3/12/2017

Kā atbrīvoties no kārpām un papillomām

Ļoti daudziem cilvēkiem ir nepatīkami izaugumi uz ādas. Īpaši jau nepatīkami šie izaugumi ir tad, ja tie atrodas uz sejas.

Lūk, kā mājas apstākļos ātri un nesāpīgi atbrīvoties no šiem izaugumiem!
  1. Kārpas
Ābolu etiķis
Ābolu etiķis plaši pazīstams ar savām pretiekaisuma īpašībām, kas palīdz cīnīties ar dažādiem vīrusiem (īpaši jau tiem vīrusiem, kas izraisa kārpu veidošanos). Pirms uzsāksiet šo procedūru, nomazgājiet kārpas skarto ādas daļu. Pamērcējiet vates tamponu ābolu etiķī, pielieciet to klāt kārpai un ar marles palīdzību nostipriniet to cieši pie ādas. Atstājiet saiti šādā veidā vismaz 24 stundas. Kad atkal mainīsiet apsēju, obligāti nomazgājiet kārpas skarto zonu.
Ķiploki
Vēl viens līdzeklis, kam piemīt spēcīgas pretiekaisuma un antibakteriālās īpašības. Uzspiediet ķiploku sulu uz kārpas un pa virsu uzlieciet plāksteri. Pēc šīs metodes pielietošanas, iesakām nomazgāt šo vietu, lai nerastos nepatīkams aromāts.
Izolācijas lente
Atliek vien ar izolācijas lenti nolīmēt kārpu, lai iegūtu pārsteidzošus rezultātus. Turiet kārpu aizlīmētu vismaz sešas dienas, nepieciešamības gadījumā pa šo laiku mainot izolācijas lenti. Pēc šīm sešām dienām kārpu izmērcējiet ūdenī un paberzējiet to ar pumeksu. Nākošajā rītā atkal aizlīmējiet kārpu ciet ar izolācijas lentes palīdzību. Šo procedūru nepieciešams atkārtot divus mēnešus pēc kārtas.


Papilomas
  1. Ābolu etiķis
Divas reizes dienā lieciet pie papilomas skartās vietas vates tamponiņu, kas iepriekš izmērcēts ābolu etiķī. Pēc 2 – 4 nedēļām papiloma būs pazudusi.
Rīcineļļa un soda
Sajauciet abas sastāvdaļas kopā, lai izveidotos pastai līdzīga masa. Ar šo masu tad arī sasmērējiet papilomu. Procedūru atkārtojiet divas reizes dienā un tik ilgi, līdz būs manāmas kādas izmaiņas.
Tējas koka eļļa
Uzlieciet uz vates tampona, kas sasūcināts ar ūdeni, 2 – 3 pilienus tējas koka eļļas un ar šo vati apstrādājiet papilomu. Pēc divām nedēļām papiloma būs kā nebijusi!
  1. Dzimumzīmes
Ķiploki
Uzlieciet uz dzimumzīmes saspiestu ķiploka daiviņu un piestipriniet to pie ādas ar marles palīdzību. Atstājiet to vismaz četras stundas, taču vislabāk, ja uz visu nakti.
Ābolu etiķis
Uzlieciet uz dzimumzīmes vates tamponiņu, kas iemērcēts ābolu etiķī. Atstājiet šo vati visu nakti. Šo procedūru nepieciešams atkārtot 10 dienu garumā.
Rīcineļļa
Vesela mēneša garumā smērējiet uz dzimumzīmes rīcineļļas un sodas maisījumu. Pēc tam, kad būsiet iesmērējuši šo apgabalu, ļaujiet tam pilnībā nožūt. Procedūru atkārtojiet divas reizes dienā.
  1. Pigmenta plankumi
Citrons
Sajauciet citrona sulu ar ūdeni, piesūciniet ar šo maisījumu vates tamponu un lieciet pie ādas skartajām zonām.
Alveja
Uzlieciet svaigu alveju uz ādas skarto vietu un atstājiet to 30 minūtes iedarboties. Atkārtojiet procedūru divas reizes dienā vismaz viena mēneša garumā.
Sīpols
Izspiediet sarkanā sīpola sulu. Vates kociņu pamērcējiet sīpolu sulā un ar to apstrādājiet ādas skarto vietu. Pēc 10 – 15 minūtēm nomazgājiet ar siltu ūdeni.
  1. Aizsērētas poras
Tvaiki
Pirms procedūras uzsākšanas, nomazgājiet seju. Tad ņemiet bļodiņu, kurā ir ieliets karsts ūdens, pārlieciet seju pāri tai un uz galvas uzlieciet dvieli. Apstrādājiet seju ar tvaikiem vismaz 5 – 10 minūtes. Ja gadījumā paliek pārāk karsts, ieturiet nelielu pauzi. Pēc procedūras beigšanas, uzklājiet uz sejas toniku, kura pamatā ir ābolu etiķis, kā arī mitriniet seju ar kokosriekstu eļļu.
Pīlings
Atkal jau pirms procedūras nepieciešams attīrīt seju. Uzmanīgi ar birstītes palīdzību masējiet seju, tikai esiet ļoti akurāti ar ādu ap acīm, jo tur tā ir visplānākā. Pēc tam nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni. Beigās mitriniet seju ar kokosriekstu eļļu.
Cukura skrubis
Sasmalciniet divas ēdamkarotes cukura smalkā pūderī. Pievienojiet tam klāt citrona sulu, lai iegūtu biezu pastu. Uzklājiet šo masku vietā, kur jums ir ļoti aizsērējušās poras. Pēc procedūras nomazgājiet seju ar aukstu ūdeni. Tad atkal nepieciešams seju mitrināt ar kokosriekstu eļļu.
Noteikti dalieties arī ar savām draudzenēm – viņas jums būs pateicīgas par tik noderīgiem ieteikumiem!

Nav komentāru: