3/30/2017

Dzeramās sodas sejas maskas

Ar Dzeramās sodas palīdzību var atbrīvoties no aknes un plankumiem uz sejas, kā arī ievērojami atsvaidzināt un attīrīt problemātisku ādu.

Attīroša maska
Lai pagatavotu šādu masku, ir nepieciešams sajaukt sodu un ūdeņraža pārskābi attiecībā 2 : 1. Iegūto smēri uzsmērējiet uz sejas un atstājiet uz 15 minūtēm. Ar mitriem pirkstiem rūpīgi atbrīvojieties no maskas, veicot apļveida kustības. Neaizmirstiet izmantot mitrinošu krēmu.


Mitrinoša maska
Samaisiet 2 ēdamkarotes sodas ar 1 ēdamkaroti olīveļļas, labi samaisiet un uzsmērējiet uz tīras sejas. Atstājiet 15 – 20 minūtes. Pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni. Tāda maska lieliski noderēs sausas ādas mitrināšanai un mīkstināšanai.


Pīlings sejas ādai

Lai pagatavotu tādu brīnum-masku, jums nepieciešams sajaukt 1 tējkaroti sodas ar 2 tējkarotēm auzu pārslu, pieliet nedaudz silta ūdens, lai izveidojas biezs maisījums. Gatavo masku vajag rūpīgi ieberzēt sejas ādā. Masku nomazgājam ar aukstu ūdeni pēc 20 minūtēm. Seja būs kļuvusi ievērojami gaišāka un svaigāka!



Maska cīņai ar pinnēm

Samaisiet 1 gramu sodas ar 1 ēdamkaroti 30 % saldo krējumu, šim maisījumam pievienojiet 1 ēdamkaroti medus. Visu kārtīgi samaisiet. Iegūto masku lieciet uz sejas un atstājiet uz 15 – 20 minūtēm, pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni. Rezultāts būs acīmredzams!




Atsvaidzinoša maska

Sastāvdaļas, lai pagatavotu šādu masku, atradīsies katrā virtuvē!

NEPIECIEŠAMS
1/2 notīrīts gurķis
1 tējkarote soda
1/2 tējkarote ābolu etiķis
1 tējkarote auzu pārslas
1 ēdamkarote medus
1 olas baltums
Visas sastāvdaļas sasmalciniet blenderī. Iegūto maisījumu uzsmērējiet uz sejas. Pēc 20 minūtes masku nomazgājiet.





Nav komentāru: