8/08/2013

Pasaules medicina melo!

Uz planētas Zeme nedrīkst dzīvot vairāk kā 50 miljoni cilvēku, tāds vēstījums atrodams ASV, Džordžijas štatā uz kāda arhitektūras pieminekļa plāksnes, uz tās vairākās valodās uzrakstīti 10 dažādi vēstījumi. Piebildīšu, ka nesen lasīju materiālus, kur kādā no pasaules elites semītiem, bijusī Apvienotās Karalistes premjerministre(1979-1990), baronese Mārgarita Tečere izteicās, ka uz planētas zeme drīkst palikt tikai 15 miljoni iedzīvotāju, bet tulks nesaprata un pateica, ka 50 milj., viņa nekavējoties lika tulkam izlabot uz pareizo iedzīvotāju skaitu. Lūk kā!

Izskatās, ka pārējiem vairāk kā 6 miljardiem iedzīvotāju nav vietas uz šīs planētas.

Neviens nezina kurš ir sponsors šim svarīgajam piemineklim, jo viss tiek turēts stingrā slepenībā. Ir tikai pieņēmums, ka šo arhitektūras pieminekli ir sponsorējuši „pasaules elites” pārstāvji.

Šie vēstījumi nav nekas vairāk, kā „Jaunās pasaules kārtības baušļi”, plāns- kuram mērķtiecīgi seko pasaules elite.

Slavenais angļu rakstnieks, jaunā laika sazvērestības autors Dēvids Aiks, nesen pārsteidza pasaules sabiedrību ar jaunu sensācijas rakstu, viņš informē sabiedrību, ka jebkura onkoloģijas slimība ir viegli izārstējama. Fakts, ka no vēža audzējiem pasaulē katru gadu mirst gandrīz 9 miljoni cilvēku, ir tikai pasaules elites plāna realizācija iedzīvotāju skaita samazināšanai.

Informācija bezcerīgiem vēža slimniekiem!
Dēvida Aika rokās nonāca 40 gadus seni, slepeni dokumenti. Izrādās, ka jau 1969.gadā ASV,Rokfellera centrā, slēgtā pasaules elitei pietuvinātu  ārstu konferencē tika nolasīts slepens ziņojums.

Citāts no šī ziņojuma:

„Uz šodienu (1969.gads!) mēs varam izārstēt jebkuru vēža slimības veidu, bet jūs nedrīstiet izplatīt šo informāciju, bez atbilstošas atļaujas. Turklāt cilvēku masveida nāve no vēža slimības, samazinās planētas iedzīvotāju skaitu”

 Dēvids Aiks, stāsta ka viņš šo informāciju esot ieguvis no labi informātiem cilvēkiem, kuri strādā valdībā, drošības dienestā utt,, no cilvēkiem kuri ir šīs „sistēmas” daļa, no cilvēkiem kuri ir informēti par visu notiekošo, bet nepiekrīt šim pasaules elites mērķim.

Uz šodienu Vispasaules Veselības Aizsardzības organizācija ir pārliecināta, ka līdz 2030. gadam cilvēku mirstība no vēža slimības ievērojami palielināsies no 9 milj.- līdz 12 milj. cilvēku gadā.

Padomājiet, vai jums neliekas jocīgi, ka veselības organizācija, kuras misija ir cīņa ar slimībām un jautājumu risināšana par jaunu ārstniecības līdzekļu izstrādāšanu, tā vietā plāno cilvēku  mirstības palielināšanas iespējas. Mums it kā tiek paziņots, ka medicīna neplāno cīnīties ar onkoloģijas slimībām. Farmācijas biznesam nav mērķis izārstēt vēža slimniekus. Kāpēc gan būtu jāārstē slimība, ja var nopelnīt naudu cīnoties ar slimības simptomiem, un saviem uzticīgajiem pacientiem nav taču jāstāsta taisnība,ka ķīmijterapijas indes nonāvē ne tikai vēža šūnas, bet arī veselās organisma šūnas un rezultātā nonāvē pašu cilvēku.
Diemžēl, bet tā ir tasinība!

Rakstnieks Dēvids Aiks apstiprina, ka lieta nav tikai naudā un tās peļņā, viņaprāt pasaules elitei tā ir  mērķtiecīga iedzīvotāju samazināšanas politika. Vienkārši runājot tā ir ģenocīda politika!

Turklāt, ja kāds no ārstiem pēkšņi atklās veidu kā izārstēt vēža slimību, tad viņam saldi neklāsies, uzbrukumi gaidāmi ne tikai no savas valsts valdības puses, bet arī pasaules elitei pietuvinātie medicīnas darbinieki nepaliks vienaldzīgi. Drīz vien masu mēdijos pārādīsies melu infomācija, ka tas viss ir zinātniski nepamatots un bīstams jūsu veselībai.

Viens no tiem, kas atklāti nostājās pret šo pasaules elites sistēmu bija itāļu ārsts, onkologs Tulio Simončini. Viņš saka: „Domāju, ka ir pienācis laiks pievērst sabiedrības uzmanību un  uzsākt kustību pret esošajām ārstniecības metodēm. Oficiālā onkoloģija ir mirusi filozofijas zinātnes līmenī un nedrīkst turpināt pētījumus, kuri  jau ilgst simts gadus, jo tā vairs nav zinātne, bet gan intelektuālā krāpniecība. Ideja par nepareizu  šūnu dalīšanos nav taisnība. ”

„Vēža slimība nav ģenētiski pārmantota slimība!” Tulio Simončini apstiprina, ka tradicionālais izskaidrojums par vēža rašanos ir pilnīgs absurds. Viņa zinātniskie pētījumi pierādīja, ka vēzis ir raugveida sēnīšu izplatīta slimība. Vēža audzēji rodas no pelējuma sēnītes sporām.

Tulio Simončini pierādīja, ka cilvēkam vēža audzēju ierosinātājs ir Kandidas (Candida) raugveida sēnīte, kas tautā ir pazīstama kā piena sēnīte.

Šī prazītsēnīte- Kandida  dzīvo arī veselu cilvēku organismā, tikai spēcīga imūnā sistēma to spēj kontrolēt, bet ja cilvēka organisms ir novājināts(imunitātes pazemināšanās), tad šī sēņīte izsauc ļaundabīgu audzēju. Katram dzīvam organismam ir šī parazītsēne.

 Kandidas- raugveida sēnītes fenomens - to grūti iznīcināt ar uz šodienu esošajiem pretsēnīšu preperātiem. Kandida sēnīte ātri pierod pie tiem medikamentiem ko lieto cilvēks , un pat sāk ar tiem baroties . Taču Tulio Simončīni pētījumos tika novērots, ka kandidas sēnītei nepatīk parasts dzeramās sodas šķīdums. Izrādījās , ka dzeramās sodas sķīdums ūdenī iznīcina kandidas sēnīti. Ārstam palīdzību bija lūdzis kāds pazīstams politiķis, un pētījumos pierādījās, ka vēža audzējs dzeramās sodas šķīduma iedarbībā samazinās jau nākamajā dienā. Sākumā pret ārsta atklājumiem esot attiekušies ar zināmu skepsi, bet vēlāk attieksme mainījusies.
Pēc ārsta Tulio Simončini teiktā, reizēm pietiek tikai ar vienu vēža audzēja apskalošanas seansu ar dzeramās sodas šķīdumu, lai audzējs pazustu. Smagos gadījumos pilnīgi pietiekot ar četriem seansiem.

Viņš stāsta, ka pirmais viņa pacients esot bijis 11 gadus vecs zēns ar smadzeņu audzēju, kurš esot bijis komā. Taču pēc dzeramās sodas šķīduma pielietošanas, zēns pamodies pēc dažām stundām.

Tulio Simončīni pēc vairākiem, veiksmīgiem vēža audzēja izārstēšanas gadījumiem, savus pētījumus iesniedza Itālijas Veselības Aizsardzības ministrijā cerot ka viņi uzsāks klīniskos pētījumus un pārliecināsies ka šī metode darbojas, taču pārbaudes vietā masu informācijas līdzekļos parādījās organizēta ārsta apvainošana. Rezultātā ārstu Tulio Simončīni apcietināja, uzrādot apsūdzību, ka viņš it kā esot gribējis nogalināt savus pacientus, un viņam tika piespriests 3 gadus ilgs cietumsods. Un tas viss notiek laikā, kad pasaulē ik gadu, mokošā nāvē no vēža audzēja mirst ap 9 miljoni cilvēku.

Diemžēl, „viņiem” Itālijas ārstu Tulio Simončīni iebiedēt neizdevās, iznākot no cietuma viņš turpināja savus zinātniskos pētījumus, jo viņa mērķis bija izārstēt bezcerīgos vēža slimniekus. 

Viņu vairs nepārsteidza tas, ka ne VVAM, ne Itālijas Veselības aizsardzības ministrija atteicās izsniegt viņam atļauju klīniskajiem pētījumiem. Viņš uzskata, ka visus ārstus, kas meklēs alternatīvu metodi nāvīgi bīstamajai ķīmijterapijai, obligāti atņems ārsta licensi un atzīs par muļkiem.

Ārsts uzskata, ka kamēr eksistē  Vispasaules „zirneļtīkls”, kas pārvalda visus pasaulē notiekošos procesus, šī metode nekad netiks oficāli atzīta. Neskatoties uz simts gadus ilgiem zinātniskajiem pētījumiem, vēža slimības cēloņi „neesot” atklāti, jo kā jau iepriekš tika minēts, ka pasaules elites mērķis ir ģenocīda politika- pasaules iedzīvotāju apzināta iznīcināšana.

Neskatoties uz visu, ārsta Tulio Simončīni teiktais tika sadzirdēts plašajā pasaulē, un cilvēki joprojām veiksmīgi pielieto šo alternatīvo vēža audzēja ārstēšanas metodi. Joprojām nav dzirdēts, ka lietojot dzeramo sodu, kāds būtu nomiris.



Ceru, ka jums šī informācija būs noderīga!

Mūs sagaida drūma nākotne, ja mēs arī turpmāk būsim tikai novērotāji no malas un neko nedarīsim.


Turpinājums sekos......

Nav komentāru: