7/30/2013

Ineses Ziņģītes -Rāpošanas trenažieris

Nītauriete Inese Ziņģīte ar savu mūža ideju – trenažieri rāpošanai šogad pieteicās konkursā “Firmas noslēpums” un izturēja atlasi! Ideja ir iekārta, ar kuras palīdzību ir iespējams rūpēties par sava ķermeņa veselību, – trenažieris imitē rāpošanas kustības, nostiprinot muguras muskulatūru.

Par produktu

Piedāvātais produkts ir trenažieris, kas imitē rāpošanu.Trenažieris ir konstruēts, balstoties uz Ineses Ziņģītes pētījumiem par pareizas rāpošanas tehniku un ietekmi uz cilvēka veselību, stāju un citiem būtiskiem veselību veicinošiem faktoriem, un veidots tā, lai pilnvērtīgi imitētu rāpošanas procesu, vienlaikus saudzējot tās ķermeņa daļas, kuras ierastajā rāpošanas procesā var tikt pārlieku noslogotas un tādējādi bojātas. 

Trenažieris sastāv no četriem kustīgiem paliktņiem rokām un ceļgaliem, kā arī mehānismiem, kas imitē pareizas rāpošanas kustības.

Trenažiera priekšrocības, attiecībā pret tradicionālo rāpošanu, ir atvieglots rāpošanas process, saglabājot nepieciešamās fizioterapeitiskās iedarbības uz ķermeni, saudzīgāka slodze uz ceļgaliem un locītavām, kā arī vietas ekonomija.

Rāpošanas trenažieris ir neaizstājams ne tikai īpaši smagos atveseļošanās gadījumos, bet arī ikdienas rūpēs par veselību, stāju vispārēju labsajūtu.

Rāpošanas trenažieris – tā ir iespēja:
  •  likvidēt stājas defektus un atjaunot mugurkaula lokanību, kas ir nervu saknīšu darbības pamatā,
  •  nostiprināt visas muguras muskulatūru un saišu elastību,
  •  likvidēt mugurkaula deformācijas,
  •  sēdoša darba darītājiem, imitējot rāpošanu uz rāpošanas trenažiera tikai 10 minūtes, atbrīvoties no stīvuma un sāpēm plecu zonā (piemēram, šoferiem pēc gariem pārbraucieniem, veicot šo vingrinājumu, intensīvi sāk darboties limfas plūsma iegurņa orgānos, attīstās cirkšņu limfmezglu darbība un līdz ar to uzlabojas venozā asinsrite).
  • Rāpošanas trenažieri, pateicoties tā kompaktajam izmēram, ir iespējams novietot gan mājās, gan skolās, bērnudārzos u.c.
Idejas unikalitāte ir apstāklī, ka veicot tirgus izpēti, ir secināts, ka starp daudzajiem trenažieriem, kas tiek radīti pasaulē un pieejami arī Latvijā, analoga nav. 

Neesam atraduši analogas iekārtas citur pasaulē, kas piedāvātu tieši rāpošanas imitāciju. Trenažieri rāpošanai, kas imitē pareizu rāpošanu, pastiprina ārstu publikācijas Ineses Ziņģītes grāmatās. 

Tā kā I.Ziņģīte savās veselīga dzīvesveida lekcijās visā Latvijā nepārtraukti demonstrē un izskaidro rāpošanas tehnikas iespējas un ieguvumus, un vienlaikus informē arī par rāpošanas trenažiera priekšrocībām, pieprasījums pēc tā ir jau šobrīd. 

Par Inesi Ziņģīti 


Pati rāpošanas trenažiera autore Inese Ziņģīte jau 15 gadus ir veselīga dzīvesveida popularizētāja Latvijā. Viņas skarbais dzīvesstāsts, milzīgā neatlaidība un pieredze ir iedvesmas avots daudziem cilvēkiem: 1960. gadā Inese Ziņģīte guva mugurkaula lūzumu, vingrošanas laikā krītot no augstuma. Astoņi gadi pilnīga un daļēja paralīze. Gadiem ilgā pašmācība medicīnā deva rezultātus – ik dienu neatlaidīgi rāpojot un rīvējot ķermeni ar dvieli, Inese Ziņģīte ne tikai piecēla sevi no slimības gultas, bet joprojām, 72 gadu vecumā, ir enerģijas un spēka pilna, lai palīdzētu un sniegtu iedvesmu citiem Latvijas iedzīvotājiem rūpēties par savu veselību. 
Rāpošanas trenažieris būtu neatsverams palīgs gan veselības uzturēšanā ikdienā, gan cilvēkiem ar paralīzi – iespēja izārstēties un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Panākumu atslēga ir veselīgs dzīvesveids


Nav komentāru: