3/12/2015

Aromāti, kas patīk vīriešiem

  Smaržu aromāti spēj savaldzināt vīriešus un likt viņiem veikt neprātīgas lietas. Kāda testa laikā tika noskaidrots, ka 89% vīriešu tiek pakļauti smaržu aromāta iedarbībai. Viņi apliecināja, ka aromāti tikai pastiprina sievietes skaistumu un pievilcību.

 Šajā sakarā rodas jautājums, kādas aromātu grupas patīk vīriešiem?



 Augļi un ziedi
Augļi un ziedi – šis aromāts atbruņo vīriešus, pārnesot viņus tajos tālajos laikos, kad vislielākā bauda bija tropiskais aromāts vai mežs pēc tikko nolijuša lietus. Lai savaldzinātu savu vīru vai draugu, pārbaudiet, vai Jūsu smaržām ir šo divu bāzes aromātu kombinācija.

 Ēteriskās eļļas
Pie ēteriskām eļļām pieskaitāmas tādu dabīgo produktu eļļas, kā, piemēram, apelsīns, sandalkoks, pačūlija, īlang-īlangs, jasmīns un citi citrusaugļi. Pareizi izvēlēta kombinācija liks Jūs mīlēt vēl vairāk! Jo sevišķi vīriešiem patīk lilijas un jasmīna aromāts.

Jasmīns

  Aromāti, kas patīk vīriešiem

Vaniļas aromāts
Vīrieši paši ne reizi vien minējuši to, ka vaniļas aromāts liek viņiem zaudēt prātu. Tāpēc nākamreiz, kad izvēlēsieties smaržas, pārbaudiet, vai sastāvā ir iekļauta vaniļa. 

Vaniļas aromāts

 Melnās lakricas un virtuļu aromāts
Vīriešiem ļoti patīk parfimērija, kuras sastāvā iekļauts riekstu, svaigi ceptas mīklas vai melnās lakricas aromāts. Varat veikt nelielu eksperimentu, pievienojot savai dušas želejai nedaudz lakricas vai dažus pilienus Аngel Food eļļas. Jūsu vīrieša reakcija patīkami pārsteigs!

Riekstu aromāts
 Ķirbja pīrāgs
Vienam veģetāriešu ēdienam piemīt ļoti savdabīgs un patīkams aromāts – tas ir ķirbju pīrāgs. Tā aromāts kombinācijā ar lavandas aromātu spēj darīt brīnumus. Mēs esam pārliecināti, ka turpmāk Jūs vairs nespēsiet iztikt bez šādām smaržām. 

Apelsīnu aromāts
 Apelsīni
Apelsīni – bērnības un svētku aromāts. Tas ir visvienkāršākais, bet tai pat laikā pats iedarbīgākais aromāts. Apelsīnu un saldo ābolu aromāts nespēs atstāt vienaldzīgu nevienu vīrieti.

Lilija
Šī zieda izsmalcinātais šarms spēs savaldzināt ikvienu vīrieti, liekot viņam ļauties saviem instinktiem. Nepieciešami tikai daži pilieni, un Jūsu mīļotais vīrietis riņķos ap Jums, gluži kā bite ap ziedputekšņiem. 

Lilija
 Nepārspējams aromāts – tikko mazgātu matu aromāts. Tas savaldzinās ikvienu vīrieti. Izmazgājiet matus ar savu iecienīto matu šampūnu. Pēc tam izžāvējiet matus ar fēnu, lai pastiprinātu tīru matu aromātu.

Visspēcīgāk vīrieti uzbudina smaržas, kurām pievienoti ekstrakti no dzīvnieku sēkliniekiem pārošanās laikā. Pirmajā vietā ir muskusžurku tēviņa dzimumdziedzeru ekstrakts. Šīs smaržas vīrieti zemapzinīgi uzbudina cīņai par sievieti, proti, simulē seksuālo agresiju, nevis romantiku. Muskusa ekstraktu tradicionāli iegūst arī dažu šķirņu briežu un ondatru (līdzīga ūdensžurkai) sēkliniekiem un spermas. Modernajā pasaulē gan vīriešu seksuālo agresiju stimulē ar dažādām smaržvielām, kuras sintezē no mazuta. 

Savukārt vairāk romantikas, kaut arī ne bez agresivitātes pieskaņas, vīriešos rada gan četrkājaino, gan divkājaino zīdītāju mātīšu intīmās smaržas, piemēram, seksuāli uzbudinātas sievietes svaigi erogēno zonu sviedri. Tāpēc tos mēdz konservēt spirtā vai sažāvēt...

Diemžēl precīzi prognozēt, ar kuru parfīmu iesmaržoties, lai panāktu gaidāmo efektu, nav iespējams. Smaržas pašas par sevi vīrieti reti, kad „uzvelk” – tās strādā tikai komplektā ar sievietes ādu. Turklāt konkrētas sievietes ādu, jo viena un tā pati smarža katrai sievietei smaržo citādāk. Un vēl – vīrieša deguns smaržas katrā gadalaikā uztver dažādi. Tātad — katram gadalaikam tev nepieciešama sava smarža. 



Aromāti, kas nepatīk vīriešiem
Lielākai daļai vīriešu nepatīk smagnēji aromāti. Tomēr ir sievietes, kuras lieto spēcīgas smaržas. Viņas rīkojas nepareizi, jo šāds aromāts vīrieti burtiski „nogāzīs no kājām” jau no pirmā elpas vilciena, tāpēc lielākai daļai vīriešu šāds aromāts izraisīs nepatiku, jo vīriešiem nepatīk, kad dominējošā loma atvēlēta kādam citam, piemēram, smaržu aromātam.

Pēdējā laikā ražotāji visiem burtiski „uzspiež” unisex aromātus. Vīriešiem diezin vai patiks šādi aromāti. Vīrieti nevar savaldzināt aromāts, kuru viņš pats lieto. 

Jums nav obligāti jāiegādājas pašas modernākās un dārgākās smarža, lai savaldzinātu vīrieti. Pilnīgi pietiks ar to, ja Jums būs salds un vīriešiem tīkams aromāts. 
Avots: starstyle.lv


Nav komentāru: