas apziņa, ko uzspiež citi, neko labu nedod. Dzīvojot savu dzīvi, sekojot saviem mērķiem un ideāliem, mēs kļūsim laimīgi. Apdomājiet, vai tas, ko dariet ikdienā, sagādā Jums prieku un piepilda Jūsu sapņus? Tiklīdz sāksiet sevi mīlēt un pieņemt sevi un savas vajadzības, piedot savas kļūdas, tā pamazām izkļūsiet no negatīvās enerģijas lauka un atbrīvosiet vietu jaunām, pozitīvām vēsmām.

Saprotot savas kļūdas, iedziļinoties savās vēlmēs, es palaidu brīvībā pati savu aizturēto enerģiju. Laimes izjūta ir katram iekšā, tikai jāprot to atrast. Veiksmes atslēdziņa ir katram iekšā, tikai jāprot atrast pareizo. Mīlestības lādīte ir katram sirdī, tikai jāmāk to atvērt!

   Vecgada vakars un piedevām vēl 29.Mēness diena ir kā radīta, lai uz lapas sarakstītu visu negatīvo, kas piemīt, visas bēdas un problēmas, ko gribētu aizdzīt prom. Noformulējiet savas domas, uzrakstiet uz lapas, bet tagadnes formā un sadedziniet, lai tas ietu prom. 


Nav komentāru: