4/03/2013

Kā gūt panākumus visās dzīves jomās


Ieteikumi, kā gūt panākumus visās dzīves jomās, lai Jūs kļūtu vēl veiksmīgāka, laimīgāka un pārliecināta par sevi sieviete! Nav svarīgi kāds ir Jūsu statuss, reliģiskā piederība utt., jo to var pielietot ikviena no mums.

Aizmirstiet par saviem trūkumiem – vienalga vai tie ir izdomāti Jūsu galvā vai tiešām tādi Jums piemīt. Tad labāk domājiet par savām labajām īpašībām. Tas ir pirmais un galvenais panākumu noteikums.
Mazāk sēdiet mājās. Apkārt ir tik daudz interesantu lietu un notikumu, kas Jums noteikti jāredz un jāizbauda!
Iemācieties klausīties un sadzirdēt. Respektējiet citu cilvēku viedokļus un neuzspiediet savējo.
Sievietei jebkurā situācijā ir patīkami jāsmaržo. Atrodiet „savas” smaržas, jo cilvēkiem aromāti asociējas ar konkrētu personu.
Nebaidieties mainīties. Paplašiniet savu redzesloku, pilnveidojieties un virzieties tikai uz priekšu. Nebaidieties mēģināt. Meklējiet sevi.
Turiet atsvaidzinošu konfekšu krājumus. Visas reklāmas apgalvo, ka svaiga elpa veicina savstarpējo sapratni un cilvēku labvēlību. Un tā tas ir!
Sekojiet līdzi savai gaitai. Nav nepieciešams visu laiku staigāt ar nokārtu galvu, sakumpušai un pastāvīgi visur steigties.
Vairāk lasiet un izglītojaties. Ar interesantu un zinošu personu cilvēki vēlas vairāk sazināties un komunicēt.
Ēdiet pareizi. Ar patiku un estētiski. Vārds „diēta” ir patiesi kaitinošs.
„Patentējiet” savu recepti. Iemācieties gatavot vismaz vienu ēdienu ar ko palutināt savu ģimeni vai draugus. Pat ja tas ir tikai parasts ābolu pīrāgs.
Nepaceliet balsi un nespiedziet. Mācieties kontrolēt savas emocijas. Ātras dabas un skandalozas personas nevienam nepatīk.
Pārsteidziet savus mīļos pasniedzot dāvanas. Pagatavojiet pati mazu un jauku dāvaniņu. Negaidiet svētku dienas, bet pasniedziet dāvanu tāpat, piemēram, šodien ir jauka diena un Jums fantastisks noskaņojums.
Jūs nevarat būt profesionāle visās dzīves situācijās. Ir kaitinoši, ja cilvēki, kuri vēlas pierādīt savu intelektu, pēc katras frāzes bārstās ar citātiem, kas nav kontekstā ar sarunas tēmu.
Nesatraucies par lietām, kuras nevarat ietekmēt. Nevajag bakstīt drupatas uz galda, ņurcīt salveti vai „mocīt” pildspalvu. Šāda uzvedība no malas izskatās neestētiski un apkārtējos kaitina.
Smaidiet biežāk. Lai visi redz un zina, ka jūtaties apmierināta ar dzīvi un, galu galā, esat laimīga sieviete.
Mazāk runājiet par sevi. Ļaujiet, lai apkārtējie par Jums jautā un izrāda interesi. Mazliet noslēpumainības nekad nekaitēs.
Nezaudējiet acu skatienu. Ja runājat ar personu, kas ir interesanta un Jums simpatizē, skatieties viņam acīs.
Atcerieties par humora izjūtu. Nebaidies pasmieties par sevi. Tas tikai pierāda to, ka Jums ir laba humora izjūta.
Atcerieties tuvinieku, draugu un Jums svarīgu cilvēku dzimšanas un vārda dienas datumus. Tas ir ļoti svarīgi. Sastādiet sarakstu vai iegādājies speciāli tam paredzētu blociņu, kur pierakstīt datumus un savlaicīgi padomā par pārsteigumu.
Saglabājiet mieru. Nav nepieciešams domāt par to, kā Jūs konkrētā situācijā izskatāties no malas. Svarīgi ir tikai tas, kā Jūs jūtaties. Iemācieties atpūsties un baudīt dzīvi.
Neskaudiet. Priecājieties par to, kas Jums jau ir.
Stilizējiet un nebaidieties mainīties. Izturiet individuālo ģērbšanās stilu. Nepalieciet par pelēko peli un nepārspīlējiet. Atcerieties likumu par zelta vidusceļu.
Mazāk runājiet. Labāk dariet un rīkojieties. Ticiet padarītajam nevis vārdiem un tukšiem solījumiem.
Esiet patiess draugs. Neļaujiet, ka par Jums dārgiem cilvēkiem runā slikti. Tas noteikti tiks novērtēts.
Mīliet sevi un savu ķermeni.
Esiet pieklājīga. Centieties vienmēr pieklājīgi atbildēt uz zvanu, pat ja ir kļūdījušies ar numuru. Pieklājība izdaiļo cilvēku.
Cieniet gan savu, gan citu laiku. Netērējiet to uz dažādiem sīkumiem un muļķībām. Pavadiet to pēc iespējas lietderīgāk.
Nepazemojiet cilvēkus. Jums uz to nav nekādu tiesību.
Nerunājiet sliktu par „bijušajiem” partneriem.
Nemelojiet. Tas pasargās no daudzām neērtām dzīves situācijām.
Nelietojiet alkoholu, nekad!
Apgūstiet etiķetes pamatnoteikumus. Protiet tos pielietot īstajā laikā un īstajā vietā.
Nepiekāpies grūtībām. Dažāda veida pārbaudījumi padara Jūs stiprāku un dzīves gudrāku.
Necentieties visiem izpatikt. Jūs neesat koša rotaslieta, kura patiktu ikvienam.
Vienmēr un visur esiet pati – patiesa, droša, skaista un par sevi pārliecināta SIEVIETE!

Mīlam sevi un tievējam!


Šīs revolucionārās diētas pamatprincips ir psiholoģiska pieeja, kurā nevajag ierobežot vai mainīt ierasto pārtikas produktu un dzērienu klāstu. Ievērojot šo soļu metodiku var samazināt savu ķermeņa svaru un lūkoties pēc apģērba, kas ir trīs reizes mazāks.

Daudzi cilvēki šādiem apgalvojumiem netic, jo bieži vien, ievērojot diētas, svars paliek nemainīgs vai liekie kilogrami atgriežas. Tomēr, lai zaudētie kilogrami paliktu pagātnē, izmaiņām ir jānotiek Jūsu galvā nevis apēsto kaloriju nemitīgā skaitīšanā.

Vairumā gadījumos uzturs mums ir līdzeklis kā panākt ideālu ķermeņa svaru un uzlabot veselību. Tomēr, bieži vien mēs sevi mokām, aizliedzot izbaudīt savu iecienītāko ēdienu. Pastāvīga paškritika, neapmierinātība ar savu izskatu – tas viss rada ļoti zemu pašvērtējumu. Tieši šī metode, kuras pamatā ir sevis slavēšana, ne nopelšana, ļaus Jums paaugstināt savu pašapziņu un justies lieliski:

Liekas, kas var priecāties par neizdarīto vai nokavēto? Ja Jūsu katra darbība (laba vai slikta), izraisīs tikai negatīvas emocijas, tad pozitīvi rezultāti būs jāgaida ilgi. Lai uzlabotu savu attieksmi pret to ko darāt, saglabājiet savas domas, emocijas, pierakstot tās datorā vai izveidojot labo domu dienasgrāmatu. Pierakstiet tieši tās pozitīvās sajūtas vai sevis slavēšanu, nedomājot par pareizrakstību, jo humora deva ir viena no galvenajām sevis pilnveidošanas atslēgām. Galvenais, lai sirds priecājās un sejā parādās smaids! Metodika ir vienkārša: slavējiet sevi pat par to, ka esat sevi paslavējusi un izteikusi komplimentus.
Pārdomājiet visus savus stereotipus vai viedokļus, kas ir dziļi iesakņojušies Jūsu galvās. Pamazām sākot no tiem atbrīvoties, Jūsu organisms sāks zaudēt svaru. Piemēram, līdz šim domājāt, ka tikai ar intensīva sporta nodarbībām ir iespējams izveidot skaistas ķermeņa aprises. Labi, tad sāciet tievēt ar sporta palīdzību, nopērkot žurnālu par fitnesu. Ir mazāk jāēd, lai kļūtu slaida? Jā, Jūs noteikti ēdat nedaudz, salīdzinājumā ar ziloni!
Visus šāda veida paziņojumus piemērojiet uz sevi: Kremļa diēta ir ļoti efektīva? Tad no šīs dienas mans ledusskapis būs pazīstams kā Kremlis! Tātad, kopumā arī visa pārtikā, kas tajā atrodas, ir diētiska!
Jūs domājat, ka sevis slavināšana ir šīs metodes būtība? Jā, tieši tā! 
Mēs sākam mīlēt sevi, kad mēs sākam sevi slavēt.
Ja sieviete mīl sevi, tad arī izvēle paliek tikai viņas ziņā. Gribas, un apēd šausmīgo un bīstamo sviestmaizi, bet, ja vēlas, lutinās sevi ar garšīgu un veselīgu jogurtu. 

Tām, kuras mīl noteikumus un ieteikumus:
1.Pamostoties no rīta, paslavējiet sevi par lielisku dienas sākumu. Dzeriet iemīļoto rīta kafiju vai tēju, vēlreiz sevi paslavējiet!
2. Ar labpatiku mielojam acis uz savām skaistajām drēbēm, neskatoties uz to, ka tās joprojām ir par mazu.
3. Veicam visa apēstā statistiku! No stāvokļa “Ēdu visu, ko redzu” pārejam uz nākošo fāzi: "Redzu visu, ko ēdu”. Ieturam maltīti ar apziņu kļūt slaidākai un skaistākai, bez datora, televīzijas un sarunas ar draugiem. Ir nepieciešams nodrošināties un sagatavoties, ka šo procesu Jūs baudīsiet!
4. Lai izvadītu visus sārņus no organisma, divas nedēļas ēdiet putru un neko vairāk (rīsu, griķu, prosas, kviešu). Vāriet to bez sāls, taču sāli variet pievienot īsi pirms maltītes ieturēšanas. Izvairieties no jebkādām mākslīgajām piedevām, krāsvielām un saldinātājiem. Papildus dienas laikā variet palutināt sevi ar redīsiem. Dienas laikā dzerat ar pozitīvām domā uzlādētu, tīru ūdeni.
5. Izejot no mājām, esiet vienmēr pacilātā garastāvoklī un “dziedat” sev veltītas slavas dziesmas!
6. Ierodoties mājās, noskalojiet kājas, noteikti tās paslavējiet par lielisku pastaigu, palutiniet tās ar krēmu un pēdu masāžu, kā arī vēlreiz paslavējiet... šoreiz gan sevi visu!
7. Gatavojiet maltīti tikai tad, kad sevi slavējat. Ja Jums ir vientuļi, garlaicīgi vai skumji, tad paņemiet savu pierakstu kladi un aprakstiet savas pašreizējās sajūtas.
8.Esat izlasījusi šo rakstu līdz galam? Slavējiet sevi!
9.Vienmēr paslavējiet sevi ar to, ka vispār ar kaut ko sevi nodarbināt. Smaidiet un sāciet zaudēt svaru jau šajā brīdī!
Avots:  Anitas Klāviņas dienasgrāmata

Nav komentāru: