5/14/2017

Kā atbrīvoties no apmatojuma uz sejas

Lai atbrīvotos no šīs problēmas, tiek liktas lietā dažādas metodes: vaksācija, krēmi, matiņu izraustīšana, dārgā lāzera epilācija. Tiesa gan, lielākā daļa šo paņēmienu ir samērā neefektīvi, bet bieži arī visai sāpīgi. Izrādās, ka mājas maskas recepte ļauj pašai likvidēt šo problēmu!



Sastāvdaļas : 
  • 2 ēd. k. bezglutēna milti (vai zirņu milti)
  • 1 – 2 tēj. k. piena
    1 ēd.k. malta kurkuma (Turmeric angļu val.)


  • Kurkuma *Turmeric

    Pagatavošana
    Paņem nelielu trauciņu un saliec tajā visas nepieciešamās sastāvdaļas. Ūdeni pievieno pēdējo. Paņem karotīti un maisi to līdz ir iegūta masa, kas līdzinās pastai. Svarīgākais, lai tā nav pārāk šķidra. Atstāj šai mazai pažūt aptuveni 10 minūtes, un tad ejam līdz nākamajam solim!


    Lietošana
    Maisījums vēlreiz jāpārmaisa un jāklāj virsū uz sejas matiņiem vai ūsiņām. Ļoti svarīgi, ka maisījums ir jāklāj matiņu augšanas virzienā – līdzeklis ir jāstāj aptuveni 20-30 minūtes, līdz tas sakalst. Pēc tam sakaltusī masa jānoņem ar ūdeni, ieteicams ar siltu vai remdenu. Ja Jums ir kāda veca zobu birstīte, tad izmantojot zobu birsi varat notīrīt sakaltušo masu pārlaižot pāris ar siltu ūdeni.

    Lietošana 4x nedēļā. Matiņi ar katru reizi kļūs aizvien plānāki un gaišāki, bet jau pēc mēneša Jūs aizmirsīsiet par tik ļoti kaitinošajiem matiņiem.



    Kokosriekstu eļļa
    Sastāvdaļas
    • ½ tējkarote auksta spieduma kokosriekstu eļļas;
    • 3 tējkarote miltu;
    • nedaudz ūdens.

    Kā lietot:
    Vispirms sāciet masēt ādu ar nelielu daudzumu kokosriekstu eļļas. Pateicoties tās dabīgajām īpašībām, kokosriekstu eļļa labi mitrina ādu, to aizsargā un rada bāzes pārklājumu.
    Pēc tam sajauciet miltus ar ūdeni tā, lai veidojas bieza pastas veida konsistence.
    Uzklājiet masku uz sejas matiņu augšanas vietās un ļaujiet nožūt. Pēc tam ar apļveida kustībām “norullējiet” visu masku. Matiņi “aizies” kopā ar to.

    Nav komentāru: