2/08/2017

Ananasu uzlējums

Vajadzīgs tikai viens ananāss – tā pietiks mēnesim, lai pagatavotu lielisku līdzekli vielmaiņas veicināšanai! Vidēji 3 kg nost no svara nedēļas laikā bez diētām un ierobežojumiem!

Ananass satur bromelaīnu, kas šķeļ taukus. Daudzi notievēšanas preparāti ir veidoti uz ananasa bāzes. Šī metode ir pārbaudīta un ļoti efektīva. Mēneša laikā var atbrīvoties no 10 kg – garšīgi un lēti.

Bromelaīns
Bromelaīns ir aktīva viela, kas šķeļ olbaltumvielas, palīdzot attīrīt organismu no šlakvielām un toksīniem, uzlabojot gremošanas procesus, traucējot tauku uzkrāšanos un paātrinot to pārvēršanos enerģijā. Bromelaīnu satur papaijas, ananāsi un citi tropiski augļi. Tam piemīt pretiekaisuma īpašības un tas samazina asinsreci.

Lai gan to izmanto galvenokārt uztura bagātinātāju ražošanā, bromelaīns sastopamas arī kosmētikas līdzekļu sastāvā (piemēram, sejas krēmos), jo pastāv uzskats, ka tā ir viena no vielām, kas atjauno ādas šūnas, palēninot ādas novecošanās procesus un mazinot nevēlamus ādas pigmentācijas defektus.

Drogas padoms: Bromelaīns visbiežāk tiek iegūts no ananāsiem un tiek izmantots satura bagātinātājos. Tas efektīvi sadedzina taukus un mazina svaru, tāpēc to saturoši kosmētikas līdzekļi īpaši ieteicami celulīta mazināšanai. Bet cilvēkiem, kuriem ir jutīgas smaganas, ieteicams izmantot ikdienā bromelaīnu saturošas zobu pastas.

Vajadzīgs:

  1. Liels, oranžīgs un smaržīgs ananass,
  2. Degvīns – 0,5 litri.
Ananasu uzlējums
Pagatavošana
  1. Ar birstīti rūpīgi nomazgā ananasu, lai visa miziņa būtu tīra,
  2. Nogriež lapas un pašu apakšējo daļu.
  3. Augli liek virtuves kombainā vai samaļ gaļas mašīnā kopā ar miziņu.
  4. Iegūto putriņu aplejiet ar degvīnu, hermētiski noslēdziet un lieciet ledusskapī uz nedēļu.


Lietojiet pa 1 ēdamkarotei 15 minūtes pirms ēšanas. Ja gribat būt slaida ātrāk, tad vēl vienu ēdamkaroti uz nakti.


Ja gatavojaties ēst speķi vai kādu citu treknu produktu, varat pirms ēšanas lietot divas ēdamkarotes.

Šo sastāvdaļu – liels ananass un 0,5 l degvīna – pietiks aptuveni mēnesim.

Metode ir pārbaudīta, droša un ļoti efektīva. Garšīgi un nav dārgi!



Nav komentāru: