8/16/2013

Lietas, kas sievieti padara vizuāli vecāku

Katrai no jums ir savas mazās, sievišķīgās viltībiņas, kas liek radoši attiekties pret inovācijām jūsu garderobē un stilā, raksta www.3ade.lv.

Jūs palikāt uzticīgas savam iemīļotajam klasiski melnajam. Varētu domāt mūžīga, nemirstoša elegances klasika, mazā melnā kleita vienmēr bijusi jūsu garderobē, iemīļotā melnā cepurīte, atliek vēl matus melnus nokrāsot. Melnais taču piestāv - padara vizuāli slaidāku un izskatās eleganti. Aizmirstiet! Un iegaumējiet - melnais stipri kontrastē ar jūsu seju, kas mainās. Krunciņas, pigmentācija un citi defekti uz melnā fona vēl vairāk izceļas. Atstājiet savu melno kleitu (ja jau žēl no tās atteikties), bet papildiniet  to ar kādu spilgtu (piemēram, aveņu krāsas) šalli, spilgtu rotas lietu vai auskariem.

Jūs slēpjaties. Ar šo garo, bezformīgo žaketi jūs centāties nomaskēt vēderu, gurnus un rokas, bet rezultātā noslēpāt pati sevi - kā skapī. Laiks līst ārā no skapja. Atļaujieties tomēr nedaudz uzsvērt to vietu, kur agrāk bija viduklis un žaketīti izvēlieties tādu, kas piemērota figūrai. Jūs izglābs nevis skapis, bet pareizās piegrieztnes.
Jūsu svārki kļūst arvien garāki un platāki. Un tas jūs padara arvien smagnējāku. Gluži kā tējkanna. Jums nepatīk jūsu ceļgali? Bet kaut kur taču jums ir tievākā vieta uz kājām. Lūk tas arī ir jūsu svārku garums. Tas pats attiecas uz midi - neslinkojiet, pagrozieties spoguļa priekšā, atrodiet savu garumu.

Jūsu krūšturis aizpogāts uz pašu ciešāko āķīti. Nē, tā jūs nesaspiedīsieties. Liekais «līdīs» pāri malām kā rauga mīkla. Šīs trīs āķīšu rindas domātas nevis tāpēc, lai pēc iespējas ciešāk iespiestos, bet tāpēc, ka krūšturi mēdz ar laiku izstaipīties. Ideālajā variantā krūšturi jāpogā uz pēdējā āķīša

Nomainiet brilles. Daudzas sievietes domā, ka ar masīvu, tumšu briļļu rāmja palīdzību izdosies nomaskēt krunciņas ap acīm un maisiņus zem acīm. Ka tik ne tā! Ja vel jums ir + brilles, tad šos defektus tikai izcels. Bet tumši masīvi rāmji atgādina sēras. Spilgts, pat neona krāsas rāmītis, nedaudz rozā vai dūmakaini ēnoti stikli -hameleoni ietonēs jūsu acis un novērsīs uzmanību no tā, kas ir zem stikliņiem. Zeltalikums: jo vecāka jūs esiet, jo rāmītim jābūt vieglākam.

Jūsu džinsi ir ļoti ērti. Šis nav tas gadījums, kad par izmēru lielāks ir labi. Džinsiem vienmēr jābūt nedaudz apspīlētiem. Stilisti iesaka džinsus ar 2 % elastīna sastāvā. Tāpēc, pirms iegādāties, papētiet kopšanas etiķeti.

Jūs nespējat atvadīties no džersija audumiem. Nāksies - trikotāža visiem patīk un ir ērta, bet tā ir nesaudzība pret figūras trūkumiem. Ja vien jums nav 90-60-90 un nespējat no tā arī atteikties, izvēlieties dubultā biezuma trikotāžu, lai tai ir auduma faktūra.

Jūs slēpjat kaklu. Augstas krāgas, bītlenes, žņaudzējšalles...un viss, jums vairs nav kakla. Sievietei labāk būt bez galvas, nekā bez kakla. Ko darīt? Novērsiet uzmanību no sava kakla un mierīgi nēsājiet savu mīļo V veida izgriezumu. Uzmanību novērsiet ar spilgtām kleitas vai blūzes aplikācijām, vienkāršiizteiksmīgiem aksesuāriem, rotas lietām. Tikai izvairieties no kaklam piegulošām krellēm, ķēdītēm un tamlīdzīgām lietām. Rotu garumam jābūt vismaz līdz krūšu krokai.

Jūs esat pārgājusi uz korsešveļu. Ir jau labi: vismaz par izmēru mazāks, jā, arī slaidāka izskatīsieties, lieko ievilks, vajadzīgo pacels. Taču tam jau vajadzīga laba veselība, lai ilgstoši izturētu šādu visu procesu cirkulācijas aizkavēšanu. Un vispār...atnākt ciemos, nespēt paēst korsetes dēļ vai atnākt uz balli un palikt malā. Runāsim jau nu skaidru valodu. Ja jūsu vecums jau redzams uz sejas, rokām un kakla, tad jūsu nedabīgi nostieptā feldfēbeļa figūra izskatīsies neproporcionāli. Tā, ka korsetes ņemam nost, ieelpojam un pārejam uz mīkstu un elastīgu veļu.

Jūs vēl uz platformas? Jā, it kā jau šķiet, ka apavi uz platformas piedāvā risinājumu, bet patiesībā jūsu lejasdaļu padara smagnēju. It kā piešķir nedaudz garāku augumu, bet vienlaikus arī kājas kā bluķīšus. Tāpēc augumu labāk pagarinām vizuāli, ar vertikālām līnijām apģērbā un pilnībā atsakāmies no horizontālajiem zīmējumiem. Nekādas kurpes ar siksniņām ap potīti. Tikai laiviņas un neliels papēdītis.

Brošas tante. Ordeņus un medaļas uz krūtīm lai liek tie, kas tos nopelnījuši (pat ja jūs arī nopelnījāt, velciet tikai uz parādi). Runāsim atklāti, katra broša ir tā pati saspraude, un tās funkcija ir kaut ko saspraust, lai turas kopā. Pasakiet, kurā vietā jūs piespraužat brošu un es pateikšu, cik jums gadu. Un tā, brošas ņemam nost.

Jūs iepērkaties viena. Un labi zināt, ka pārdevējs nav jūsu draugs. Jā viņš atnāks uz pielaikošanas kabīni, lai pajūsmotu par to, ko vēlas jums pārdot. Vai tiešām jūsu radu un draugu pulkā nav neviena, kas būtu gatavs patiesību teikt tieši acīs? Lūk, tieši šo cilvēku ņemiet līdzi, kad dodieties iepirkties. Lai arī patiesība ir rūgta, tomēr patiesība. Un labāk, lai šis cilvēks nav nepilngadīgā mazmeita.


Avots: www.3ade.lv

Nav komentāru: